Planer för dagen

 
Detta är lite vad jag har tänkt att göra idag. Och hoppas att jag kan ta tag i det också. Ungefär efter halva dagen så ska jag stänga av datorn och endast tänka på körkortsteorin. För om 193 dagar så vill jag ha körtkort. Mitt mål är helst samma dag som jag fyller 18. Och då är det bara att börja plugga, för långt kvar är det inte! Någon av er som har börjat än? Hur gör ni i så fall för att få orken till att läsa den otroligt roliga (läs: extremt tråkiga) teorin?
Nej, nu ska jag ta och städa lite. Och här får ni en av de bästa låtarna just nu! I'm in looove ♥

Caviar nails

 
Min syster var i Berlin förra helgen och gullig som hon är så köpte hon med sig ett caviarnail-kit till mig! Testade först igår, då jag inte hade orken i söndags. Väldigt enkelt att applicera och tycker att det blev snyggt. Enda nackdelen är väl att en hel del "caviar" inte hamnade i burken igen, utan hamnar utanför. Men det blir man väl bättre på ju mer man övar, eller hur? Vad tycker ni? :)

29/8 - Ridning

Idag var det ridning på schemat, det bästa på torsdagar. Hade min älskade bebis, åh vad jag har saknat honom! Det blev dressyr ute i terrängbanan, roligt - fram tills det började regna. Det gjorde inget så länge det duggade, men sen kom ju en riktig regnskur. Så då var det bara att rida tillbaka till stallet. Men lite mysigt var det allt att rida i regn. Hade ju dock fel tröja på mig - en tunn skjorta som blev genomskinlig så fort regnet kom. Men whatever.
Men lektionen överlag gick bra. Fick honom i fin form flera gånger, men tyvärr tappade jag honom. Måste träna på att ha mer stöd i munnen, vilket jag är ganska dålig på. Vill helst inte ha för mycket av någon konstig anledning. Men det ska jag försbättras på! Hade även bra fart på honom. Så jag är nöjd med denna lektionen! Förövrigt gjorde jag en väldigt fin (tror jag) framdelsvändning - synd bara att Ulrika inte såg :( heheh. 
Älskade häst - du är bäst! ♥

18/8 - Erik & Tone

Foto: Julia Möllgård (jag) | Kamera: Nikon d90 + Tamron 70-300 f/4-5,6Erik & Tone

Åsiktsinlägg - Miley Cyrus

Ända sedan Mileys "nya" singel - We can't stop, kom ut så har det varit en massa prat om henne. Många tycker att hon har blivit en sämre förebild för hennes unga fans medans en del tycker att det inte är något som helst konstigt med det. Hon är trots allt ung och ska få göra och bete sig hur hon vill. Förstå mig rätt! Och jag håller helt klart med dom människorna. Hon är ung och ska få ändra sig så som hon vill. Hon är inte längre Hannah Montana, barnstjärnan på Disney Channel. Hon börjar bli en vuxen kvinna. Även kändisar förändras, för dom är människor precis som vi. Och vi förändras också, eller hur? 
Efter uppträdandet på VMA häromdagen så blev reaktionerna ännu mer negativa. Allt fler tycker att hennes uppträdande var smaklöst. Visst kanske det inte är det bästa. Men kom igen! Så farligt är det inte. "Min kusin på 5 år har börjat twerka efter att ha sett Mileys uppträdande, det är verkligen långt ifrån okej!" "Ni som gillar/älskar henne, är ni verkligen seriösa?" "När ni säger 'jag älskar dig Miley', 'du är den bästa förebilden' så får ni det att se ut som att det är okej att twerka (skaka rumpan) hur som helst i TV" ungefär så löd några kommentarer jag läste på en bild. Seriously? 5 åringar nuförtiden är inte som 5 åringar för 10 år sedan. Dom förändras också, jag vet. För jag har själv en bror på 5 år och han är långt ifrån så som jag var, min syster var eller min kusin var när vi var 5. Men så är det också, generationerna förändras. Så att skylla på att det är Mileys fel, för att hon twerkade i TV och ett litet barn såg det - det ska man inte göra. Vad jag tycker i alla fall. Och det där med att det skulle vara fel att gilla henne? Det förstår jag inte heller. Jag skulle inte klänga ner någon annan för att dom gillar en viss artist. För i så fall skulle jag ha gjort det en hel del. Och det är okej att gilla vem som helst, ha någon som förebild osv, även om denna person kanske skakar rumpan på ett visst sätt i TV.
Dessutom förstår jag inte varför alla går på henne för att hon har förändrats? Jag menar, Rihanna har ju också ändrats en hel del på några få år. Varför går inte folk på henne också? Jo, för att hon alltid har varit lite "speciell". Medans Miley har varit den söta "girl next door", långt, brunt hår, klädd som en flicka och alltid det söta leendet. Men sedan hon klippte av sitt långa hår och färgade blont så blev folk genast skeptiska mot henne. Varför förstår jag inte? För vad spelar det för roll om hon klipper håret eller inte? Dessutom är hon samma person, bara en annan frisyr, annan stil och annan musiktyp. Dansen har kanske blivit mer sexig, men det betyder inte att hon är en dålig person. Och Justin Bieber då? Han har ju också förändrats. Kanske inte personligt, men en massa tatueringar har han skaffat. Varför blir inte folk lika upprörda över det?
Nej, jag blir faktiskt lite irriterad på det här. Visserligen blev jag också lite chockad när jag såg hennes video till We can't stop och uppträdandet från VMA. Men what the fuck spelar det för roll?! Jag tycker att hon är cool som vågar göra detta, trots att hon har ständig övervakning av precis allt hon gör. Jag diggar denna tjejen och jag tycker att hon sjunger grymt bra! Hennes nya stil är sjukt snygg och den passar henne verkligen. Dessutom är den så mycket mer Miley än vad den någonsin har varit! Så thumbs up for you Miley!
Och det sista jag vill säga; låt henne vara. Sluta hata. Och det gäller inte bara Miley - det gäller alla kända personer.
Videon till We can't stop:
Video från VMA: (Det är delen när Robin Thicke är med också!)

