Bästa konsertbilderna II

 
Ännu några fler bilder från i somras. Underbar tid! Såklart finns det fler bilder som blev helt faboulösa (skämt åsido), som inte är med här. Men tog bara ett urval och dessa är verkligen kärlek. Vad tycker ni om dessa? :)

COUNTDOWN

 
Nu gäller det att räkna ner. ÄR SÅ PEPP! Och snart kommer säkert en hel sida på min telefon fyllas av massa nedräkningar. Man blir så himla glad av detta. Och det mesta sker nästa år. Känner på mig att 2014 kommer bli ett av de bästa åren hittills. Har himla mycket jag vill göra och det hoppas jag kan ske också. Nu taggar vi detta, wihoo! :D

Planer för dagen

 
Mer än så här hade jag inte tänkt göra idag. Ska spendera mestdels dagen på körskolan där jag kommer ta tag i att börja läsa i pärmarna. Som jag borde ha gjort för längesedan... Men som jag tyvärr inte gjort. Så kommer troligtvis sitta där och läsa ett bra tag innan jag drar hemåt för att baka och därefter dra till gymmet. En helt okej onsdag med andra ord :)

Dans

Idag var det dans, trots höstlovet. Vi var endast fyra stycken där, men gud så skönt ändå! Nu har vi äntligen gjort färdigt dansen! Nu är det bara början kvar, riktigt skönt. Glad att jag gick ändå, trots att jag fortfarande inte mår 100% bra. Nästa vecka är det nämligen ingen dans, tyvärr. Men inte ska jag klaga, det är bara att dansa på hemma. Öva som bara den. 
Bortsett från att det var skönt att dansa och att vi äntligen är färdiga så tror jag att jag halvt sträckte mitt lår. Har gjort riktigt ont nu ett tag, så vi får se hur det är imorgon. Så länge det går att gå till körskolan så ska jag inte klaga. Däremot är det tråkigt ifall jag inte kan gymma. Mer om mina planer imorgon! Nu ska jag ta något att käka, skriva lite och sedan duscha. Blir en rätt lugn kväll för mig :)
En bild på katten min, som inte alls hör till inlägget. Men har ju tyvärr inga bilder från dansen... 

Snacks

 
Jag vet att det blivit en del snacks-inlägg. Men tycker själv att det är väldigt roligt att få tips på goda mellanmål. Så just därför får ni det, dessutom saker som är nyttiga men extremt goda! 
Simpelt men riktigt gott och mättande. Det är lite som chokladfondue, fast mindre frukt då allt inte passar till jordnötssmör och som dessutom är nyttigare.
 
Du behöver:
En banan
Ett äpple
1,5 - 2 msk jordnötssmör.
 
Klyfta äpplena och om du vill skär bananen. Värm jordnötssmöret i ca 1 minut, så att den blir rinnig. Och sedan är det bara att doppa frukten där i. 

SOLO

 
Trots min knapra ekonomi just nu så var jag tvungen att köpa denna tidningen då den innehåller 10 sidor med Anton. Det är sjukt vad pengar jag har lagt på honom... Dessutom är priset för en tidning också helt sjuk, 45kr. Nu är inte det jättemycket pengar, men ändå, det blir ganska mycket i längden.
Ska ta och börja läsa denna ikväll innan jag går och lägger mig. Just nu är det varvning av CSI och Bones. En helt okej lov-måndag.

Filmreview

 
Igår såg jag filmen "The Paperboy". Och tänkte därför göra en liten filmrecension om vad jag tyckte om filmen. Eftersom jag för tillfället har ganska slut på idéer till bloggen så tänkte jag att det kunde vara roligt med en filmrecension. Och om ni tycker om sånt här så kan jag fortsätta med det.
 
