Klädseln för dagen

 
Så här ser jag ut idag. Enkelt, men mysigt. Älskar att vara nästan i princip osminkad på skoldagarna och sedan piffa upp det med röda läppar. Dessutom är jag helt käär i att bära mössa, och med lugg. Gah, kärlek. 

Materiell kärlek

Detta är materiell kärlek ♥ 

Har sedan skivan kommit ut endast lyssnat på iTunes, Spotify och skivan jag brände själv (efter att jag köpt låtarna på iTunes). Men i lördags köpte jag den äntligen i fysiskform, och det är verkligen kärlek på hög nivå ♥

29/9 - NEW IN

Linne - Gina Tricot
Bandanas - UVX

Blev ju en tripp in till stan idag, dels för att köpa present till pappa och sedan för att titta på jackan. Men utöver presenten som jag köpte så fick jag även med mig ett basic linne och två bandanas. Hade svårt att bestämma mig för vit eller svart så det fick bli båda. Kostade ju endast 29:- styck! 
Dessutom så får vi se hur det blir med jackan. Får se ifall jag går ut i andra affärer för att se ifall jag hittar någon som är mer i den modell jag vill ha. Annars får det bli den på Cubus. Annars så får klädes-shopping stå still denna månad, bortsett från en grej som ska beställas inom en snar framtid, iiiiihhh. Så excited! 

Mat och allmänt prat

Hade inte ätit något igår innan vi åkte till Allum, men hade lite tid över i stan innan vi blev upphämtade. Köpte då Brämhults Hallonadoch en plocksallad. Väl i Allum köpte jag vindruvor och clementin hade jag med mig hemifrån. Gott och nyttigt! Perfekt att ha som snacks. 
När vi kom hem från Partille/Allum, så gick jag på vegetarisk buffé med släkt och familj. Mys! Det mesta var väldigt gott, medans en del inte alls var något för mig. Brödet i bakgrunden var något som var förjäkla gott!

Idag däremot ska jag försöka äta någorlunda okej. Frukost, lunch, middag. Vilket jag inte gjort de senaste dagarna. Och om vi bortser från maten så ska jag försöka (!!) läsa lite körkortsteori, städa lite smått i rummet samt åka ner till stan för att köpa en present till pappa och sedan titta på en sjukt snygg jacka som jag såg igår lite snabbt. Ska även försöka rensa bland mina bilder :)

28/9 - Anton Ewald i Allum

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8G anton ewald
 
Och för variantionens skull så får ni även en film! 

Vet att det är en massa bilder på honom nu det senaste, men ni får vänja er, heheh. För det kommer defintivt inte bli mindre! På tal om det, borde nästan ha en egen kategori med honom, ihh. 
Åh, detta är en dag att minnas. Sååå underbaaaar! Äntligen, efter flera månader, så har jag fått en kram av en kille som betyder och inspirerar så sjukt mycket. Även om det inte var en kram man ger varann om man skulle ses på stan så var det ändå så underbart. Finner inga ord för det. Smälter. Inombords. Han är för fin och jag älskar honom så sjukt mycket ♥ 

Mot Allum!

Har nyss gjort mig i ordning och ska snart gå till bussen, där jag möter Louise och så åker vi till stan. Där möter vi Felicia och så blir vi skjutsade till Allum. Jag tror inte ens att jag behöver skriva vad vi ska göra, ni kan nog lista ut, heheh. 
När jag kommer hem igen så ska jag bomba med bilder, hoppas jag... Ska försöka ta en hel del "vardags"bilder och kanske en och annan outfitbild. Vi får helt enkelt se hur det blir! Kameran hänger i alla fall med tillsammans med ett gott humör. Nu taggar vi!
Blir ingen uppdatering förrän ikväll, för åker troligen och käkar buffé med släkten direkt efter Allum. Men ni överlever ;)
Jag bjuder på några web-cam bilder jag tog nyss. Vill egentligen inte visa upp dem, men eftersom jag inte har några andra bilder för tillfället så får det duga :) 