Dagens frukost & middag

Frukost: Vaniljyoghurt med branflakes, kanel och hallon.
Middag: Spagetti med köttfärssås och ost.

Dagens frukost och middag. Riktigt gott må jag säga! Eftersom jag äter lunch i skolan, så blir det ingen bild på det. Dessutom är det inget att se. För hur många har en fin skolmat? Hahah. Och för er som inte vet, så ÄLSKAR jag kanel. Inte som cinnamon challage, värsta jag gjort. Men gud så gott det är till yoghurt, kesella, smoothies osv. Love!
 
Idag är det dessutom dans! HAPPY! Längtat som en galning, så ska bli riktigtriktigt roligt att börja. Vi har även bytt lokal, så det ska vara lite större och även finare. Såklart att jag saknar denna andra, för där har jag ändå varit sedan jag var 4 år. Så det sved allt i hjärtat när den skulle rivas, man har ju liksom vuxit upp där! Menmen, det ska bli mysigt med en ny lokal :)

18/8 - Oscar Zia

Foto: Julia Möllgård (jag) | Kamera: Nikon d90 + Tamron 70-300 f/4-5,6 Oscar Zia

Ingen laddare

Uppdateringen har varit lite kass idag.. men det beror helt enkelt på att jag glömde min laddare hos pappa igår. Och för er som inte vet så bor han i Falkenberg! Men som tur var åkte min låtsasmamma till Göteborg idag och kunde ta med den, för av någon konstig anledning så kunde jag inte låna laddare i skolan? Eller ja, låna kunde jag, men datorn laddade inte.. 
Men i alla fall, igår blev det Liseberg med släkten + min kusins pappa och storebror + släkt till dom, antar jag. Min kusins pappa fyllde nämligen år! Men jag tror att vi även firade min kusin som fyllde år för drygt två veckor sedan :) Åkte knappt någonting, men det var mysigt att vara där i alla fall. 
Det började med att Lukas, brodern min, skulle spela. Den enda och det nummret vinner. Snacka om tur?!
Fotade med Nikon d90 + Nikkor 50mm f/1,8
 
Det var lite bilder från igår. Mysmys! Trots att jag inte ens kände hälften av dem....

18/8 - State of drama (2)

Foto: Julia Möllgård (jag) | Kamera: Nikon d90 + Tamron 70-300mm State of drama
 
Ännu några fler bilder på State of drama. Fler bilder på resten av artisterna kommer att komma! Hoppas att ni gillar dessa också, lämna gärna kommentarer om vad ni tycker :)

18/8 - Behrang Miri!