Sådespelare: Zac Efron som Jack, Matthew McConaughey som Ward, Nicole Kidman som Charlotte och John Cusack som dödsfången Hillary
Regissör: Lee Daniels
Gjord: 2012
 
Handling: Filmen handlar om journalisten Ward som ska börja skriva en artikel om en dödsdömd fånge. Detta p.g.a. en tjej/kvinna vid namn Charlotte som har brevväxlat med denna fånge. Hon är besatt av honom och de har redan bestämt sig för vissa saker, trots att de aldrig har träffats. Tyvärr inser de att allt inte riktigt är som det verkar och detta får stora konsekvenser...
 
Omdöme: Jag tycker att filmen var superbra. I början var den dock lite seg och det slutade nästan med att jag stängde av den. Som tur var blev den bättre och handlingen kom igång på riktigt. Det fanns riktigt många scener som man inte alls kunde förutspå och det gjorde den ännu mer intressant. För det värsta som finns är filmer som man kan förutspå vad som kommer hända, men det tycker jag inte att man kunde göra i denna film. Eftersom filmen utspelar sig runt 60/80-talet så tycker jag att de får in miljöerna riktigt bra. Med andra ord är det bra miljöer, inte alltid så fina men bra gjorda. Klädsel och allt sånt är också riktigt bra gjort. Jag gillar filmen och jag kan starkt rekomendera den! Bortsett från att filmen var grym, så är det ju även riktigt bra skådespelare med. 
 
Betyg: 4 av 5 hantlar. Anledningen till att den endast får 4 hantlar av 5, var helt enkelt att den var ytterst seg i början. Inte alls mycket och att det var vissa bitar i filmen som var lite långtråkiga. Men bortser man från dem så får filmen full pott! 
Från google.se

The Fooo

 
 
Nu är inte jag ett jättestort fan av dem. Men jag såg dem för första gången i april, i Globen då de var förband åt Justin och efter det har jag lyssnat på deras låtar. För bra låtar gör dem allt. Visserligen är denna en cover, men så mycket bättre än orginalet. Tycker att det är värt att i alla fall kika!  Dessutom såg jag ju killen som sjunger först, i svart när jag var i Kungsbacka. Omar. Gullig kille verkar det som. Alla verkar riktigt gulliga! :)

Kiwi

Kiwi med kokos.

Testade det här igår eftersom jag verkligen älskar kokos och eftersom det passar till nästan allt. Tyvärr var inte detta någon höjdare. Vet inte om det inte passade eftersom kiwin var lite sur. Får ta och testa någon mer gång. Annars så är det en sak som är säker - kiwi och kokos passar inte tillsammans. 

Grön-lunch

I salladen - gurka, isbergsallad, purjolök, solrosfrön och vinäger samt olja.
 
Detta var min lunch idag - pasta med pesto och grönsallad. Pasta med pesto måste ändå vara något av det godaste som finns, och en perfekt vegetarisk maträtt. Allt är nyttigt och dessutom hemmagjort (bortsett från pastan). Och ändå något man blir mätt på.

Halvt sjuk

God morgon! Idag väntas en lugn dag, eftersom jag inte alls mår speciellt bra. Vaknade flera gånger i natt av huvudvärk. Dessutom är jag täppt i näsan, ont i öronen, huvudet och halsen. Så det blir helt enkelt en heldag med Criminal Minds avsnitt. Men det kan vara härligt det med, bortsett från att det är mindre härligt att bli sjuk i början av lovet. Trist rent utsagt... Menmen, vi får hoppas att jag blir frisk så fort som möjligt, jag har lite saker jag vill göra under lovet! Hoppas att ni har en bättre lördag än mig :)
Bästa serien!

