Ridning - Cameron

Nyss hemkommen från ridningen, fick min bebis! Han är helt underbar! Idag övade vi på vår sits, vilket är riktigt bra tycker jag. Dock är det inte lika roligt, menmen. Tycker att det gick bra. Fick honom i form vid flera tillfällen, men lyckas sabba dem. När jag tappar takten, så spänner han sig och då gör jag det också. Men sen får jag honom i form igen och så händer samma sak igen. Så det är något jag bör öva på, men trots det så gick det riktigt bra! :) Nöjd med andra ord. Dock gick min ena ridstövel sönder, så fick rida med mina gamla fula skor. Och det får jag göra imorgon också, skit! Har jättesvårt att ha kvar fötterna i stigbyglarna med de skorna eftersom dem är helt platta, men jag får väl förska göra det bästa av situationen. 
Nu blir det en massa historieplugg. Prov imorgon och jag har inte övat så värst mycket. Så önska mig lycka till! 
Imorgon taggar vi hoppträning & jag hoppas att jag får min bebis! ♥

Utvärdering - Identitet

Sitter just nu och skriver en utvärdering för dessa veckor då vi har haft detta projekt - Identitet. Helt okej. Slutar dessutom mycket tidigare än vad jag brukar! Så kommer vara i stallet långt innan jag börjar, och då blir det lite historieplugg (prov imorgon!!) och endast chill. Idag väntas dressyr på ridning, hoppas att jag får en bra häst. Helst av allt skulle jag vilja ha Chaming, men vi får se! :)
Nu ska jag fortsätta, men vi hörs förhoppningsvis ikväll!
Detta skulle sitta fint nu!

Träning - Gymmet

Idag på gymmet fokuserade jag mest på konditionen, mage, rygg och sittben. Men även lite armar fick jag med när vi testade en ny grej - pilatesboll. Riktigt roligt faktiskt och jag kommer lätt använda den fler gånger! Dels för att träna upp balansen men även magen. Vilket är väldigt bra då jag rider. Under konditionen sprang jag både på löpbandet och cyklade. All konditionsträning blev ungefär 30min. Blev inte så mycket längre eftersom vi hade instruktör idag, syrran ska börja träna..... 
Nu sitter jag och käkar lite och varvar ner. Tänkte först att jag skulle visa er maten men eftersom jag äter potatis och purjolökssoppa så hoppar jag det. Tror inte det kommer se så aptitlit ut på bild, haha! Därför får ni en bild på min lyxfrukost jag åt imorse! 
Sjukt gott måste jag säga. Dock ser det ut som jag har jättemycket sirap, men det har jag inte, hehe. :)

Dans

Idag var det då dans och vi gjorde inte så mycket mer än att repetera det vi hade gjort. Vi fick alltså inga nya steg idag utan övade så allt sitter! Det var helt okej, även om jag önskar att göra nya steg varje gång. Men det är alltid bra att repetera så allt sitter. När jag kom hem tog jag en stor skål med vaniljyoghurt, kanel, kiwi och vindruvor. Supergott!
Nu ska jag sova och imorgon är det sovmorgon, wiho! Sov sött alla.
En bild som inte har någonting med inlägget att göra. 
Men detta är då det jag har hållt på med när jag har pluggat. Nu är det äntligen färdigt och allt är inskickat, phu! 

Lunch/middag

Min lunch/middag. 
Ost och skinksallad & massa frukt!

Frukt måste vara något av det godaste som finns! Håller ni inte med mig? Nu ska jag fixa lite plugg och senare blir det dans. Härligt! 

@skolan

Sitter just nu på lektion - film. Ska skriva en filmanalys om en film som heter Fickende fische, svenska - Knullar fiskar?. Och detta är väldigt tråkigt. Vet inte alls vad jag ska skriva och detta ska även vara färdigt idag. Men jag får väl försöka få ihop något som liknar en analys. Jag älskar estetämnen och själva projektet vi håller på med, men detta är förjävligt rent ut sagt. Tråkigt. Tråkig film. Tråkig lärare. Ja, ni förstår. Slutar dessutom 15.50 idag så det är ju inte bättre. Menmen, jag får väl fortsätta och försöka få det färdig! 
Ni får en bild på snygga JB! Önska att jag kunde och titta på bilder på honom, men nej inte nu... 