Foto: Julia Möllgård (jag) | Kamera: Nikon d90 + Tamron 70-300 f/4-5,6 Behrang Miri

Här är några bilder på Behrang Miri under RixFm! Även om jag inte är jätteförtjust i den typen av musik så blir man ändå glad av att höra den! Var ju även denna kille som gick förbi mig och Felicia när vi satt på busshållplatsen och dumma som vi var så sa vi ingenting. Ett leende och ögonkontakt var den enda kontakt vi fick... Förövrigt älskar jag när det är rök + färg bakom när jag fotar sånt här, bilderna blir 1000 gånger bättre! Men... vad tycker ni om bilderna? 

Botaniska

Foto: Julia Möllgård (jag) | Kamera: Nikon d90 + Nikkor 50mm/1,8G Botaniska trädgår'n

När jag och Emelie var på vår lilla fotorunda i tisdags, så gick vi även till Botaniska trädgår'n och fotade massvis med blommor. Längesen jag gjorde det och det var faktiskt riktigt roligt. Minns när jag alltid fotade det när jag hade köpt min första kamera, nikon d3000så underbart! Min favoritbild är den lila/rosa blomman sjunde bilden till vänster. Har ni någon favorit? :)

23/8 - New in!

Tröjor - Gina Tricot. Leggings - H&M
Nej, nu får någon ta och ta ifrån mig mitt bankkort. Trots att jag har pengar just nu, så måste jag ändå spara. Vill så gärna åka till Stockholm lovet efter min födelsedag! (Även om det är en månad... om det nu är det). Så någon kan gärna ta ifrån mig mitt kort, eller åtminstone säga till mig. Heheh. Tröjorna var visserligen inte så farligt, 29:- styck! :) Men ändå, ska jag säga så varje gång så kommer pengarna ta slut... 

14/8 - Darin #2

Foto: Jag (Julia Möllgård) | Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 | Darin!

Ännu några fler bilder från Darin-konserten. Om ni gillade dem förra - så hoppas jag att ni även gillar dessa! :)

En frukost

Två surdegsbröd (mörkt) med ost och gruka, en nektarin och en skål med vaniljyoghurt, kanel och branflakes.
 
Detta var min frukost idag. Och det är ungefär så här min frukost kommer se ut hedanefter. Jag ska försöka äta mer mörkt bröd istället för vitt. Till en början kommer jag blanda, men mitt mål är att sluta äta vitt, ungefär innan jul. Jag absolut ÄLSKAR vitt bröd, speciellt vetekakor, därför det kanske kommer ta tid, heheh. Dessutom ska jag försöka få i mig en frukt - banan, äpple, nektarin, apelsin, vindruvor - you name it! Eftersom man ska få i sig 500g frukt och grönt varje dag, så är det ju lika bra att käka lite till frukost. Eller hur? 
Sen kommer vi till flingorna. Kanske inte tar yoghurt varje dag, funderar på att börja med fil också. Varierar även flingorna med müsli ibland. Dels för att müsli inte innehåller något socker, inte det vi har hemma i alla fall. Utan av någon konstig anledning så har flakes'n det? Så ska variera det också som sagt. Så klart kommer jag dricka något också, vatten eller juice. 
Håller jag mig till en bra frukost så tror jag att jag kommer klara mig längre. För i våras i skolan så blev jag så fruktansvärt hungrig innan lunch. Så nu hoppas jag att det blir bättre :)

Rensat bland bilderna

Något jag är extremt dålig på är att rensa bland mina bilder när jag laddat över dem från kameran till datorn. Jag har visserligen aldrig raderat bilder direkt - i så fall gör jag det dagen efter. 
I alla fall, har nu suttit i flera timmar och raderat jäkligt många bilder. Det behövdes ska jag säga er. Och då var jag endast i mappen för Juni 2013, har alltså både juli och augusti också... För de andra mapparna har jag faktiskt rensat i lite. Dock börjar jag bli lite trött, så ska ta en paus och titta på film. Sedan fortsätta någon timme till. Det är skönt när det väl är över. 
Är ni duktiga på att rensa bland era bilder? :)
Ni får en arkivbild från i våras under dansavslutningen! Nu är det endast en vecka kvar tills det börjar igen, iiiihhh PEPPAD! 
 