Ridning - Cameron ♥

Dressyr stod det på dagens schema. Och jag hade min kung, Cameron. Det var lite blandat under lektionen. Ibland gick det bra och ibland gick det sämre. Tycker ändå att det överlag gick bra. Fick honom i fin form flera gånger, men tyvärr tappar jag honom flera gånger. Vet inte varför det alltid blir så med honom? Men det är bara att jobba på! 
Han gick även hyfsat i alla gångarter. Traven var bäst. Han var framåt och lyssnade på mina hjälper. Skritten är alltid lite seg och man fick pusha honom, men det gick bra ändå. Galoppen däremot var lite si så där. Ibland var den framåt och bra, men oftast var den väldig seg. Men det berodde mest på att han tänkte så mycket på de andra hästarna. Han är en väldigt osäker häst som verkligen måste lita på sin ryttare och han tycker inte speciellt mycket om de andra hästarna. I början lyssnade han väldigt mycket på mig, hade öronen framåt osv. Men sen började han tänka på de andra och stängde i princip av sig själv mot mina hjälper. 
Och om man sammanfattar lektionen så gick den helt okej. Övningen var också helt okej. Nu får vi ladda om till nästa vecka då vi ska hoppa! :) 
Min fina kung ♥
 
(Inlägget skulle komma upp igår, men hade inte fått bilderna förrens jag skulle sova. Så orkar därför inte ändra till då-tid, heheh.)

18/8 - Anton Ewald II

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + tamron 70-300mm f/4-5,6 Anton Ewald

Har du också svårt för att komma ut och träna?

Är du också en sån person som säger "nej jag gör det imorgon", "det är kallt ute, det är så jobbigt att gå ut", "jag är täppt i näsan, tränar jag så kommer det bli värre"? Då är du inte ensam. Jag var också så ett bra tag. Och jag kan fortfarande vara det. Men det är mycket bättre nu, än vad det var i våras. Gosh.. 
Men.. när det känns så här och man inte alls vill iväg - det är då du SKA iväg. För tänk själv vilken skön känsla man får efteråt. Att träna när man inte alls varit pepp är nog det som får en motiverad. Det gör även att du kommer komma iväg lättare. Men är det så att du fortfarande inte kommer iväg så ska du få några tips här:
 
♥ Belöna dig med något extra när du kommer hem. Ta något sött eller varför inte sätta på ett extra avsnitt av en serie du gillar?
♥ Ska du till gymmet, men ligger det för "långt" bort? Ta bussen då! Det viktigaste är att du kommer iväg.
♥ Tänk framåt! Är det något du vill ändra på dig själv? Få mer armmuskler? Gå ner i vikt? Eller nara träna för att må bra? Åk iväg, för inget kommer att ändras så länge du inte gör något åt saken.
♥ Orkar du inte gör ett hårt pass? Ta det lungt i så fall. Så länge du kommer iväg spelar det ingen roll hur eller vad du tränar.
♥ Visa att du är bättre än vad du var dagen innan! Det är oftast då det går bättre, när du verkligen vill se en skillnad. 
Och det viktigaste av allt: Träna det du tycker är roligt, för det är då det är lättare att komma iväg. Träna inget som du måste göra, det är oftast då träningen blir tråkig och jobbigare att komma iväg. 
 
Så vad väntar du på? Det är bara att komma ut och träna! Dessutom kommer du inte ångra dig för att du gick iväg på det där passet, var på gymmet en timme eller att du tog en springtur i skogen. Det du kommer ångra är att du inte gjorde det, för att det var trevligare att sitta hemma med en godisskål och titta på film. Jag lovar dig, det är betydligt mycket mer roligt att träna! :)
 
Inspo från weit!

Diet


Köpte med mig en Naturdiets shake igår efter gymmet, med smak av jordgubb. Tänkt att den skulle vara nästan lika god som chokladen, men den var lååångt ifrån god. Klarade att dricka hälften innan jag fick kvälvningar och fick slänga den. Lite synd. Men den som inte provar, får aldrig veta. Så nu vet jag att jag inte ska köpa den någon mer gång. Så även om det bara blev drygt halva så var det min middag idag. Är det någon av er som har testat nutrillette/naturidiet/modifast eller liknande och kan rekomendera? Skulle vara toppen! För dessa är perfekta när man inte hinner äta ordentligt. 
Juicen var betydligt mycket godare! Lemonad med smak av passionsfrukt. Även om den innehåller socker så dricker jag den. För skulla jag undvika juice, ja, då skulle mitt liv vara över. Nu dricker jag inte denna så ofta, utan endast BRAVO-juice ifall det skulle vara så. Men ibland får man ta och unna sig lite sånt här. Eller hur? :)

