Shot me down

Valborg idag och det började faktiskt helt okej. Lånade bilen och körde till Skatås i sällskap med Felicia. Riktigt härligt att slippa gå den backen! Friluftsdag där som inte var så farlig. Många härliga skratt blev det och efter det blev det även att snabbt köpa hänglås och åka till stallet för att lämna sakerna (någon idiot hade försökt bryta upp mitt förra lås). Felicia hängde med även här, himla skoj! Sen vid kvart i sex mötte jag Louise på bussen och så tittade vi på cortegen. Trots kyla så var det riktigt roligt, det börjar bli en tradition för oss! Efter det blev det käk på McDonalds pga. att vi blev nekade att gå in på en pub. BUUU! Inte speciellt trevliga var dem heller, usch. Men för att jag ska bli på bättre humör så länkar jag denna låt. Shot me down - David Guetta ft. Skylar Grey. 

Fototräff, Therese, del II

foto: julia möllgård (jag) | utrustning: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8G | modell: therese ekblad | MUA: annica strömberg
 
Här är några fler bilder på Therese! Jag har ännu inte hunnit titta igenom de andra tre modellernas bilder, men det kommer. Detta var verkligen himla roligt att fota olika modeller i olika stadsmiljöer. Trots att det var intensivt så var det lärorikt. 

Fototräff, Therese, del I

 
foto: julia möllgård (jag) | utrustning: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8G | modell: therese ekblad | MUA: annica strömberg
 
Här är fyra bilder från fototräffen som ägde rum i lördags. Fler kommer att komma. Jag har ännu bara orkat ta mig igenom bilderna på Therese, och har nu tre mappar till med resterande modeller. Riktigt bra dag måste jag säga, så detta hoppas jag att Lina och Felicia gör fler gånger i Göteborg! :) 
Imorgon ska jag gå igenom fler bilder, för nu börjar jag få fetaste huvudvärken. Så det är dags att lägga ifrån sig datorn.

London HAUL

NU ÄNTLIGEN är den uppe! Så jag hoppas att ni tycker om den. Jag kommer inte skriva så mycket utan är det något ni undrar så är det bara att fråga, så ska jag svara på det i ett inlägg eller så :) 
Väldigt charmig startbild...

Ännu fler blommor

foto: julia möllgård (jag) | utrustning: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8G blommor
 
Det här med blommor... Men blommor hör till våren och sommaren så detta är inte de sista ni ser. Det kommer komma fler! Är även lite inne i den perioden att fota blommor, längsedan det var så.

Just nu

 
Sitter just nu och redigerar filmen. Det går sakta men säkert framåt. Har klippt väääldigt mycket i den, eftersom jag pratat ALLDELS för mycket - fick över 28 minuter rå-film och det kändes inte så lockande att ladda upp allt det. Nu är jag uppe i lite över 3 minuter och jag ska försöka få filmen under 5. Har ungefär halva kvar. Men lyckas jag göra den grova redigeringen idag så är den uppe imorgon! ÄNTLIGEN. Hahah. Så alla ni som längtat, så är längtan snart över. Sen är det bara att börja på London-filmen. Nu ska jag fortsätta så att den blir klar imorgon :) 

London, dag 1

Vid sju var vi i luften och en och en halv timme senare såg vi London under oss.
 
Och vi började med att åka till hotellet, dock kunde vi inte checka in - så detta är ju vid fyra. Men vem sa att vi skulle vara realistiska nu?
 
Vägen till och från hotellet var väldigt mysig.
 
Allt var himla fint med vita hus, svarta grindar och färgglada blommor.
 
Gick förbi mataffären på vägen tillbaka till hotellet - köpte KitKat, cola och jordgubbsdricka (som förövrigt var RIKTIGT god! Mer om det i HAUL-videon/London-rese-videon)
 
Vi åt fish 'n' chips till lunch på en brittisk pub. Och portionen skulle räcka till en hel familj. Jisses vad mycket mat det var!
 