18/8 - Rix MorronZoo & Husbandet

Foto: Jag (Julia Möllgård) | Kamera: Nikon d90 + Tamron 70-300 Rix MorronZoo & RixFm's husband

Tog ju även lite bilder på när husbandet spelade samt Markolioo och även när dem pratade. Och jag måste säga att även dessa bilder blev bra. Nu är det "bara" 8 artister kvar att titta igenom bilderna på. Dessutom ska några fler State of Drama bilder upp. Så det är bara att hålla utkik om ni vill se mer! :)

20/8 - Skansen kronan

Foto: Jag (Julia Möllgård) | Kamera: Nikon d90 + Nikkor 50mm/1,8G | Skansen kronan + Emelie
 
Lite bilder från dagen då vi var på en fotorunda i stan. Men eftersom jag alltid fotar så äckligt mycket (missförstå mig rätt! Sjukt roligt att fota, men svårt att välja när jag väl ska ladda upp bilder här) så kan jag inte lägga upp allt i ett inlägg. Men det är alltid roligt att ha mycket bilder på en och samma gång! Då blir ju dessutom uppdateringen bättre, ellerhur? 
Ni kan även ta och förvänta er en hel del porträtt-bilder på mig! Kaaanske även bjuder på en film! En väldigt oseriös sådan... hahah. Men kika in i veckan och framåt vettja så får ni ju veta :) 

18/8 - State of drama (1)

Foto: Jag (Julia Möllgård) | Kamera: Nikon d90 + Tamron 70-300 State of drama

Här är några bilder på State of Drama, fler kommer! Tog som sagt 1500 bilder, så vissa artister finns det gott om bilder på.
Nu ska jag fixa i ordning mig, för lite senare - runt lunch, så ska jag ut på en fotorunda med Emelie! Mys. Ska då försöka införskaffa mig lite nya bilder på mig. Speciellt till headern, gammal bild på mig där nu....

Ännu lite mer goa saker

Vitamin well, sandwich och nutrilett barer. 
 
Detta är det bästa som finns. Har sedan några få veckor tillbaka blivit beroende av vitamin well. Sjukt gott! Dessa sandwichar och nutrilett barerna har jag ätit en tid tillbaka. Men nu ska jag äta dessa för att ersätta en måltid, det har jag dock inte gjort tidigare tyvärr. Nu ska jag äta bättre helt klart. 
Har ni några tips på vad man kan äta? Något som är nyttigt och inte innehåller massa socker/sötningsmedel? Är tacksam för alla tips! :) 

18/8 - David Lindgren

Foto: Jag (Julia Möllgård) | Kamera: Nikon d90 + Tamron 70-300 David Lindgren

Gick igenom dom få bilderna jag tog på David Lindgren igår. Kände därför att jag ville ladda upp dom först, hehe. Inte jättebra bilder om man jämför med State of drama-bilderna som jag tänkt ladda upp så snart som möjligt. Men dessa fungerar! Hoppas att ni gillar det ändå och håll ögonen öppna för fler bilder! :)

Orange, turkos och lila


Med ett paraply, mina rätt så gamla converse och en celsius dricka så var jag redo för RixFm festivalen! Paraplyet var dock Felicias och jag hade mer mat med mig, men det var det som kom med på bild. Trots regnet så var det en ritkigt bra dag! Hoppas på många bra bilder, har endast hunnit igenom bilderna med State of Drama, och dom är riktigt bra om jag får säga det själv! Gosh vad jag har utvecklats inom konsertfoto. Ska försöka hitta någon äldre konsertbild och sedan jämföra med ett av mina nyare. Ska bli roligt att se skillnad! 
Bilderna från denna dagen kommer komma upp så småning om! Massvis. Tog över 1500 bilder, så jag hoppas att ni är taggade att se, i så fall är det bara att hålla utkik :)

13/8 - Movits! #2

Foto: Jag (Julia Möllgård) | Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 | Movtis!
 
Ännu några bilder från/på Movits!. Vad tycker ni om dessa bilder? :)
 
Just nu sitter jag troligen på Götaplatsen för att invänta RixFm festivalen! Kameran är med, jag är redo och det kommer bli bäst. Dessutom ligger massvis med bilder på lager som kommer komma upp dom kommande dagarna, nice eller hur? :)

Converse, gräs och ja...

Började dagen med att titta på några få avsnitt av CSI.
Träffade sedan Felicia på stan. Fotade våra fina converse i det fina gräset. Åt langos gjorde vi också.
Fotade massvis med gräs. Överdrivet mycket gräs.
Mina converse fick pryda fler bilder. Helt kär i objektivet och kameran! Lovelovelove
Min mobil fick också vara med på kort. Hittade även sötaste cocacola-burken på 7eleven.
 