Look of the day


Så här hade jag tänkt se ut idag. Slappt och i princip osminkad. Endast lite puder och lite brownzing. Utöver det ni ser på bilden så kommer jag ha en stor svart kofta, ev. tygpåse och sedan ett par ljusljusgula converse. Perfekt outfit att ha på stan, när man bara ska fördriva tiden lite! :)

"Studiedag"

God morgon!
Idag är jag hemma eftersom lärarna har någon typ av studiedag. Så då blir vi elever hemma, så sköönt! Tisdagar är ju den värsta dagen i veckan, så jag är glad att dem valde det denna dag. Heheh. MEN, bara för att jag är hemma betyder inte det ledigt. Jag ska räkna matte, läsa samhäll samt plugga lite körkortsteori (hoppas jag!). Dessutom blir det nog stan också, förhoppningsvis fika, lite klädtittande och även Hasselbladsmuseet. Låter tråkigt, men det är skola där också. Men vi får helt enkelt se vad som händer. Plugg är i alla fall något jag vet måste göras och det ska jag sätta igång med lite smått nu. Sedan väntas frukost och slapp. Hoppas att ni också får en bra tisdag! :)
En frukost jag åt i förra veckan. Kanske gör något liknande idag? Sååå gott!

18/8 - Anton Ewald I

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + tamron 70-300mm f/4-5,6 Anton Ewald

Så där ja! Nu har jag även tittat igenom bilderna på Anton från RixFm. Så det kommer komma upp lite fler bilder, hoppas ni gillar't :) 

@ school

Sitter nu på den sista lektionen, foto. Roligt bortsett från att vi ska börja på en uppsats sk. "Om en fotograf". Nu har jag i alla fall gjort steg ett - valt en fotograf jag ska skriva om. Så nu är det bara att påbörja skrivandet. Och det är väl det som är det segaste. Men slutar om inte alls länge och då åker jag förmodligen förbi banken, för att möta mamma och pappa för ett ärende. Sen händer inte så mycket förrän i kväll då det bär av till gymmet. Mycket mer än så händer inte :)
Och jag bjuder på en bild från i lördags. Var ju tvungen att ta fram mobilen, haha. Dock tog jag ingen bild på mig, men whatever.

NEW IN

 
Blev en snabb tur på stan idag, eftersom jag var så sjukt sugen på att köpa den stickade tröjan och mössan, som jag visade i tidigare inlägg. Tröja och två mössor blev mina, även om det endast var en jag var ute efter. Men den rosa var förjäkla fin! Dessutom kommer den lysa upp många gråa höstdagar :)

Självporträtt - Lila

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8G jag
 
Några bra bilder blev det allt igår. Det var roligt att fota trots att jag inte äger en fjärrkontroll, vilket resulterar i nästan hälften av bilderna ofokuserade. Men vad gör det? Experimenterade med olika ljus, hyfsat i alla fall. Alla var ju direkt på, men ur olika vinklar dvs. Blev ju även väääldigt varm då ljuset låg rakt på, men jag ska inte klaga när bilderna blev bra. 
Förövrigt kanske inte sminkningen blev sååå extrem. Men gillar den skarpt. Sitter redan nu och funderar på om jag ska köra en neutral sminkning eller betydligt mycket mer dramatisk under nästa gång jag ska köra självporträtt. Vad tycker ni? Och dessutom, vad tycker ni om dessa bilder? :)

BTS

Bilderna är fotade med Nikon d3000 + nikkor 18-55mm

Eftersom jag har haft en riktigt seg dag idag så fick jag ett litet ryck nu på kvällen. Och det var helt enkelt att jag ville fota självporträtt, med en ganska så extrem sminkning. Hur resultatet blev får ni se imorgon eller i övermorgon.
Tittade igenom bilderna lite snabbt nu och de flesta ser helt okej ut. Synd bara att det är så svårt med fokusen när man inte har någon fjärrutlösre.. Så det är väl det som har tagit stopp, tyvärr. Men det ska jag bli bättre på, om jag inte köper en kontroll, men i så stort behov är jag inte :)