Frukost & middag & träningstalk

Detta goda åt jag idag. Nyttigt!
Frukost: Yoghurt med banan och frysta bär. 
Middag: Sallad som jag köpte på Willys. Bla. räkor, kräfta, skinka, ost, melon&annans, grönsaker, pasta och couscouse. Riktigt gott!

Från och med idag så ska jag börja äta riktigt nyttigt. Ska inte äta något socker (som finns i kakor, godis, läsk osv.) utan ska ersätta det med juice (finns socker i jag vet men bättre än läsk), frukt och grönt och nötter! 
Dessutom ska jag försöka hinna till gymmet 2-3 gånger i veckan, sen ridning och dans och när det blir varmare så ska jag dessutom ut och springa. Nu, idag, SKA jag göra en förändring med min hälsa. Nu ska jag bli fit for fight till sommaren. Det är nu det händer. 
 
Förövrigt så åkte jag och Emelie direkt till gymmet efter skolan. Blev både crosstrainer och löpbandet, ca 30min sammanlagt. Sen körde vi det vi brukar - armar, ben, rygg och mage. Ungefär 2 timmar blev det på gymmet idag. Dessutom var det inte så mycket folk som det brukar vara när jag är där på onsdagar så det var gött. Och som sagt, på onsdag sticker jag dit igen. Imorgon väntas dans! Denna vecka blir en riktig träningsvecka så ska försöka uppdatera så mycket det går med vad jag tränar osv. Ska också försöka ta kort på maten och visa. Gillar ni det?

Inget internet...

- Försökte att blogga igår, eftersom jag har en hel del inlägg som jag vill skriva. Men tyvärr fungerade inte internetet på min dator, vilket var lite konstigt då det fungerade på de andras. Menmen, nu har jag lyckats fixa det, lite segt dock. Men det gör inget, ska ju strax åka hem till Göteborg! - 
 
I alla fall, igår då internetet inte fungerade så rensade jag och gjorde fint i datorn. Vilket jag inte gör annars då jag gör massa annat. Så det var bra! Raderade runt 1000 bilder, om inte mer. Nöjd tjej här! Jag är en sån person som inte raderar bilder, men igår gjorde jag det och det kändes sååå mycket bättre. Var även och simmade med familjen och jag känner att jag måste göra det mer. Det är ju en sådan sjukt bra träning. 
Nu ska jag packa, sen kika på lite bloggar och om jag hinner fixa lite estetgrejer. Och sen bär det av mot tåget vid 18.00 ungefär. 
Hoppas att ni har och har haft en bra helg, för det har jag haft! ♥

Hos pappi

Sittter just nu hos pappa och har gjort det ett tag nu. Kom hit ungefär klockan 7 och har sedan dess ätit, fixat lite estetgrejer och även börjat designa vårt kök! Vilken tur att vi använder Sketch-up i skolan, vilket sinnessjukt bra program! Så det har jag och pappa hållt på med lite, så det är najs. Fortsätter mer på det imorgon antar jag :) 
Annars har inte så mycket hänt idag. Skola som vanligt och pannkakor i bamba! ÄLSKA! Drog sedan vidare till stan en snabbis med Julia och Amanda, mys! 
Så det var väl dagen i sammanfattning. Mysdag helt enkelt, trots skola. 
En liten smygtitt på vad det är jag gör nu - köket hos pappa dvs. Långt ifrån färdigt, men snyggt kommer det bli!

Hoppning - Chuck

Tro det eller ej... men idag fick jag rida ponny. Ni anar inte hur chockad jag blev, var runt 2, kanske till och med 2,5 år sedan jag red ponny. Och det gick inte så bra heller. Kunde ha gått sååå mycket bättre. Men jag är väl hyfsat nöjd ändå. 
Supersöt ponny. Men seg. I alla fall, denna bild är från 2010, så det var alltså två år sedan sist jag red ponny på riktigt. Var en konstig känsla må jag säga. 
En snabbskiss på övningen. Hoppas ni förstår! :) Börjar vid det första blåa och slutar även där.

Grattis Rihanna!

- Arkivbild

För 25 år sedan föddes denna människa som en helt vanlig person. 25 år senare är hon världsstjärna! Grattis världens bästa Rihanna. Keep doing your great work, because you rock! 