Blev en tur på stan, endast för att komma ut. Stannade även till på Gina Tricot och träffade min kusin som jag inte sett på evigheter! Så stod och pratade med henne en stund innan vi fortsatte vår tur i stan. Köpte även lite småsaker. Visar det i ett annat inlägg. 
Nu ska jag ta och rensa bland mina bilder och sedan ska jag ta och redigera lite smått. Hoppas att ni har haft en bra lördag :)

16/8 - Nickelodeondagen

Foto: Jag (Julia Möllgård) | Kamera: Nikon d90 + Tamron 70-300 | Nickolodeondagen

Drog till Nickelodeondagen och Yohio även om det regnade lite. Jag är glad att jag åkte, så jag fick chansen att testa min kamera på konserter. Tycker att bilderna blev helt okej! Såklart att jag kan lära mig kameran ännu mer, och det ska jag göra. Men för att vara första gången så är det bra bilder! :) Vad tycker ni om dessa? 
(Vet att det blev överdrivet många bilder i detta inlägg, men orkade inte riktigt ha flera delar. Jag tycker oftast inte om att ha så här många, menmen. Då och då kan det väl vara okej.)

14/8 - Darin!

Foto: Jag | Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 | Darin
 
I onsdags var jag och tittade på Darin på Götaplatsen. Grymt var det! Trots att jag åkte själv så ångrar jag det inte. Men hade jag inte åkt, som jag faktiskt tänkte på innan, så skulle jag definitivt ångrat mig. Även om jag inte lyssnat på många låtar av honom heller, så var det riktigt roligt. Kunde i alla fall några låtar, så jag sjöng allt med ändå ;) Vad tycker ni om dessa bilder?
Idag så åker jag kanske in till stan för att se ifall jag kan fota lite på Nickelodeondagen samt Yohio. Men det beror helt enkelt på om det regnar eller inte. För gör det det, då åker jag inte. 

Testfoto med min nya kamera - Nikon d90!

Foto: Jag | Kamera: Nikon d90 + Nikkor 50mm | Testfoto
 
I förrgår skrev jag att jag skulle åka till Mölndal för att inhandla en viss pryl. Det var nämligen en kamera jag skulle köpa! Eller egentligen inte, det var bara objektivet jag var ute efter till en början, för att sedan köpa kameran lite senare. Men eftersom det visade sig att kameran var en utgående produkt och som inte producerades mer (jag hade mina tankar om det! Det är trots allt en kamera som har några år på nacken), men trots det så hindrade det inte mig från att köpa den! Det lilla jag har hunnit testa den så tycker jag att den är super! Jag är verkligen nöjd med den och ångrar inte att jag köpte den med en gång. 
Imorgon funderar jag på att ta med den till kulturkalaset, Yohio, för att testa hur den är att ha på konserter. Inte för att det ska vara några problem, utan jag vill kunna se att jag behärskar det. För i så fall tar jag med den på RixFm festivalen också! :)

13/8 - Movits!

Foto: Jag | Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 | Movits!
 
Några bilder från Movtis!. Grymt bra var det. Första gången jag lyssnar på hans musik, enda låten jag har hört är Limousin ft. Maskinen. Så det var helt klart värt att gå! Även om vissa bilder är överdrivet brusiga, så var det lättare och roligare att fota honom än vad det var att fota Hästpojken. Mycket mer ljus och bilderna blev bättre redan i början :) Vad tycker ni om dessa?

25/7 - Anton Ewald i Grebbestad #3

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Anton Ewald

Ännu några bilder från Grebbestad och även dom sista. För nu börjar veckan med massa andra konserter och då ska jag försöka fota så mycket det bara går! Dessutom är det ju RixFm festivalen på söndag och jag lääängtar. För då är det, om det inte regnar, bra ljus eftersom det är mitt på dagen. I alla fall jag ska försöka gå på en hel del konserter, bara för att och hoppas på att jag kan få några bra bilder. Dessutom ska jag ta och köpa ett nytt objektvi, funderar på ett 50mm? Någon som vet om det är bra? :)
- Skulle vart publicerat för 2 dagar sedan ungefär - 

13/8 - Hästpojken

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Hästpojken
 
Jag åkte till kulturkalaset igår för att se Movits! med Louise. Men vi åkte även dit tidigare för att se Hästpojken. Det var helt okej. Inget jag kommer lyssna på tror jag, men det var roligt att se ändå. Dessutom var det inte jättebra ljus av någon konstig anledning. Det var ju sol ute? Menmen, några bilder fick ni allt! Movits!-bilderna kommer senare, håll utkik :)
Nu: Göra mig i ordning för att sedan åka till banken. Vuxenpoäng till mig! 