Amelie II

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8G Amelie

Ännu några fler på fina Amelie. Är så extremt sugen på att göra en photoshoot snart. Någon som har lust att stå framför kameran och modella lite? Skulle vara grymt i sådana fall! :)

Wanties

 
Detta är lite saker jag skulle vilja ha just nu. Mössa är akut, likaså en hoodieväst (eller en vanlig hoodie), kofta och helst en halsduk också. Men som jag tyvärr inte hittar någon jag gillar. Sen så vill jag ha en helt vanlig basic snapback. Är så shoppingsugen just nu så det inte är sant! Får se ifall jag hittar någon som vill med en snabbis idag och hoppas att jag kan få med mig något av detta hem :) 

Hoppträning - Cameron ♥

Hoppträningen idag gick riktigt bra! Hade min älskade kung. (Treasure är min prins). Han var alert, pigg och framåt under hela ridpasset - från början till slutet. Vanligtvis brukar han vara lite seg i början och man får verkligen jobba för att få honom framåt och lyssna på skänkeln. Men idag var det helt tvärtom. Han lyssnade från första början och han gick i fin form tidigt under passet. 
Skritten - framåt. Skrittade på fint på fyrkantsspåret. Men när vi skrittade på volter blev det lätt lite segt. Dock ingen fara då vi endast gjorde det när de andra hoppade. Och så fort det var vår tur så blev han framåt igen, så det är inget att klaga på.
Traven - likadant här, framåt och pigg. Lyssnade lätt på mina hjälper. Var lätt att göra tempoväxlingar på. Både att få tillbaka honom och sedan få honom att gå framåt. 
Galoppen - rullade på fint. Kunde reglera farten lika fint här, trots att jag oftast skänklar på honom då han annars blir lite seg. Men det gick bara bra varje gång i galopperade.
 
Övningen - det vi övade på idag var att rida på en åtta, (se bild nedanför). Började med trav över cavalettibommar, galoppfattning, hoppa och sedan sjunka tillbaka för att trava över bommar igen och sedan fattning och hinder. Efter hand byggde min tränare upp bommarna till hinder och då var det endast galopp hela vägen. I början då det var trav över bommar så var han verkligen på alerten så att det råkade bli lite galopp, men min tränare sa att man ska uppmuntra honom i det läget eftersom han vanligtvis är rätt seg. Så det gjorde absolut ingenting! 
 
Där det är blåa och röda "bommar" blev sedan som de gröna. Och det var dock inte lika skarp sväng, men det är som sagt bara en enkel och snabb skiss! Synd att ingen filmade bara, för det hade varit roligt och se :(
 
Vad gick bra och vad gick sämre? - Jag tyckte överlag att allt gick bra. Det var ingen speciellt jag kände att jag behövde öva på. Men något jag har märkt som var mycket bättre idag jämfört med de andra hoppträningarna är att jag lättare känner av när hästen ska hoppa. Och detta tack vare att jag äntligen räknar galoppsprången innan hinder. Det har jag tyvärr aldrig gjort innan. Men det hjälper något enormt! Det har nämligen varit ett av mina största problem, att jag alltid hoppat före eller efter hästen. Men idag satt alla språng och att jag följde med. Så det är en tumme upp för mig! 
 
Och till sist måste jag säga att denna, gårdagens och förra veckans lektion kan jag leva på länge! Allt har gått så himla, himla bra så jag kan vara glad ett bra tag. Nu gäller det bara att inte bli alltför glad och deppa ihop om det inte går som man vill nästa vecka. Men som sagt, jag kan leva länge på detta ♥

Efter-träningen-måltid

Ridningen idag gick också väldigt bra! Hade Treasure precis som förra gången. Dock var han väldigt spänd och tittig idag. Ibland fick jag honom fint, men sen spände han sig igen. Lite tråkigt. Men fin form fick jag på honom även idag. Älskar den hästen! ♥