Lite beslutsångest

Nu är det så att jag har lite beslutsångest av vilken av dessa fyra bilder som jag ska välja. Bilden ska nämligen bli avskissad. Och jag vill att det ska bli en super bild! Därför vill jag ju då att bilden som ska bli "avmålad" ska vara perfekt. 
Så det jag skulle komma fram till; vilken tycker ni skulle bli perfekt? Jag struntar i om ni gillar honom eller inte, säg bara vilken bild som ser bäst ut! Jag tycker bäst om 4an, men jag gillar dock alla väääldigt mycket!

Dag 17 - En bild jag aldrig publicerat förut

 Det finns hur många bilder som helst som jag aldrig har publicerat förut. Men om jag ska visa en så är det väl den här.
Jag tog den visserligen igår, men eftersom jag inte hade tänkte lägga upp någon bild (förutom make-upen jag gjorde) så får det bli denna bild. Vet inte riktigt, men tyckte inte att den blev bra, så ja. Men nu när jag tänker efter så blev den ganska okej, när jag fixade svartvitt dvs.
Förövrigt så ska jag strax iväg till dansen. Wiho!

Eventuellt gymmet idag

Sticker antagligen iväg till gymmet lite senare. Väntar bara ett svar från min kära kompis! Men eftersom jag inte tränat under hela lovet (bortsett från ridningen) så är det på tiden att jag gör det idag. Dessutom ska jag försöka att inte käka något godis nu fram till sommaren. Kommer dock bortse från när jag fyller år, när andra fyller år, Stockholm osv. Speciella tillfällen dvs! Har trots allt käkat alldeles för mycket sötsaker det senaste, så nu får det ta slut här :) 
Nej, men är det lite folk idag på gymmet så kanske jag fotar lite bilder. Ni har trots allt inte sett några gymbilder, känns som ett måste om man kind of driver en träningsblogg. Men ja, skriver mer senare!

Plugg..

Eftersom jag har skjutit upp plugget hela veckan så får det bli en pluggdag idag istället! Har jättemycket som måste fixas - engelska, matte, estet, historia. Så idag ska jag försöka få de mesta färdigt. Eller i alla fall komma en bra bit på väg. Ibland undrar jag vad det är för fel på mig, eftersom jag inte pluggar när jag borde.. Skärpning där! 
Senare idag blir det även övningskörning. Wiho! Tycker det är superroligt att köra bil! Någon av er som börjat än? ♥
Detta, eller en stor amerikansk sallad, skulle inte sitta helt fel ikväll! 

Dag 16 - Låtar som jag lyssnar på när jag är arg, ledsen och glad

- Eftersom det på något konstigt sätt inte går att ladda upp youtube klipp så skriver jag bara in låtarna här -
 
Såklart varierar det en hel del, beroende på vilken dag osv. Men detta är väl det jag mest av allt lyssnar på.
 
Arg:
Det löser sig - Timbuktu. Bara titeln visar att även om man är arg så löser sig allt. Typ så
N***s in paris - Kanye West och Jay-Z. Instrumentalet är riktigt grymt i den här låten. Den låter arg typ. 
Sen så finns det massa Maskinen låtar som jag också lyssnar på. 
 
Ledsen:
Nothing like us - Justin Bieber. Även om den är ny så är det en låt jag vet att jag kommer lyssna på när jag är ledsen. Den. Är. Underbar!
Unfaithful - Rihanna. Alltid varit en stor favorit. Speciellt när jag är ledsen. Också helt underbar!
 
Glad:
Låtar av Justin Bieber, Maskinen, Rihanna osv. Finns inga speciella låtar jag lyssnar på då. Låtar med mycket sväng, glad musik och sånt helt enkelt. 
Duktiga artister det här! 

Rihanna i sommar?

Åh det hade varit så sjukt underbart att få se henne i sommar! Ni anar inte hur mycket och hur länge jag har älskat denna tjej. Hon har verkligen en stor plats i hjärtat mitt. Och inte nog med att sjunger så bra - hon är ju så otroligt snygg också! Men trots att hon har "förändrat" sig själv, med frisyrer, stil osv så har inget av det gjort henne till en sämre människa. Enligt mig. Men precis som alla andra, så har hon också gjort misstag. Som att gå tillbaka till Chris Brown - som hon gör nu. 
Men det var egentligen inte det jag skulle skriva om. Är det någon som skulle vilja följa med om det skulle vara så att jag köper biljett dit? ♥ Men måste se hur jag jobbar och så innan, men det skulle vara roligt att se om någon skulle vilja med och titta. Helst då någon jag känner bra, och som gillarhenne! 
Åh så underbart fin är hon! Skulle dö för att få träffa henne, prata med henne ♥ (snabbt ihoplagd i ps...)