Bästa konsertbilderna I

 
Här är några av de bästa konsertbilderna jag tog i somras. Åh, längtar tillbaka så sjukt mycket! Trots ganska få bra konserter under kulturkalaset så fick jag många bra bilder på de jag var på, dvs - Darin, Movits!, RixFm, Nickelodeondagen, (Hästpojken, Labyrinth - inte jättebra bilder). Har ni någon favorit? Personligen älskar jag den stående bilden på Darin. 
Var så fruktansvärt roligt, så jag hoppas att det kommer många bra artister även nästa år och att det även blir ett grymt konsertår. Med tanke på att jag är 18 och har körkort så kan jag enkelt ta mig dit jag vill ifall någon bra artist spelar en bit ifrån Göteborg! Också roligt att se hur jag har utvecklats inom konsertfoto, även om jag inte specialiserar mig inom det. 

Just nu

 
Så här ser jag ut för kvällen. Mys i raggsockor och stickad tröja. Och nu ska jag sätta mig framför TVn och titta på något och samtidigt käka god toast!

Ridningen idag gick bra. Det fanns både saker som gick bra men saker som också gick sämre. Hade bästa Chaming och jag älskar verkligen den hästen. Fööör go! Lite för sur boxen dock, men hur go som helst att rida. Mycket spring i benen, men när man väl får kläm på hur man ska rida henne så är det inga problem. Vi övade på öppna, precis som för två veckor sedan. Och höger varvet gick betydligt bättre än vänster. 
Nästa vecka är det hoppning och jag skulle gissa på att jag får Cameron, min plutt! 

Redovisning, färdig!

 
Så där, nu är redovisningen av studiobilderna färdig. Gick helt okej, och läraren gillade bilder. De hade lite annat tänk ang. bilderna än vad jag har tänkt på. Men det gillar jag. Och jag tycker att dessa bilder blev riktigt bra, nöjdnöjd! Vad tycker ni? :)

Workout onsdag 23/10

Så här såg dagens träning ut. Armar, mage, bröst och cardio stod på schemat. Ett skönt pass, som alltid, haha! Utöver detta, som jag aldrig har skrivit faktiskt. Så kör jag och Emelie "situps" fast fryst? Ska försöka få en bild snart, men det är helt enkelt att man pausar där man känner att magen tränar mest. Där sitter vi så länge vi orkar, vilket nuförtiden blir mellan 1.20min - 1.40min. Och det gör vi ungefär två gånger var. Och där kan vi säga att det bränner! Men det är skönt efteråt :)
Till efter-träningen-mat blev det yoghurt med banan och kanel. Helt perfekt! 

Nästan brunch

Omelette, yoghurt med banan, hallon och kokos, frukt.

Min goda frukost idag, som nästan också är lunch. Med tanke på att detta är det enda jag äter fram tills jag kommer hem i eftermiddag/kväll. Så det blir alltid lite mer rejäl mat på onsdagar. Men jag gillar det. Och dessutom är det alltid bra att äta ägg, om man vet att man inte ska äta på ett tag. För det är något som är riktigt mättande! :)

Dagens workout

 
Så här såg dagens gymträning ut. Helt perfekt! Körde ingen cardio eller uppvärmning idag eftersom vi skulle dansa efteråt. Så vi tyckte att det räckte med att köra ben, rumpa och rygg och verkligen fokusera på det. Trots allt får vi lite uppvärmning eftersom det är en liten bit att gå till gymmet. 
På dansen var det som vanligt - uppvärmning och koreografi. Älskar det vi har gjort denna gång. Tror att detta kommer bli en awesome dans i slutet! Så jag är pepp... Tyvärr är det bara 4 danslektioner kvar innan dansuppvisningen och sedan är det ingen på några veckor, buhu. Men några lektioner är det kvar trots allt! :) 
Imorgon kör vi på gymmet igen och då är det mage, armar och cardio som gäller. Och det är köttardagen! 

Mitt mål med träning & kost

 
I detta inlägg, hade jag tänkt skriva ner mina mål angående träningen och kanske lite med kosten. Annars tar jag det i ett annat inlägg. Men eftersom jag har flera mål så tänkte jag att det kunde vara roligt att följa med på min resa och se min utveckling. Och därför kan det ju också vara roligt att veta vad jag har för mål, right?
 