I alla fall. Efter ridningen käkade jag detta, bilderna ovanför, samt en Naturdiet shake. Lagom som kvällsmat/efter-träningen-mat. Och jag blev förvånad över hur god shaken var! Choklad tog jag och den var god som satan. Så det kommer köpas igen! Banan måste ändå vara det bästa att äta efter träning. Så mättande.
Annat jag har ätit idag; mackor till frukost. Fisk, potatis, sallad och skaldjurssås till lunch. Allevobar innan träningen, eftersom jag har mycket att göra. Brukar vanligvis ersätta en måltid med en bar. Dock inte idag. Så det är bra det. Nu ska jag sätta mig med lite digitaldesign-skapande och senare väntas IDOL. Älskar att alla jag gillar faktiskt har gått vidare, nöjd eller vadå? ;)

Fina Amelie!

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8G Amelie

Idag blev det en liten fotografering innan skolan med min fina kusin Amelie! Eftersom jag hade ett bildpar kvar till vårt projekt, som ska redovisas imorgon, så kunde hon ställa upp. Dock är inte dessa bilder några jag ska ha med i redovisningen, dessa var mer för skojs skull! Blev många fina bilder tycker jag! Förstår dock inte varför alla i min släkt och familj är så fotogeniska FÖRUTOM jag. Hmmm...
Men i alla fall - vad tycker ni om dessa bilder? :)

Body Combat, lite gym OCH dans

Idag blev det stenhård träning. Direkt efter skolan drog jag till gymmet för att möta upp Emelie, vi hade nämligen bokat passa till body combat. Combat är en träningsform med inslag av boxning. Mycket slag med sparkar kort sagt. Riktigt roligt! Dock var det inte lika jobbigt som jag hade föreställt mig! Det var jobbigt-roligt istället för jobbigt-jobbigt, som spinning, urgh. Så detta ska jag fortsätta med på tisdagar. Hade gärna velat göra det på torsdagar också, men tyvärr börjar den en halvtimme efter att jag har slutat rida, så jag hinner tyvärr inte. Lite synd, eftersom det är instruktören jag gillade mest som har då! 
I alla fall, blev även en liiiten sväng på gymmet också. Tog då endast triceps, men det är härligt det också. 
Sen blev det dans. Gjorde det vanliga - uppvärmning, tänj, ben, midja&höft, öva dansen och stretch. Härligt! Även om jag kände mig som ett kokt spagetti. Men det kommer gå bättre så småningom, så fort jag är van att träna dvs. Har ju inte tränat intensivt, eller speciellt regelbundet under hela sommaren. Endast vart några powerwalks. 
I alla fall, det var en härligt tisdag med träning. Imorgon väntas gym! Blir då fokus på benen, eftersom det var en hel del armar idag. Mage och rygg kommer jag alltid köra, oavsett vad jag tränar. Nu när jag börjar komma igång med träningen på riktigt samt käka nyttigare, jag käkar nyttigt nu också, men ännu nyttigare (!) så ska jag försöka bli bättre på att uppdatera med vad, varför, hur osv jag tränar. Skulle ni uppskatta det? :)
Ni får en bild på mina pannkakor som jag åt till frukost förra torsdagen. Och precis som det står på bilden så ska jag låta bli pannkakor ett tag nu, har blivit aaallt för många.. Så istället, när jag har sovmorgon, så ska jag försöka fixa ägg. Mycket mer mättande och man håller sig som sagt mätt ett bra tag.

Facelook


Två lite bättre bilder på hur jag ser ut i lugg. Trivs som bara den! Även om det fortfarande lite ovant, men man vänjer sig, right? Det är även så här jag ser ut för dagen. Gillar det starkt, trots att det tog mig en evighet att få till en någorlunda okej knut på huvudet. I alla fall, idag kommer vara en "stressig" dag, skola till kl 16, combat kl 17 och dans kl 19. Men det är härligt det! :)

18/8 - Loreen II

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + tamron 70-300mm f/4-5,6 Loreen

Ändrat frisyr

 
I helgen när jag var hos kusinerna så fick min kusin, som utbildar sig till frisör, äran att fixa mitt hår! Dock tror jag inte hon var så glad över det då jag har väldigt långt och tjockt hår. Tog ca 3-5h att slinga samt. klippa håret. Men det är najs ändå och jag är riktigt nöjd! Översta bilderna är EJ redigerade! 
Vad tycker ni? :)

Marinblått med rosa glitter

Bilden gör inte färgerna rättvisa. Och mina nagelband är förfärliga..