Dag 15 - En bild som gör mig lycklig

 
 
Eftersom jag inte kan välja en bild jag blir lycklig av så satte jag ihop ett snabbt collage med bilder som gör mig lycklig. Kanske inte just den bilden på Rihanna eller den bilden på Justin eller maten som gör mig lycklig. Utan mer: bilder på mat gör mig glad, bilder på Rihanna och Justin gör mig glad och lycklig osv. Så det går helt enkelt inte att välja endast en bild som gör mig lycklig.

Mini shopping

Blev en tur idag till stan eftersom vi skulle till polismydnigheten, eller ja passmyndigheten, för att fixa pass. Kan ju säga att passbilden blev förfärlig. Men det blir det alltid, tyvärr. 
Sen blev det en liten mini shopping i stan. Ett par jeans och två tröjor. Riktigt nöjd. Nu blir det att titta på Superhjältarna och äta godis. Mysfredag! 

Tomos

Ïdag på ridningen hade jag lilla Tomos. Och det gick faktiskt riktigt bra! Såklart finns det saker som kunde gått bättre, men överlag så gick det riktigt bra. Det vi övade på idag var som förra veckan - halvhalter. Så det var inte så svårt. Finns inte så mycket mer att säga om det. 
Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan äta lite. Och jag har världens huvudvärk, orkar inte, gränsen till migrän typ. Usch! 
Från igår. Måste verkligen skärpa mig och ta fler vardagsbilder! Med kameran.

Sticker iväg till stallet

Blir ett snabbt inlägg nu. Sticker iväg till stallet om 10 min ungefär för att rida lektion. Mys! Var även där igår en snabbis och spontant. Träffade Alisha och så tittade vi på Jockes och Elins lektion. Trodde dock att jag skulle frysa ihjäl eftersom jag endast hade skinnjacka och converse.. Men jag överlevde. Men till nuet: Vill gärna ha lilla Chaming idag, men vi får se vem det blir! Men i alla fall, skriver mer när jag kommer hem, puss
Nytagen bild. Långt hår jag har nu! Men lite längre ska det allt bli :)
juliaamolgaard @ instagram

Dag 14 - En bild på mig förra året och en från nu

Hittade inte så jättebra bilder, men hoppas att dessa två duger! Den första är från april förra året och den andra är från idag, februari. Inte så jättestor skilland om ni frågar mig. Men ja. Är det något ni tycker har ändrats? Det som ni ser på dessa två, halvdåliga, bilder. Skulle vara roligt att höra!

Dag 13 - Saker jag gör dagligen

Som ni märker ändrar jag lite ordning, gör väskgrejen när jag orkar ta upp kameran och fota! -

Saker jag gör dagligen - äter, går på toa, åker buss, pratar, vilar, sitter vid datorn, blinkar, andas, borstar tänderna, dricker, skrattar, osv.Nej men, typ sånt? Men vad ska man skriva här egentligen. Det är ju det här jag gör dagligen så det finns väl egentligen inte så mycket mer att säga om det. Är ju egentligen inget speciellt som jag gör dagligen och det är väl det här alla gör. Och juste, jag klär mig, sminkar mig, tuggar tuggummi osv. Så ja :) 
juliaamolgaard @ instagram
Bild från i går

Dag 12 - Bästa respektive sämsta dagen i mitt liv

 En av de bästa dagarna i mitt liv är nog när min älskade bror föddes! Jag kan inte beskriva lyckan då han kom till världen. Han är verkligen den goaste som finns. Vet inte vad jag hade gjort om inte han fanns! Älskar honom ♥ 
Sen finns det såklart andra dagar som har varit några av de bästa dagarna som finns. Men detta är nog den som har betytt mest. 
Lilla tjockisen!
 