Var vid Picadilly Circus, gick till Regents street och såg fina byggnader. Gick även förbi Burberry - vilket jag inte kommer ihåg förrän jag såg bilden... Gick aldrig in dock.
 
Gick även på Carnaby Street. Känns som en typisk brittisk gata. 
 
Gick även in på Illlamasqua, men köpte inget. Vilket jag ångrar nu - hade behövt en foundation.
 
Såg en extremt gullig förbjudet-att-köra-in-skylt. Varför har vi inga sådana här i Sverige?
 
Såg en väldigt fin bil och fotade min (nästan) första telefonautomat. 
 
Käkade på Nando's, vegetariskt (champinjon, haliumi & sallad m. coleslaw) och åkte sen tillbaka till hotellet - från Picadilly Circus.

Det flyter på

Sitter just nu och redigerar HAUL-videon. Förhoppningvis kan jag få färdigt den idag! Annars, så blir den färdig imorgon. Om ungefär en halvtimme, fyrtio minuter så ska jag in till stan tillsammans med familjen (moster & kusiner också), gå lite i stan och dessutom äta frozen yoghurt. Mys! 
Dessutom kommer dag 1 - London idag också, tidsinställt ett så att ni får det när jag är borta. Blir väl bra va? Har även redigerat lite bilder från igår också, så några kommer upp ikväll också. Tänkte ladda upp igår - men var tvungen att ha all information (MUA, modellens namn etc.) för att få ladda upp. Så nu har jag det. Riktigt roligt var det! Så kommer skriva mer om det också. 
 
Nu ska jag byta om så att jag slipper stressa. Hoppas att ni är taggade på några London-bilder nu! Bättre sent än aldrig. ;)
En bild från igår. Jättefint väder! Så det var lyckat. Något som var mer lyckat var att jag blev solbränd (skämt åsido)

Konfirmation & fototräff

Imorgon är det konfirmation och fototräff som gäller. Har lite dåligt samvete över att jag måste lämna min syster på "hennes" dag. Men jag har längtat efter att få gå på fototräff med en av mina favoritfotografer. Så tyvärr får man göra lite uppoffringar ibland. Kommer i alla fall bli en super dag imorgon! Men det innebär också att uppdateringen får lida, som den gjort det senaste, tyvärr. Men jag ska se ifall jag orkar fixa i ordning några enkla bilder som dyker upp någon gång imorgon :) 
Har verkligen ingenting med inlägget att göra. Meen, vad gör det? Bilden är härlig i alla fall! 

Eriksberg

Jag och Emelie drog iväg till Eriksberg för att fota, då hon hade en fotouppgift i skolan. Jag passade även på att fota/leta ideér till mina uppgifter.
 
Trots mitt hat till fåglar så tycker jag om att fota dem. Denna jagade jag tills det att jag kom tillräckligt nära den så att jag kunde knäppa en bra bild.
Fotade även arkitekturbilder. Här med andra sidan stan (Majorna bl.a.) i bakgrunden, men med fokuset på "fyren".
 
Trots helt ointressant grej, så var jag tvungen att ta ett kort på murgrönan och bänkarna. Och bra blev det också!
 
Avslutade fototuren med en glass. Dammsugare & chili-lakrits. Mmm!

Ännu fler blommor & lite till

foto: julia möllgård (jag) | utrustning: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8G lite allt möjligt
 
Blev en liten blandad kompott denna gång. Blommor, tegel och en cool bänk. Några lite mer färgglada och några lite mindre färgglada. Det gillar vi! Dagen flyter antagligen på och jag är troligtvis helt inne i modellfotande! Bilder och eventuell film kommer att komma, så jag hoppas att ni är peppade! Hoppas att även ni har en bra lördag :)

Tips - Låt

Ännu än gång har uppdateringen varit kass. Men nu är det inte för att jag inte har bilder att visa - för det har jag. Massivs! Nu är det istället för att jag inte orkar att fixa dem. Men jag har börjat lite och filmen blir troligtvis färdig till helgen - HAULvideon dvs. Var även ute idag och fotade, så det kommer att komma bilder därifrån också. 
 