Men imorse satte jag, min kusin och syster oss för att fixa naglarna. För mig slutade det med att jag valde ett marinblått nagellack och sedan rosa glitter. Min kusin, Jennie, förklarade att hon hade gjort den här designen lite tidigare i veckan/någon vecka sedan och då blev jag grymt sugen på att göra den själv. Resultatet blev bara bra så jag är nöjd! Vad tycker ni? :)
 
Förutom detta så är jag nu hemma i Göteborg igen. Blev en mysig helg i Grums och jag älskar att vara där uppe med kusinerna och mostrarna. Dessutom var ju deras katt (bild lite längre ner på bloggen) förjäkla söt. Nästan så jag hade lust att ta med honom hem hit, hehe. 

18/8 - Loreen I

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + tamron 70-300mm f/4-5,6 Loreen
 
Första delen med bilder på Loreen. Blev många bra bilder på henne, så jag är nöjd! Dessutom är hon ju förjävla bra, helt sjukt! ♥

Framme i Grums

Nu är man äntligen framme i Grums, Värmland. Har dock hunnit skicka in svenska-uppgiften, ätit, umgåtts med mitt kusinbarn, hälsat på deras nya katt och såklart umgåtts med moster och kusin! Så mysigt att vara här. Nu väntas film och bara slappa. Myskväll. 
Har dock inte hunnit med Loreen-bilderna, så vi får helt enkelt se när jag hinner med dem. Ni får hålla ut, hehe! Imorgon tror jag det blir att träffa de andra kusinerna samt moster och då ska vi äta langos! Gottigott. Även om jag åt alldeles för mycket under kulturkalaset och är halvt trött på det, men whatever. Ni får ha en fortsatt bra fredagskväll, för det ska jag ha! :)
Deras underbart söta katt Zimba! Ska försöka få fler bilder imorgon, på båda katterna tillsammans. Ska verkligen vara aktiv och springa runt, heheh :) 

Mot Värmland!

Blev ingen ordentlig skoldag idag, utan endast en föreläsning om Tobak - Non smoking generation. En riktigt bra föreläsning och man fick sig en riktig tankeställning. Så det var värt. Sen blev det en spontanlunch på stan med bästa Felicia. Eftersom båda var extremt hungriga så "föreslog" (snarare sa att vi skulle åka och käka) på stan. Så det blev lunch på Paprika. Mätt och belåten nu. Sen blev det lite saker köpta bla. nötter och celsius till tågresan i eftermiddag/kväll. Åker nämligen till Värmland idag och tillbringar helgen där, mys! 
Men nu ska jag försöka skriva färdigt två dikter (HUR FASEN SKA DET GÅ?!) och sedan ska jag promenera bort för att hämta min cykel. Kunde inte ta den förut eftersom jag hade fler grejer i min väska än vad jag hade när jag cyklade i morse. Så ja, blir även packning osv. Men jag uppdaterar er lite senare och då med bilder på Loreen. Dags att ta tag i det nu känner jag! :)
Ett testfoto från lektionen om skärpedjup! Bilden är heeelt okej. 

Ridning - Treasure

Ridning idag och jag hade finaste Treasure! Han är bara för underbar den hästen ♥ Vi red en sexhörning. Istället för volt, så skulle vi vända och bilda en sexhörning. Makes sense? Hahah. Dessutom måste jag tillägga att denna lektion är nog den bästa jag har gjort på evigheter! Allt gick verkligen hur bra som helst. Jag lyckades hålla en stadig kontakt i munnen, han gick i fin form nästan hela passet, lunkade på fint och lyssnade fint på mina hjälper. Någon gång då och då, tappade jag kontakten, men jag hittade den snabbt igen! Dessutom fick han lite speed ibland, men det löste jag med att göra en hel del halvhalter och därefter blev han riktigt fin igen. Tyvärr blev det ingen galopp idag, men det behöver man inte alltid göra. Och vad gör det när resten av lektionen var bra? 
Jag är verkligen supernöjd över denna lektionen! Kunde inte annat än le när jag gick därifrån. Jag hoppas att jag får honom även nästa vecka för att kunna jobba vidare på det vi hade idag. Skulle vara roligt eftersom vi troligen gör samma övning. Men vi får helt enkelt se hur det blir :) 
Bortsett från att det ser ut som jag gått upp 100 kg, så gillar jag bilden. Fina häst! ♥