Planer för veckan

Nu har visserligen två av veckans dagar gått. Men tänkte att det kunde vara roligt att veta vad jag har för planer denna veckan. Det är ju trots allt lite festligheter i Göteborg, haha.
 
(Tisdag: Klippt mig och går ev. och ser Movits!)
Onsdag: Hemma, städar lite, övningskör till Mölndal för att inhandla en viss pryl! Går förhoppningsvis och ser Darin.
Torsdag: Liseberg med Felicia om ingenting ändras. Skulle vilja se The Sounds samt Moneybrother, men kommer troligen och missa dem. Men det beror på helt enkelt. 
Fredag: Inget speciellt planerat, sticker kanske ner till stan och tittar. Stannar ev. till vid Götaplatsen för att se Yohio.
Lördag: Inget planerat här heller, men vill gärna se Labyrinth och hoppas på att jag får med mig Louise dit! Har ju inte frågat henne än, hehe. 
Söndag: RixFm festival heeela dagen! Kommer sitta där tidig morgon tills det är slut. Och det med Felica. 
 
Det är lite vad jag har tänkt göra och jag hoppas att jag kan göra allt också. Och då ska jag dessutom fota en massa. Tyvärr är de flesta konserter, t.ex. Movits!, kl 22.00-23.00. Och då är det inte jättebra ljus. Men jag kanske hittar på något annat? Fota med blixt och låg slutartid? Vem vet? Hoppas iaf att det blir bilder som jag kan visa upp. Kanske måste klämma in en dag med min syster också innan hon börjar skolan! Ska bjuda henne på mat eller ett klädesplagg. Det beror på vad hon vill :) 
 
Och eftersom jag inte har mycket bilder nu så får ni dagens klädsel. Så mysig och jag är helt kär i kläderna jag köpte igår. Lovelovelove!

12/8 - New in!

- Allt är från H&M!
 
Detta var det jag fick med mig hem idag. De två BHarna var verkligen något jag behövde, det andra var mest spontanköp. Älskar allt, och vill använda allt nu. Men jag har god tid på mig, haha. Dessutom var det roligt att allt var från H&M. Men de var det enda stället som faktiskt hade fina kläder för tillfället, de andra affären hade inget som jag verkligen tyckte om... 
Imorgon åker jag in till stan igen, men då för att klippa mig. Bokade tid idag och trodde jag skulle få vänta ett tag, men icke sa nicke. Redan imorgon åker håret av! :)

World War Z

God morgon på er! 
Igår var det en ganska slapp dag, till en början. Men sen fick jag ett spontanryck och ville gå på bio. Så smsade min fina vän Louise och frågade om hon ville hänga med. Och det ville hon och vi bestämde oss för att se filmen - World War Z. En riktigt bra film även om jag inte gillar den typen av filmer. Filmer som man bara sitter och har ont i magen av, 2012 är en sån film. Men den var bra och jag rekomenderar den till er som gillar zombies!
Lite kort om filmen: En zombie film med andra ord. Världen "attackeras/tas över" av zombies och det går fort. Efter att man har blivit biten så tar det runt 11 sek innan man själv är en zombie. Gerry Lane (spelas av Brad Pitt) är en före detta FN-soldat (?) och han har fortfarande kvar lite kontakter därifrån. Han och hans familj tas om hand och sätts ute på en båt tillsammans med andra FN-arbetare och där ute är dem helt skyddade från dessa zombies. Tyvärr fanns det bara en anlending till att dom hamnde på den båten och det var för att Gerry skulle följa med och hitta något slags botemedel.... 

Se filmen så får du veta vad som händer! Och som sagt, filmen var riktigt bra så jag kan starkt rekomendera den. 
Bild lånad från google.

Nu däremot ska jag börja göra mig i ordning. Sedan ska jag möta upp Emelie och vi ska på stan en sväng och sedan ta och fika. Mysmys! :)

Äntligen ledig!

Igår jobbade jag min sista jobbdag för det här året! Skönt måste jag säga för nu kan jag njuta lite extra av ledigheten innan jag börjar skolan igen. Även om jag ska springa runt på stan en hel del, men vad gör det? Jag är äntligen hemma i Göteborg igen och sov i min egna säng, finns faktiskt inget som slår det. Eller hur? 
 