Men, nu får ni istället en bra låt jag börjat lyssna på. Money on my mind av Sam Smith heter den. Väldigt värd att lyssna på! :)

Ännu fler blommor

foto: julia möllgård (jag) | utrustning: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8Gvitsippor
 
Såklart har jag fotat vitsippor också! Och det kommer säkert komma fler blombilder. Imorgon blir det en snabb fototur med Emelie efter skolan, mys. Och bilderna från Falkenberg samt London kommer att komma upp. Otroligt mycket att redigera bara! :)

Körsbärsblom

foto: julia möllgård (jag) | utrustning: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8G körsbärsblom
 
ÄNTLIGEN! Första gången på flera år som jag äntligen lyckades få några kort på dessa fina blommor. Jag lyckas alltid missa det, då jag alltid skjuter upp det. Men nu så! 

Frozen yoghurt

 
Idag testade jag frozen yoghurt för första gången. Blev dock inte så överväldigad! Visst var det gott och jag kommer äta det fler gånger. Men det var ju inte överdrivet speciellt. Nästa gång blir det i alla fall fruktigare yoghurt och därefter massvis med frukt! Lite liknande denna gång, bortsett från att jag hade choklad & kaffe yoghurt :)

London prat & blommor

Eftersom jag nästintill hatar att ha extremt många bilder i ett inlägg. Så kommer jag, som vanligt, att dela in London-resan bilderna i flera olika delar. Dels i dagar - 1, 2, 3 och 4. Och har jag många bilder någon gång så kommer det att komma flera delar under den dagen. Det blir väl bra va? :) Ska nu börja att redigera bilderna och efter det kommer jag att lite smått börja på filmen och så ska HAUL-videon också bli färdig. Så jag hoppas att ni är pepp på att få se massvis med bilder och filmer från resan! Jag är i alla fall väldigt pepp på att visa. 
                                                                                                                                                                      
 
Har inga bilder att visa just nu så därför får ni två bilder på några blommor jag fotade när jag gick från tågstationen till pappa igår. Det finns inget bättre vårtecken än blommor. 

Strand

foto: julia möllgård (jag) | uttrustning: nikon d90 + nikkor 50 mm f1,8G skrea strand
 
Åkte som sagt till pappa en sväng igår och kom hem för ungefär en timme sedan. Riktigt mysigt var det! Åkte till Skrea strand där vi grillade och pratade. Fotade också, såklart! Fler bilder kommer och även bilder från London kommer att komma, måste bara ha ork till att fixa dem. Hade ni en trevlig påsk? :)

Påsk

Bilder från igår. 
 
Påsk idag då. Har inte något jättespeciellt inplanerat. Ska först käka påskmat här hemma hos mamma sen drar jag och syster till pappa där vi ska grilla. Blir mysmys! Ska ni göra något speciellt idag? 

Nattinlägg

Camera nerd. Hoppas att denna kan bli riktig inom en snar framtid, bara pengar som fattas.

Hemma i Göteborg igen

Nu är jag hemma igen! Eller ja, kom hem till lägenheten igår ungefär vid kvart över elva. Dock var det inte alls roligt att komma hem. Kom hem till ett regnigt Göteborg... Det enda positiva var sängen, inget slår sin egna säng!
 
London har varit helt amazing! Levererat över 11+ och sol, massvis med shoppning, fina arkitekturer, trevligt folk och god mat. Detta har varit en underbar resa och jag längtar redan tillbaka. Ska försöka spara massvis med pengar och hoppas att jag kanske kan resa dit under höstlovet? Annars får det bli studentresa, för jag vill dit igen. Och det snart.
 
Jag har både filmat (dock med mobilen) och fotat. Så det kommer att komma bilder! Dessutom ska jag idag spela in en haul om vad jag köpte där. Tänkte att det kunde vara roligare än att se bilder. Så den får vi se när den kommer upp, är extremt kräsen när det gäller sånt. Hähä. Men i alla fall, det kommer att komma upp massvis med inlägg om min vistelse i London. Europas bästa stad än så länge. 
Ungefär 1/4 av all shopping ;)

Middag

 
Längesedan jag visade en middag. Det här åt jag i alla fall i lördags: kotlett med vitlökssmör, gurka & tomat samt klyftpotatis. Himla gott! 
 