18/8 - ENVY II

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + tamron 70-300mm f/4-5,6 ENVY

Ännu några bilder på ENVY. Idag eller imorgon, så ska jag sätta mig ner med Loreen bilderna och då kommer det förhoppningsvis upp snart! Hope you like it :)

Skolfoto

Idag var det alltså skolfoto, och så här såg jag ut. Orkade inte fixa mig något vidare, utan körde på vardagssminkningen som jag brukar använda! Lite extra fint med röda läppar, trots att jag använder det ofta. Hade dock fixat håret, lite vågit sådär och såklart skulle det regna när jag gick till skolan = förstörd frisyr. Menmen. Nu är det bara att vänta på att fotona ska komma! :)

Tisdag innebär lång skoldag

Tisdag idag då, för er som har missat. Det betyder lång skoldag, med långtråkiga lektioner. Men det är bara att stå ut. I eftermiddag under sista lektionen väntas skolfoto, så även om jag hoppas att jag slutar tidigare så tror jag tyvärr inte att jag gör det. Vanligtvis slutar jag 16.05, men skolfotot är 15.10. Vi får se helt enkelt. Ikväll väntas dans och det längtar jag efter, som vanligt. 
Nu ska jag återgå till engelskalektionen, men uppdaterar med fler bilder på ENVY senare. Så hoppas att ni kikar in då! :)
Bild från fotopromenaden med Emelie i slutet av augusti. Har glömt att visa dom mer seriösa bilderna, så dom får jag ta och lägga upp snart! :) 

18/8 - ENVY

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + tamron 70-300mm f/4-5,6 ENVY

Bortsett från Anton och Loreen (som förövrigt är dom enda bilderna efter ENVY som jag har kvar) så var dessa killarna några som verkligen bjöd på en show. Sjukt bra var dom! Och när dom sjöng låten Am I Wrong, så sjöng i princip hela publiken med. Kommer några fler bilder på dom, eftersom det var en hel del som blev bra! Så jag hoppas ni ser fram emot det och att ni tycker om dessa bilder :)

Himmel

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8G himmel

Tyckte himlen var extra fin igår. Orkade dock inte bry mig allt för mycket om inställningarna, eftersom batteriet var hyfsat nära på att dö. Men tyckte ändå att jag fick till en bra bild! :) Den är förmodlingen den bästa bilden jag har fått på en himmel detta året. Alla andra är för brusiga... Vad tycker ni?

Bästa killen som finns ♥

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8G | älskade bror

Tog lite bilder på min bror Lukas förut. Älskar svartvita bilder och gjorde därför alla bilder jag tog just i det. Dessa blev favoriter! Vanligtvis brukar han inte tycka om att vara med på kort, men eftersom vi tog några "hopp"-bilder också, så gick han med på att ställa upp på några vanliga kort också. Ska se ifall jag kan få med både min syster och bror ut på en liten syskonfotografering! Tycker det skulle vara roligt att hitta på något sånt :)

18/8 - Robin Stjernberg

Foto: Julia Möllgård (jag) | Kamera: Nikon d90 + Tamron 70-300 f/4-5,6 Robin Stjernberg

Så där, nu är ännu en artist färdig! Hoppas ni gillar dessa också :) Nu är det endast 3 artister kvar, sen är jag färdig med dem. Finally, hehe. 

Sjätte september tjugohundratretton

Började dagen med en god frukost. Kesella, banan och hallon.
Åkte hem till pappa direkt efter skolan. Köpte med mig lite nötter när vi var på Willys.
Satte mig med först med lite matte, men bytte till körkortsteori istället. Nu tittar jag på film.
Fotade en stor fågelsvärm för att...
... min bror bad mig. Och även han sitter fastklistrad framför datorn.