Mitt mål med träning: När det gäller att "förlora" något från min kropp, så är mitt mål att gå ner 5-7kg - minst. Tappa runt 10cm från midjan. Kanske 3cm från låren. Det är ungefär det som jag vill förlora från min kropp. Sen finns det ju saker jag vill "tillägga", om man kan säga det. Och det är ju då att skaffa lite fastare ben, rumpa och mer armmuskler. Inte så att jag blir biffig, hehe, utan mer att jag ska få lite finare kropp. Sen skulle jag gärna vilja skaffa lite magrutor/magmuskler också. Men det är inte något jag fokuserar på just nu.
Mitt mål är då att jag vill tappa några kilo, bygga upp muskler och helt enkelt få en fastare kropp.
 
Vad ska jag göra för att uppnå detta? Ja, först och främst ska jag ju träna regelbundet. 3-4dagar i veckan på gym, varav 3 dagar innehåller cardio. Sedan dansar jag 1 gång i veckan och ridning 1-2 gånger, beroende på om det är hoppträning eller inte. Jag ska också hellre gå till spårvagnen, på morgonen istället för att ta bussen en hållplats som jag brukade göra. Och vice versa. Och detta kanske inte påverkar ens kropp jättemycket, men den vardagliga motionen är jag ute efter här. Som gör att man mår bättre i framtiden. 
Dessutom ska jag hålla mig till en sund kost. Som ni redan vet, så ska jag inte käka socker - vilket jag inte heller gör, sen ska jag äta så mycket grönsaker och frukt som det bara går. Helst en tredje del sallad till lunch och liknande till middag. 
Och sist men inte minst - pusha mig själv. Verkligen vilja se en utveckling och förändring.
 
Hur ska jag göra för att hålla motivationen uppe? Enkelt. Pusha mig själv. Visa att jag är bättre än jag var dagen innan. Tänka framåt helt enkelt. Vill jag uppnå mina mål så måste jag träna, det kommer inte till en som ett brev på posten, tyvärr. Dessutom är det enklare att hålla motivationen upp så länge man gör något man gillar och som inspirerar en.
 
Några tips till dig som har svårt att hålla motivationen uppe/svårt att komma ut och träna men vill se förändring:
♥ Hitta fina inspirationsbilder på We♥it eller Tumblr. 
♥ Sätt upp mål för dig själv. T.ex. 15 december så vill jag se en förändring och det ska vara -1kg. Eller, om en vecka ska jag kunna lyfta 15kg tyngre/springa 5km på 14 minuter istället för 15. 
♥ Utmana dig själv! Visa att du klarar springa lite längre, att du orkar lite fler kilo eller att du orkar göra lite fler situps.
♥ Pusha dig själv. Visa att du är bättre än vad du var igår.
♥ Ha någon som kan hjälpa dig med träningen - kompis/familjemedlem.
Från we♥it

Dagens träning

 
Även om jag gärna hade velat träna mer, så blev det "tyvärr bara" detta. Men det räckte gott och väl. Fick trots allt lite huvudvärk och ville inte träna till max för då skulle det inte gå att plugga det sista nu. Så.. imorgon sticker jag antagligen dit igen innan dansen, vi får se :) 
Nu har jag precis käkat gulaschsoppa och bröd. Ska nu fortsätta med lite plugg - matte. Ni får ha en fortsatt bra måndag!