Ny mobil

 
Min förra telefon lämnade jag in på lagning då touhen hade gått sönder. Tyvärr gick den inte att laga då den hade vätskeskada på kretskortet. Så jag åkte till Tele2 och frågade om man kunde förlänga/skaffa nytt abonnemang och "få" en ny telefon på köpet, trots att det var 6 månader kvar på mitt gamla. Och det gick! Himla skönt att ha en fullt fungerande telefon igen. HTC One blev det denna gång och den har redan använts flitigt. Fick även med mig en bärbar laddare, en man laddar upp innan, och den kommer verkligen användas mycket nu i sommar. Perfekt att ha med sig när man är ute och vet att man inte kommer ha tillgång till laddare på några timmar.

Dag 101 - Min favoritartist

Rihanna är och kommer alltid att vara min favoritartist även om jag inte alltid lyssnar på hennes musik. Men andra artister jag gillar väldigt mycker är Shak och Miley. Men Rihanna är som sagt min absoluta favorit och kommer troligtvis alltid vara.
Fina kvinnor.

Loka Crush

Loka Crush hallon.
 
Smakade på den nya Lokan för någon dag sedan. Och jisses vad god den var! Det är kanske inte jättemycket smak, men eftersom det är vatten och inte läsk så är det perfekt. Det smakar hallon och det är inte heller sött. Man får inte känslan av läsk, vilket är perfekt. Dem har definitivit inte misslyckat med dessa som dem gjorde med Loka likes old school, inte alls goda.. Har även smakat på päron och den påminner verkligen om sådana där päronmer. Himla gott! Så tummen upp för Crushen! 

Dag 100 - Vad jag lyssnar på för musik

Jag har väldigt varierande musiksmak. Lyssnar på svenskt, rap, hiphop, pop, R'n'B, country etc. etc. Jag har väldigt lätt för att tycka om olika musikstilar och låtar. Här är några artister/musikstilar jag lyssnar på:
Rihanna, Shakira, Timbuktu, Miley, Movits!, Lilla Namo

Dag 99 - Favoritbild

Måste faktiskt välja bilden jag tog på fiskmåsarna för en vecka sedan. 

Ben & Jerry's

Under några dagar så vart jag så sugen på Ben&Jerry's, så i lördags så gick jag och köpte en. Givetvis blev det Half Baked! Favoriten. Så den satt jag och göttade mig med till lördagsfilmen - Harry Potter. Har ni någon favorit, i så fall vilken? :)

Dag 98 - En gammal bild

Ska det vara en gammal bild på mig eller någonting annat? Eftersom jag inte vet, så kan ni få en gammal bild på mig! Tror att den är från 2011, hähä. Ursäkta kvalitén, men tog den från min facebook :) 
 

Smoothie

Vaniljyoghurt, blåbär, lite andra bär & kokos.
 
Häromdagen gjorde jag smoothie till frukost - trots att vi inte har en ordentlig mixer. Sjukt längesedan var det jag drack det, så gott var det! Och som alltid så skulle det vara kokos i :)

Packning

Nu sitter jag och packar, ett dygn kvar innna jag är i London. Ihh, taggad till 110%! Ska bli så himla roligt. När jag har packat så kanske jag tar en snabb tur till stan. Syster ska köpa godis och jag måste ha en ansiktskräm. Så det är dagens planer. Vid sex, halv sju åker vi till min kusin för att lämna katten som ska bo där tills torsdag. 
 
Nu: börja tidsinställa inlägg så att det blir lite uppdatering när jag är borta. Har samlat på mig lite inlägg för att kunna tidsinställa när jag är borta :) & skulle det vara så, så får ni gärna följa mig på instagram @juliaamolgaard. Där ska jag försöka uppdatera lite under tiden jag är där.