Den sämsta dagen i mitt liv är nog när min farmor gick bort. Här kan jag inte heller beskriva sorgen. Ni som aldrig har förlorat någon nära förstår inte hur det känns. Det var den jobbigaste tiden som fanns och så dålig. Mådde skit eftersom jag stod henne mycket nära. Minns alla sommrar vi var tillsammans, hennes mat, hur hon fick mig på bra humör. Jag kanske inte uppskattade allt då, men nu inser jag hur lyckligt lottad jag var som hade henne i mitt liv ♥

Bloggen har varit nere

Jag vet att den har varit det, men har helt enkelt inte haft något att skriva om. Eller jo egentligen - utmaningen. Men har inte haft orken till att skriva något. Men jag kompenserar det imorgon då jag ska skriva alla utmaningar som jag inte har gjort de senaste dagarna! :) 
Idag har jag inte gjort mycket, ätit, spelat YATZY med bror och syster och även nu tittat på film. Ska alldeles strax börja med att titta på Grease, det måste vara en av dem bästa musikalfilm. Älskar den! 
Men för övrigt så har det varit en väldigt slapp helg och början på lovet. Så det har egentligen varit skönt! Men nu ska jag fortsätta titta, så vi hörs.
That's my brother! Cute, love him <3
juliamolgaard @ twitter

Dag 12 och 13...

... får komma imorgon båda två. Dag 12 ska ju egentligen vara idag, men eftersom jag inte orkar fota det som finns i min väska, just nu så får det komma imorgon. 
Idag har inte så mycket hänt. Åkte till pappa 9.40 (fick gå upp 7.45!! Trodde jag skulle dö) men jag överlevde. Åkte till Sjönevad för att packa det som fanns kvar och flytta det till lägenheten vi bor i nu. När vi kom hit så hade jag världens fetaste huvudvärk så tog en tablett och gick och la mig, tror jag sov i en timme. Kanske till och med 2. Men det var skönt, för efter det var värken borta. Sen har jag tittat på mello och ska nu ta och göra mig i ordning för att sova. Svintrött, trots att jag sov förut. 
En fråga till er; vet ni vart man kan titta på SNL (Saturday Night Live)? Får i så fall se repris, eftersom jag inte vill vakna 05.00 för att titta på det. Trots att jag skulle vilja. Skulle vara tacksam för svar! :)
Såklart denna kille jag vill se då :) 
Jag förut, osminkad och ofixad. Ser även ut som om jag har förstorat läpparna, men det är endast lite för stark mat som gjort att det ser så ut. Svider som attans!
 
Men ni får sova så gott så hörs vi imorgon. Kram!

Dag 11 - Tre saker jag ogillar

1. Katten när hon skriker. Kanske en liten onödig sak, men just när hon blir så skrikig så vill jag bara sätta munkorg på henne eller knyta igen munnen. Jag blir verkligen galen på henne då. Trots att hon är supergo annars!
 
2. Människor som säger en sak men menar en annan. Visst jag kanske också gör det någon gång ibland, trots att jag inte vill eller menar det. Men människor som gör det i princip hela tiden, då blir jag faktiskt irriterad. Jag tycker helt enkelt att man ska säga som det är på en gång.
 
3. Vintern. Den väldigt typiska saken som jag ogillar starkt. Kallt, snö, mörkt, slask.. osv. Kan det inte bara vara ljust, varmt och soligt hela året om? Inte nog med det, man hinner ju inte fota något under dagarna eftersom det blir mörkt innan man ens hunnit hem efter skolan. Det är mycket med vintern jag ogillar, men julen älskar jag! Menmen, snart är den över - förhoppningsvis - och då jäklar ska jag fota!
© Julia Möllgård
- Ledsen för arkivbild.

Webbutveckling

Ett induviduellt val jag gärna skulle vilja ha i tvåan är Webbutveckling, eftersom jag vill kunna designa bloggar mycket, mycket bättre! Men även kunna fixa hemsidor och så. Har i princip velat detta hur länge som helst och blev först lite ledsen när jag trodde att detta bara fanns på programfördjupning (Design). Men sedan såg att det fanns på individuellt val också, så då blev jag genast glad! Detta var i måndags. Så jag funderar lätt på att ta det. 
För då får jag göra sånt här - till riktiga hemsidor. Nu gör jag det endast i powerpoint. Som vi fick lära oss, någon gång i december. Riktigt roligt är det! Och jag hoppas att resultatet blir bra :)