Planer

Plugg som vanligt. Och sedan ska jag försöka ta mig till gymmet. Hoppas på att jag hinner. Sedan var det även tänkt at jag skulle ut och fota lite, men det sätter vädret stopp för tyvärr. Regnigt värre. Sedan hade jag även tänkt att jag skulle åka till sushibaren vid skolan för att köpa en sallad - sjögrässallad, men jag tar det imorgon istället. 
Men utöver detta så kommer jag även dansa lite, öva på koreografin vi har i dansen och sedan se ifall jag kan utveckla min egna dans samt. lära mig Can't hold back. Idag är jag upptagen, men det är skönt det också. Allt för att inte åka till stan kan man väl säga. Pengarna kommer jag hålla hårt i fram tills april. Kommer i princip spara hela studiebidraget. Och eftersom jag betalar av flera saker (horse show biljetter och sedan hoppträningar) så kommer jag vara en fattiglapp i drygt ett halvår. "Härligt"! 

Nej, nu får jag allt ta och plugga. Så får vi se hur dagen blir, hoppas att ni har en bra måndag! :) 
Plugg-musik! Spelas högt från TVn, najsigt värre.

I staden idag har jag...

 
Idag, för första gången, så var jag i riktigt stadstrafik - Centrum, och övningskörde. Började redan innan kl 9 på morgonen, eftersom mamma (och jag) ville ha så lite trafik som möjligt. Dessutom övade jag på att läsa skyltar, på riktigt. Men jag tycker att jag klarade mig bra och var förvånansvärt lugn! Körde vid Korsvägen, Vasagatan, mot Sahlgrenska, över Göta Älv bron, ner på Hisingen, i en tunnel, mot Frölunda, ute på motorvägen. Ja, jag var helt enkelt lite överallt. Var även lite vid Munkebäcks torget och även vid Skatås - där jag började min körning då min syster och hennes kompis skulle träna fotboll där. Men idag var det riktigt roligt! Trots att jag var tvungen att gå upp kvart över sju imorse.... Men det är värt det - för om 143 dagar så vill jag helst av allt ha körkort. 
 
Nu väntas i alla fall lite plugg, inför tisdagen. Och så funderar jag på att sova lite, är rätt så trött. Och hungrig. Så mat hoppas jag på snart, hähä. 

The Great Gatsby

Bild lånad från google.se

Sedan denna filmen skulle komma ut på bio så ville jag se den. Tyvärr hann jag inte det. Så idag när jag tittade runt på swefilmer, så hittade jag denna. Och det var en självklarhet att jag skulle se den. Dessutom fanns den i 720px, vilket innebär HD! Lycklig! 
Vad handlar filmen om? På swefilmer står det så här "Nick Carraway har flyttat från mellanvästern till Long Island och lär där känna den mystiske Jay Gatsby som lever ett liv i överdådig lyx. Nick kommer in i Gatbys glamourösa umgängeskrets men så småningom uppdagas hemligheter och tragedier som visar att deras liv inte är så perfekta som de ger sken av"
Mitt omdöme: Jag tycker att filmen var riktigt bra. Ibland blev den litelite för långtråkig, men överlag - riktigt bra film! Sen får man ju inte glömma att flera duktiga skådespelare var med, t.ex. Leonardo DiCaprioTobey MaguireCarey Mulligan och Callan McAuliffe (är tyvärr bara med i fem minuter, men älskar honom). Dessutom är ju DiCaprio extremt snygg för att vara 38år. Men i alla fall, tyckte om handlingen, miljöerna var fina, bra utsnitt, trots gammalt språk ("utspelar" sig trots allt tidigt 1900-tal) så gillade jag det. Det finns inte så mycket att anmärka på förutom att det blev lite långtråkigt ibland. Men jag kan verkligen rekomendera den. Så har du inte sett den, gillar romantiska filmer som DiCaprio är med i. Då ska du se den! :)

Lördag

 
Denna lördagen kommer jag spendera i kökssoffan, ofixad som bara den, med hög musik, clementiner och en hel del plugg. På tisdag väntar nämligen ett föhör på massa årtal, och jag har ju inte pluggat någonting. Men det ska nog gå bra ändå. Jag kommer även ta och plugga körkortsteori och läsa i boken vi har i svenskan. Så detta blir helt enkelt en plugg-lördag. Men det gör inget, vädret är ju inte det finaste. 
Sen får vi se ifall jag sticker till gymmet, beroende på när det stänger, för att köra lite cardio.. Men nej, nu ska jag fortsätta med pluggandet! :)