Dag 97 - Mitt stjärntecken och om det passar med min personlighet.

- Ingen aning om det är en pålitlig källa, men har fortfarande inte fått några sidor från mina vänner. Så ja. Tror i alla fall att det är någorlunda sant, har ju hör lite av vad dem har sagt :) -
 
Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron. 

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empatioch välvilja. Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället, barn och djur, ligger denna godhjärtade natur extra varm om hjärtat.

Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att hamodet att lyssna med det inre örat… 

Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja.
 
 
Jag tycker i alla fall att det delvis passar in på mig. Jag har alltid varit bra på att lyssna på folk som mått dåligt, jag är väldigt kreativ och har antagligen en fantasifull ådra och dessutom så ligger väl barn och djur mig varmt om hjärtat även om jag inte tycker om barn när det blir för många (t.ex. dagis). 
 
Men jag skulle nog inte säga att jag känner mig vilsen och har perioder där jag inte passar in. Hade det kanske någon enstaka gång i högstadiet, men nu trvis jag som fisken i vattnet. Hähä! Så det är väl det enda som inte passar in.
 
Men precis som mina stjärntecken-experter Amandaoch Felicia säger så är det så mycket annat som spelar roll också. Så jag ska inte ta just detta för ordagrant :)
 

Mot ridning!

Som ni märkte så blev det inget bloggande igår. Med tanke på att jag har haft så otroligt mycket plugg det senaste så har jag suttit vid datorn oerhört mycket. Igår var det sista grejen - svenska tal - som gjordes och efter det hade jag inte alls lust med att sitta vid datorn. Därav ingen uppdatering. Skönt det! 
                                                                                                                                                                      
 
Nu är jag hemma från skolan och ska strax sticka till ridningen. Ska bli himla skönt att inte stressa! Hoppas på någon mysig häst idag. Typ Misty som jag hade förra veckan, hihi. När jag kommer hem sen så blir det att skriva packningslista inför måndag och lite smått börja planera blogginlägg så att det inte står helt tomt här. Dessutom ska jag boka tågbiljetter till Karlstad för 9:onde juni :)
 
Inga bilder just nu, så därför får ni en bra låt! Spring med Timbuktu! 

Todays

legging h&m vitt linne gina tricot blått linne h&m svart kofta h&m hoddie h&m jeansväst gina tricot
 
Lager på lager blev det idag. Tycker att det är så fruktansvärt snygg! Till detta blev det även min bruna väska från Accezorize och gympadojjor från Nike. Inget vidare väder vad det idag heller, himla tråkigt! Men sånt får man väl ta också ibland.. 

Fåglar

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + tamron 70-300mm f/4-5.6fiskmåsar
 
Fotade dessa två skrikande fåglarna igår när jag gick hem från skolan. Ännu en gång då jag gick över bron, men denna gång för att fota till ett skolprojekt. Trots att jag inte gillar fåglar så blev bilden väldigt bra måste jag säga! :)
                                                                                                                                                                     
 
Nu steker jag pannkakor och sedan får det bli att skriva färdigt svenskatalet som ska framföras imorgon. Sen är det inget förren efter lovet, härligt!

Dag 96 - Något som är på gång just nu.

Något som är på gång just nu är extremt mycket skolarbete! Har nog aldrig känt så mycket ångest som jag gör nu. Det är helt sjukt. Dock är snart hälften gjort, så det börjar kännas lite bättre. Men på onsdag väntar ett retorik-tal och jag är inte ett dugg pepp, att prata inför klassen är inte det roligaste jag vet.
 
Något annat som är på gång just nu är planering av resan till London! Det mesta är ju givetvis redan gjort, men jag planerar packning, vad jag ska köpa, några speciella bilder jag vill ha med mig hem etc. ÄR SÅ PEPP! 
Oldie

Tatuering

Jag har aldrig känt något behov till att skaffa en tatuering. Men på senare tid, bara några få dagar, så har jag velat skaffa något litet. En kamera. På ett ställe där det inte syns så mycket. Och det jag tänkt mest är på insidan av fingret. Tycker att sådana tatueringar är riktigt fint och tänk då en kamera, gosh. Dör lite.
Från Weheartit.
 