Kort skoldag

Som jag sa igår så blev det en kort skoldag idag. Endast en lektion från halv 9 till 10. Så nu sitter jag här i soffan med katten i knät och The muppet show på TV. Mys! Senare blir det hoppträning riktigt roligt! Något av det bästa som finns måste jag säga. Älskar't ♥ Förövrigt så händer inte så mycket mer denna fredag. Annars är det ju lov nästa vecka! Hur gött är inte det? 
Jag och Renomee för några hoppträningar sen! Sötis. 
Foto av: Jennie

We ♥ it och Twitter

Nu har jag blivit en i gänget som har We ♥ it och Twitter! Kände att det var dags trots att jag inte riktigt vet hur man gör, men jag lär mig med tiden antar jag? Nu är det väl endast tumblr som saknas, men det får vi helt enkelt se om jag skaffar eller inte! 
Annars undrar jag vad ni heter på Twitter och We ♥ it så att kan kan följa er! 
Men nu ska jag göra mig i ordning och sen sova, upp tidigt imorgon men endast en lektion - så slutar 10. Soft! Men ni får ha det så bra, så hörs vi. Kram! 

Dag 10 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig

 Dett var det jag hade på mig idag. Enkelt. Tjocktröja, svart linne, jeans och skinnjacka. Och på det blev det gympaskor och världens mysigaste halsduk! Och sminket enkelt - endast mascara. 
Ledsen att det blev mobilbild, men glömde i morse och har sedan ridit och då blev det som det blev. 
Dessutom inne på skoltoan. Att ta egopics på toan is the shit! (just kidding)

Dag 9 - Någon jag skulle vilja byta liv med för en dag, och varför?

Någon jag skulle vilja byta liv med för en dag är nog Rihanna. Med tanke på att jag har sett upp till henne, älskat hennes musik och verkligen älskat henne på alla sätt (borsett från nu, då hon går fram och tillbaka med Chris Brown - vilket jag hatar), så skulle det vara cool att byta liv med henne för att se hur hon jobbar osv. Att se hur hon har det helt enkelt. Dessutom är hon ju så otroligt snygg! 
Och skulle jag byta med en kille så kanske det skulle vara JB. För vem vill inte veta hur det är att vara så känd som kan är? Och han är ju så sjukt het också, så det skulle vara en ära, hihi. 
Nej, men någon av dem två skulle det absolut vara om jag fick välja att byta liv för en dag! :)
Båda är bara för snygga! Me love it ♥

The hunger games

Sitter just nu och tittar på The hunger games, väldigt länge sen jag gjorde det. Och den filmen är ju asgrym! Så ni som inte sett den, GÖR DET! Jag brukar gilla så många äventyr/action filmer - men såklart finns det vissa undantag. Som denna t.ex.
Idag kanske jag sticker till gymmet, men vi får se. Känner att jag har lite ont i ryggen efter dansen igår, vet inte riktigt vad jag gjorde, men en sträckning eller nått är det kanske. Så vi får se hur jag gör, kanske stannar hemma och vilar lite. 
Dessutom är ju både Liam och Josh riktigt snygga!

Lång sovmorgon och frukost

Idag blev det en lång sovmorgon eftersom vi inte hade någon matte idag. Riktigt gött! Och eftersom jag har/hade en lång sovmorgon så fick det bli en go frulle också! Det är nog det bästa med sovmorgon, eller vad säger ni? Nu ska jag fortsätta göra mig iordning så hörs vi senare! Kram

Dag 8 - Min största rädsla

Min absolut största rädsla är att förlora någon anhörig alldeles för tidigt. Som att någon i min familj skulle gå bort idag, om någon månad eller bara endast några år. Den rädslan är störst, för jag vet inte hur jag skulle klara av det. Visserligen har "redan" två ur min släkt bort, därav en som jag stod riktigt riktigt nära, och det var inte roligt. Det var riktigt jobbiga tider. 
En annan rädlsa jag har, som kanske är lite konstig, är att jag alltid är rädd att jag ska spy så fort jag får någon konstig magvärk. Det är en rädsla jag har haft ett tag, något år, nu. Den är hemsk. Och det händer titt som tätt att jag får denna oron och rädslan och det är inte roligt. Jobbigt är det. 
Så det är väl det jag är mest rädd för just nu. 
© Julia Möllgård
- Sommaren 2010