Men jag ska sammanfatta mig lite om vad jag tycker om det receptionsjobbet jag har haft: Det har varit jättekul! Jag har lärt mig så mycket trots att jag bara har suttit inne och tagit emot kunder. Jag har pratat en hel del engelska, och jag gör gärna inte det om man säger så. Men det har gjort att jag känner mig tryggare i att prata det, även om jag ofta har sagt fel grammatik eller inte rätt ord. Men vad gör det? Jag har pratat det. Dessutom sa en person att jag hade bra engelska. Det gör en ändå lite mer glad! :) Även om jag ska att jag tycker att jag har dålig engelska, hahah. Jag har varit tvungen att ringa och ta emot samtal, och det har jag också haft lite svårt för. Jag tycker inte om att prata med främmande människor i telefon, eller ringa - trots att jag har pratat med dom i riktiga livet. Men det har jag kommit över och det är mycket enklare nu. 
Sen har jag såklart varit tvungen att vara extra trevlig trots att jag har världens skitdag eller att det kommer in någon kund som varit otrevlig. Det har hänt och vid ett tillfälle var jag väldigt glad att ena vaktmästaren, även han sommarjobbade, var där. För annars hade jag varit lika otrevlig tillbaka. Det är inte alltid lätt att vara trevlig när en, två personer står och klagar på något. Men det ska jag bli bättre på! 
Men även om detta jobbet har varit riktigt roligt så har det även varit extremt segt. Speciellt dom tre senaste dagarna. Usch. Men jag satt och tittade på film, lyssnade på musik osv. så jag klarade mig. Men det är inte alltid roligt, men då uppskattar man när folk kommer. Och med tanke på att jag hade lite extra tråkigt dom senaste dagarna så gjorde jag en massa nytt bla detta: 
Skrev nyare lappar, bytte snören på nummerbrickorna, satte "nyporna" på sidan av lådan, gjorde fina nummerlappar osv. Har man inget annat att göra, så gör man sånt här, haha. 
 
Favoritlåtarna just nu, tänkte att det kunde vara roligt att lyssna på! :)

Porträtt, svartvitt

Foto: Linn (syster) / Kamera: Nikon d3000 + Nikkor 18-55 / Jag

I onsdags så gick vi äntligen ut och fotade lite porträtt. Jag och Linn, min syster med andra ord. Tyvärr blev det lite sent ändå och det bästa ljuset var borta. Men jag tycker ändå att bilderna blev helt okej. Det blir alltid bättre med svartvitt, haha. När jag har fått ett godkännade av Linn med vilka bilder jag får lägga upp, så gör jag det. 

Koster

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Nikkor 18-55mm / Koster
 
När min moster och kusin var här så tog vi båten ut till Koster. Första gången jag är där, och det var riktigt mysigt och fint! Det mysigaste var nog att man inte fick köra bil där vi var, sydkoster, så det var lugnt och stilla och varenda en cyklade eller körde små golfbilar. Tyvärr fick jag inga bilder på det. Men jag tycker bilderna blev bra i alla fall och det är alltid roligt att fota vardagsbilder. Har någon av er varit på Koster tidigare? Vad tycker ni i såna fall? :)