Liknande denna, fast mycket mer simpel och lite mindre. Och sedan på insidan av fingret! Ja, jag gillar det. Och skulle det inte få plats, så skulle jag kunna tänka mig något annat. Men insidan av fingret är i sådana fall det ställer jag vill tatuera mig på.

Dag 95 - Mina rädslor.

Min största rädsla är helt klart att förlora någon från familj. Eller någon nära vän. Men jag är också rädd för att bryta något ben, jag är inte speciellt smärttålig och därför är detta rena mardrömmen för mig. Att stuka foten har jag gjort, jag har trillat av hästar så jag skadad nacken och jag har skurit/klippt mig i fingrarna. OCH det tycker jag är smärta. Så känslan bara av att bryta något får hela kroppen att må dåligt. Jag vet inte hur jag skulle klara av det, uh. 
Men den största rädslan är att förlora någon som står mig nära. Familjemedlem eller vän. 
Typ den här lilla krabbaten. Vad skulle jag ha gjort utan honom?!

Myslördag

 
Myslördag med mamma hade jag igår. Gick och köpte sushi, vilket var typ hur gott som helst. Tittade på Taken samtidigt. Efter det blev det godis och läsk och filmen Grease. Himla mysigt! 

Scandinavian photo

Minneskort fr. Sandisk, 16GB // Batterigrepp fr. Phottix
 
Fick ett presentkort på 1500:- av pappa i födelsedagspresent, så detta var vad jag köpte/beställde från SP. Perfekt nu till London och dessutom kommer batterigreppet användas flitigt vid fotograferingar. Enligt han som jobbade i butiken så skulle detta vara lite plastigare än vad Nikons egna var. Men eftersom han inte visste hur långt det skulle ta innan dem fick in det på huvudlagret så köpte jag detta. Dessutom var det 600:- billigare, så det är perfekt! 

Shak

Shakira hon levererar hon! Hennes nya album är så fruktansvärt bra. Har lyssnat på det konstant i en vecka nu. Och jag får inte nog! Älskar hur hon även lägger till en spanskverition på några av låtarna, även om jag föredrar dem i engelska. Har ni inte lyssnat på den så tycker jag att ni ska göra det nu! Shakira. heter albumet :) 
 
Här är hennes nyaste video med låten Empire. Jättefin video, men det är inte en favorit. Fast ska jag vara helt ärlig så har jag ingen favorit, innan var det Spotlight. Men nu när albumet gått på repeat så är alla låtar så himla bra! Om ni har lyssnat på det, vilken är er favorit?

Stannar i Götet

Idag var det meningen att jag skulle åka till pappa. Men eftersom jag trillade av igår på hoppträningen, så känner jag idag att jag har huvudvärk samt lite yrsel. Så bestämde mig för att stanna hemma här i Göteborg. Och hur mycket jag än vill låta bli att sitta vid datorn så måste jag göra det ändå. Har massvis med inlämningar till måndag, så det ska jag fixa och dessutom ska jag skriva färdigt ett svenska retorik-tal och öva till samhällsprov. Så denna helg blir det fullt upp med plugg. Vill också ut och fota. Kanske hinner med det idag också?
                                                                                                                                                                      
 
Är också extremt sugen på sushi, kanske går och köper det till middag? I så fall får det bli som en belöning för att jag pluggar så hårt, hehe.
Ni får en söt bild på Irini och Tore som jag fotade för en vecka sedan när jag hängde med till stallet :)

Dag 94 - Detta åt jag till middag.

Tog aldrig kort på det jag åt idag, men det vart i alla fall quorn-gryta med ris. Ja, det där med att inte käka kolhydrater gick ju åt skogen, tyvärr. Här är i alla fall en middag jag åt för ett tag sedan, lasagne.