Tänk om jag skulle förlora denna krabaten. Då skulle  mitt liv vara över! Likaså om pappa, mamma, syster, kusiner, osv skulle gå bort! ♥

Gymmet med Emelie

Stack till gymmet idag med Emelie, lite spontant sådär. Men det kändes riktigt bra när jag väl kom dit. Började att crosstraina i ca 20 min (blev 2,5 km) och sedan gick vi igenom hela kroppen med maskinerna. Ben, armar, mage, rygg osv. Så känns helt toppen nu! Dock kommer väl träningsvärken vara outhärdlig imorgon när jag ska dansa. Men det är väl bara att stå ut? Förövrigt kommer denna vecka vara en riktig träningsvecka! 
Måndag - Gym
Tisdag - Dans
Onsdag - Gym
Torsdag - Ridning
Fredag - Ridning - hoppträning

Från gymmet förut - juliaamolgaard @ instagram

Dag 7 - Tanken bakom mitt bloggnamn

Tanken bakom mitt namn är ju inte så svårt egentligen. Ville väl mest bara att det skulle vara enkelt - mitt namn alltså. Var längesen jag skapade denna blogg, så kommer inte ihåg helt. Men antar att det var något sånt! :) 

Dag 6 - Någon jag berättar allt för

Jag tror inte det finns någon som jag berättar precis allt för. Men någon jag kan berätta mycket för är nog Louise. Men även min mamma. Det beror lite på vad det är för saker jag vill ha pratat om. Annars pratar jag rätt mycket med mina kompisar, men med mer allvarliga saker så blir det Louise eller mamma. 

Väntar på bussen

Har nyss gjort mig färdig och väntar på att bussen ska komma, dock går den inte förrens 12:41 från Louise, lite jobbigt, men vad ska man göra? Så ska gå om ungefär 20 min och sedan åker vi in och fikar på Espresso house eller något. Hoppas att ni också får en fin söndag! Kram
Webcam bild - förövrigt, sämst hållning...
Facelook idag.

Nyss vaknat

God morgon! Vaknade för en stund sedan, ingen aning om varför jag vaknade så tidigt. Men känner mig inte trött så det gör ju inget. Lite senare, vid 12 ungefär, så ska jag träffa min kära vän Louise! Sjukt längesen vi sågs, så det ska bli roligt. Och ännu senare blir det övningsköra, det var också sjukt längesen jag gjorde. Men pga. snön så har jag inte vågat. Så det blir helt enkelt en soft dag! :)
© Julia Möllgård
Arkivbild.

Slapp dag

Har endast legat i sängen och tittat på film och TV serier. Samt ätit Ben & Jerrys och drukit cola. Riktigt gött ändå. Ikväll blir det Melodifestivalen, tradition att titta på tycker jag! Dessutom är ju Gina och Danny programledare, så det är ju roligt. Vad ska ni göra denna lördagskväll då? :)
Förövrigt så kan jag inte förstå att jag verkligen ska se Bieber live om lite mer än 2 månader. Helt sjukt!

Dag 5 - Favoritbilder jag har tagit

© Julia Möllgård

+ många fler! Men eftersom jag tog de översta bilderna från min facebook så har jag inte så många bilder där - som är mina favoriter dvs. Och därav den lite sämre kvalitén. Men ska försöka leta lite efter bilder på den externa hårddisken och se ifall jag kan lägga upp dem här. Men så länge - hoppas att ni gillar dem!

Dag 4 - 10 saker du inte visste om mig

Lite onödig fakta så där, men nu vet ni lite mer om mig kanske? :) 
För övrigt så har eftermiddagen varit riktigt go! Mötte upp min kusin på centralen och sedan gick vi och åt sushi och gick även runt på stan. Men berättar lite mer imorgon. Hörs då, sov så gott! 

SÅ JÄVLA GLAD

ÅH herregud, kan knappt fatta det själv. 24 april åker jag till Stockholm Globen för att se Justin Bieber live. JAG KAN INTE FATTA DET! Helt sinnessjukt. Det går inte att förklara i ord för vad jag känner just nu. Jag är så otroligt glad och lycklig. HELT SJUKT!
Åh han är så otroligt snygg!