Ungefär så har min dag sett ut. Inte alls något speciellt, men tänkte att det kunde vara kul med lite vardagsfoto. Snart hoppas jag att kyckligen är färdig, för jag börjar bli lite hungrig.. Hoppas att ni också har haft en bra fredag! :)

18/8 - Emmelie de Forest

Foto: Julia Möllgård (jag) | Kamera: Nikon d90 + Tamron 70-300 f/4-5,6 Emmelie de Forest
 
Sista bilden är en stor favorit! Gillar ni någon speciell? 

Dagen, ridning & morgondagen

Foto: Vera Jansson | Kamera: Nikon d90 + Nikkor 35mm f/1,8G Jag
 
Idag hade vi vår första praktiska fotolektion för detta året. Vi pratade om skärpedjup och allt sånt. Skojskoj! Detta blev den bästa bilden på mig, trots den väldigt fina minen. Tyvärr är jag inte så fotogenisk, hahah. Men det kanske blir bättre så småning om, det är ju inte precis sista gången vi har porträtt fotografering. 
 
Senare idag blev det ridning, stressigt kommer det bli på torsdagar då jag slutar 15:40 och uppropet är 16:15. Urgh. Menmen, det blir så bra så. I alla fall, på schemat idag stod det hoppning! Hade min lilla bebis. Finaste Cameron ♥ Gick bra, även om det kunde ha gått bättre. Men vi kan väl skylla på att det var ett tag sedan jag hoppade. Blev en minibana såkallad huset. Helt okej! 
 
Imorgon blir det endast en lektion, börjar 12:50. Helt okej det också! Efter det åker jag direkt till pappa och stannar där över helgen. Då ska jag verkligen få upp några bilder på bla, Emmelie de Forest, ENVY och Robin Stjernberg. Efter det kommer Loreen och Anton Ewlad upp! Så jag hoppas ni håller ögonen öppna :) 

8/9 - New in - ringar!

 
Efter skolan idag så stack jag och Felicia ner på stan en stund. Hade tittat in en hel del ringar på hemsidor osv och ville då köpa dessa. Och flera blev det som ni ser ovan! Har blivit lite besatt av ringar sen jag hittade flera stycken på rummet. Så nu är det köpt. Blev även lite toffsar samt hårspännen, det är ju i princip en av alla grejer som försvinner - så det är lika bra att köpa på sig. Och om ni vill så kan jag ta och visa hur ringarna ser ut på också. När jag använder dem nästa gång dvs. Heheh.
Nästa köp ska bli en mössa. En grå. Tror jag, eller svart. Eller orange. Vi får helt enkelt se! :)

Box fishtail braid

 
Tittade på youtube imorse och såg en tutorial på denna fläta! Blev helt förälskad, men hade tyvärr ingen tid på morgonen till att göra den. Men nu när jag kom hem så satte jag i gång att göra den. Helt underbar! Men eftersom den tar sin lilla tid att göra, så måste jag ha god tid på morgonen innan skolan. T.ex. onsdagar då jag börjar kl 13.00! Vad tycker ni om denna? Och skulle ni önska att jag filmade in när jag gör den? :)

Scones

 
Igår efter fotbollen blev jag tillsagd att göra scones. Inte för att jag hade något emot det eftersom dom var väldigt uppskattade sist! Inte för att skryta, men jag gör förjäkla goda scones. Tyvärr blev dom lite för degiga igår, men vad gör det? Smaken var underbar! :)

Dagens klädsel

I brist på annat, så får ni dagens klädsel!
Leggings - H&M, skärp - gekås, hoodieväst - H&M, jeansväst - Gina Tricot, grön tröja - Gina Tricot.
 
Och på det har jag min Sweet-keps och svarta tygskor. Avslappnat men ändå lite finare. Eller ja, det är så här jag klär mig nuförtiden, ska försöka se ifall jag hittar lite gamla bilder så att jag kan jämföra mina stilar! 
Ska snart äta och sedan blir det övningskörning och sedan fotbollstittande! Ska försöka ta lite kort och ev. filma lite och då kommer det givetvis upp här sen! Har förövrigt 5 artister från RixFm festivalen som jag inte visat än, och som jag dessutom inte sett bilderna på en. Ska försöka få upp dom snart! :)