Mölndal

 
Hämtade upp det jag beställt på Scandinavian Photo och efter det tog jag en liten promenad innan jag satte mig på spårvagnen hemåt. Anledningen till det, bortsett från underbart väder: man måste betala extra på vagnen. Klagar inte eftersom det var himla skönt med en liten promenix! Vad som finns i kassen får ni se imorgon :)
                                                                                                                                                                            
 
Nu väntas mat och runt halv sju sticker jag för att hämta bilen. Idag vankas hoppträning, så himla roligt.

Juice

Apelsin,- & annanasjuice

Detta fick bli min frukost idag. Hade ingen aptit alls, men det dög. Nu har jag käkat lite nötter och tropisk mix. Himla gott! Snart är det bamba, så jag överlever allt. Var dessutom tidigare till skolan idag än vad jag brukar och kommer troligtvis stanna lite extra också. Vi får se. hoppas även att jag kan åka till Scandinavian för att hämta ut ett paket. Enligt dem så skulle det komma fram idag :)

Dag 93 - Favoritbild

Ändrade lite i listan - idag skulle det vara "Vad jag är för stjärntecken och om det passar in på mig". Men eftersom jag inte kan några bra sidor så väntar jag tills imorgon. Felicia och Amanda, två kompisar till mig, älskar allt sånt så därför får dem hjälpa mig, hehe! :) 
 
Här är i alla fall en favoritbild. Gillar den skarpt och tillsammans med texten så får jag känslan av omslagsbild. :)

Glad hela dagen

Idag har varit en sådan härlig dag! Bortsett från idrott och nästintill en meningslös fotolektion så har jag varit så himla glad idag. Dels för att jag har varit med och även sett underbara personer, fått rida en ny häst på lektionen och sedan har jag bara känt mig så himla fin idag. Det gör att man känner sig extra glad. Likadant var det igår. Hoppas verkligen att det sitter i dessa veckor - jag vill må bra, vara glad och bara leva livet!
 Bild från i måndags.

Torrschampoo

Proffs torrschampoo, Lindex 40:-
 
Som ni kanske vet, eller i alla fall har hört, så ska man ju inte tvätta håret så ofta. Ungefär 1-2 gånger i veckan, för att det ska må som bäst. Jag har alltid tvättat det 2-3 gånger, ibland färre. Men nu ska jag verkligen undvika att tvätta det fler en två, om jag verkligen inte måste. Anyways, köpte därför med mig detta torrschampoo hem när jag var i stan en snabbis. Använt det innan och jag tycker att det fungerar riktigt bra, bra pris också. :)

Dag 92 - Mitt favoritgodis.

Älskar verkligen choklad! Det måste vara mitt absoluta favoritgodis. Men jag älskar också sockrade jordgubbar och naturgodis. Himla gott! 
Åt detta i fredags, så gott. 

Mellanmål

Knäckebröd med ost och gurka // ett glas vatten
 
Ett mellanmål jag åt för någon dag sedan, himla gott! Tror jag börjar bli lite obsessed vad gäller knäckebröd med ost och gurka, älskar verkligen kombon. Så det kommer ätas vid flera mellisar :)

Dag 91 - 5 saker jag ser fram emot just nu

1. London
2. Stockholm
3. Miley Cyrus
4. Sommaren
5. Utöka min kamera utrustning? 
 
De fyra översta är verkligen saker jag ser fram emot! Den femte kom jag dock inte på så valde kameran. Som jag förhoppningsvis har utrustat kameran lite på nytt imorgon. Vi får helt enkelt se ifall det jag vill ha finns inne, annars får jag vänta. Men nummer 1 är ju en självklarhet att jag längtar till, endast 13 dagar kvar nu!! Är i alla fall riktigt taggad till alla grejerna och jag tror att allt kommer bli helt awesome.
Bildkälla: här. "Redigerad" av mig.

5 strand dutch braid

 
Denna fläta har jag i håret idag. Igår var första gången jag testade den, och bilderna är från igår. Men även om det är en fläta med 5 hårslingor så var den förvånansvärt enkel att göra! Kan göra denna fläta utan att göra den in/utbakad, så det hade väl sin fördel. Vad tycker ni? :)