Lite goa saker

Köpte lite goa saker idag när jag var inne i både Strömstad och lite utanför, vid en godisbutik (som jag var vid 1,5-2 veckor sedan). Men idag blev det även lite mer och inget av det innehåller socker, i alla fall inte i stora mängder. 
Kesella: Äter jag så ofta jag kan efter träning, men även till frukost ibland. Men det är mättande, nyttigt och gott. Det räcker gott och väl efter träning och som sagt jag köper det så ofta jag kan eftersom jag älskar att äta det. 
Frukt i mugg: Ja, vad ska man säga? Alla vet väl att frukt och bär är nyttigt. När jag såg denna på konsum så tvekade jag inte en sekund på att köpa det. Supergott, nyttigt och perfekt mellanmål. Behöver jag ens säga mer? 
Vitamin well: Denna innehåller mycket koffein för att bidra till ökad vakenhet. Den innehåller även mycket vitaminer, mineraler och andra nyttigheter som vår kropp behöver. Vitamin C, B3, B5 och B12 är de vitaminer som finns i denna för att hålla oss vakna. Det som är bra med VW är att de endast är sötade med fruktsocker.  (läst på: vitaminwell.se) Tummen upp för det! Och eftesom jag tycker att dessa drickor är så fruktansvärt goda, så tvekade jag inte en sekund på att köpa. Denna har smaken Svarta vinbär.Har fortfarande kvar en i kylen som jag köpte sist, smaken på den är citron/lime.
Celcius: Alla Celcius drycker innehåller koffein, ingefära, guarana, vitaminer och grönt te. Allt nyttigt som vi faktiskt behöver. Vitamin C och flera olika B-vitaminer är det som finns i dessa drycker, dock orkar jag inte dra upp alla fördelar med dem. Men bra för kroppen är dem i alla fall! Dessutom innehåller de inget socker utan endast, ytterst lite, sötningsmedel. I den jag köpte - cola - är sötningsmedel sista ingrediens. Därför är det ytterst lite i den. Tänk på det om ni tittar på ingredienser! Är socker något av de tre första så är det inte speciellt nyttiga. Sök då efter något där socker ligger på 5, 6 plats och neråt.
Choklad: Jag äter som sagt inget godis. Men denna hittade jag faktiskt i godisaffären på en hylla där det stod "inget socker". Tittade då på några andra innan denna, med dom innehöll bara massa sötningsmedel. Tur att vi gick ett varv till! För då såg jag denna och den innehåller inget socker eller sötningsmedel. Fruktos finns det visserligen, men det är fruktsocker och är därför mycket nyttigare. Dessa chokladkakor som fanns där är för dem med diabetiker. Men jag passade på att köpa en i alla fall, och den var faktiskt förvånandsvärt god!
Allévo: Ja, behöver jag ens skriva något? Dessa ska vara som en måltid. Och är därför väldigt mättande. Jag älskar att köpa såna här, speciellt om det är äcklig mat i skolan. Då är dessa perfekta. De innehåller knappt något socker. Egentligen ville jag inte ha någon laktosfri, men tyckte att smaken såg fruktansvärt god ut! Så var verkligen tvungen att köpa den. Mandlar och havssalt, mums!
Kändes lite frestande att skriva ett sånt här inlägg. Ska försöka bli lite bättre, göra fler research osv, men tycker ändå att det blev ett helt okej inlägg. Tycker ni att jag ska göra fler sådana här? I så fall - lämna en kommentar så att jag får veta! :)

25/7 - Anton Ewald i Grebbestad #2

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Anton Ewald & co.
Ännu några fler bilder på Anton och hans dansare. Tycker som sagt, fortfarande, att bilderna blev fruktansvärt bra denna gången! Inte bara på Anton utan även på Yohio. Borde ha gjort några bilder i svartvitt, eftersom jag tycker att det är äckligt snyggt! Fast kanske inte, förra Antonuppträdandet var ju endast svartvita bilder...
Måste även tillägga att det endast är ynka 1,5 vecka kvar tills Kulturkalaset då jag ska fota som bara den! Kameran ska brinna, eller ja, inte riktigt. Men vi kan låtsas. Är så pepp!
I alla fall, vad tycker ni om dessa bilder då? :) 

Nu kan jag dö lycklig, i alla fall nästan

Okej, det här gjorde min dag. Nu kan jag dö i alla fall lyckligare. Att en av mina favoritdansare gillade just min bild, har inga ord för det. Låg dessutom och sov och när jag blev väckt för att vi skulle äta så tittade jag på mobilen, eftersom jag somnade med den i handen. Och ni anar inte hur mina ögon bara blev klarvakna. Att han har sett min bild, gillat den och bara kollat på den. ALLTSÅ NI ANAR INTE HUR GLAD JAG ÄR NU! Gosh... ♥

De senaste maträtterna

Köttbullar, hemgjord potatissallad och vanlig grönsallad
 Spagetti, baconsås och grönsallad

Detta är det jag har ätit igår och idag. Riktigt gott! Även om jag börjar bli lite less på köttbullar, eftersom de tyvärr inte är hemlagade. Menmen, man tar det man har när man bor i husvagn! Ska försöka att ta kort på varje måltid, skriva lite vad de innehåller, vad som är bra osv. Skulle ni gilla det? Men jag ska försöka, kan bli lite svårt, speciellt nu när jag inte kan variera maten så mycket och eftersom vi kör på lite halvkfabrikat och stuff like that. Men jag ska försöka om ni tycker att det vore kul! 
Dessutom är två inlägg på väg som består av varför jag inte äter socker och vad mitt mål ska vara när det gäller träning, kost och hur jag vill att min kropp ska se ut. Så håll utkik, för de kommer troligtvis snart! :)