IDOL

Jag vet inte hur många av er som tittar på IDOL detta året? Jag har i alla fall varit en trogen tittare detta år, vilket aaldrig har hänt innan. Det är faktiskt första året någonsin som jag tittar. Men jag gillar det och min(a) favorit(er) är klart Jens! Och Erik. Helt sjukt bra är dom. Jens har jag gillat sen första audtionen och det är precis den typen av sång/röst jag älskar. Släpper han ett album - då är jag först med att köpa det. Så är det bara. 
Sen Erik, gosh. Vilken kille. 17 år. Snygg. Sjunger bra. Fina ögon. Ja, han har allt. Han la jag dock inte märke till förren på slutaudtion, då jag faktiskt la märke till hans ögon för första gången. Sen har jag gillat honom mer och mer. Det är också helt sjukt bra han sjunger. Sen hans stil, grymt snygg. Lite så jag älskar att killar klär sig, och det är, tro det eller ej, lite därifrån jag får min inspiration till min egna stil. I alla fall, dessa två, kärlek ♥
 
 
Sen måste jag bara avsluta detta inlägg med - vinner inte någon av dessa. Då är det något fel med svenska folket. Dessa levererar vecka på vecka. Och skulle dom inte vinna, då ska dem i alla fall hamna i topp 3. Så det så!

Fredagsmys

 
Sitter just nu och tittar på Hitta Nemo. Älskar den filmen, Doris är ju fööör härlig! Men det är Idol jag väntar på, och om en dryg halvtimme börjar det. Till det käkar jag lite gott - hot crackers, chokladkokostoppar och peanut pop choclate. Gottigottgott. Så det är så här jag kommer tillbringa min fredagskväll, helt perfekt!

Dagens

jeans: gekås | ärmlös skjorta: bikbok | skärp: mammas gamla | armband: pandora + marknads läderband
 
Så här ser jag ut idag + Noir-mössa, ringar och bomberjacka. Helt okej ändå.
Just nu sitter jag på Digitalt skapande lektion, slutar 15.15 och då kanske jag sticker till gymmet för att köra cardio, eller så kör jag det imorgon + söndag. Kanske får bli en slappfredag med lite plugg. Vi får se! Nu ska jag i alla fall börja med uppgiften :)

18/8 - Anton Ewald III

foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + tamron 70-300mm f/4-5,6 anton ewald

Eftersom inspirationen just nu ligger på 0, så kom jag på att jag inte har visat alla bilder på Anton från kulturkalaset. Så här får ni de allra sista! Dessutom funderar jag på att förstora upp den sista bilden, skulle vara helt awesome, då det är en av mina absoluta favoriter ♥

Skippade gymmet...

Med tanke på att jag egentligen skulle ut med Emelie och fota idag, men som tyvärr inte blev av. Så tänkte jag först sticka till gymmet, men valde att stanna hemma för att verkligen plugga. Men kan nu säga att det var ett stort misstag. För är så himlahimla rastlös nu... Behöver egentligen öva till redovisningen imorgon, men känner inte riktigt för det, tror det kommer bli helt okej ändå. 
Sitter och lyssnar på musik nu och sjunger med, falskt som bara den. Men det är härligt eftersom mamma och Linn inte är hemma. 
Och eftersom jag är i brist på bilder så slänger jag in två bra låtar! :)
Kanye West - Black Skinhead
Miley Cyrus - On My Own

Right now

 
Just nu sitter jag i köket, som jag hädanefter alltid kommer göra när jag ska plugga. Vilket jag ska göra nu också, teoriplugg. Och så blir det även lite andra saker jag ska fixa. Så det blir lite allt möjligt. Till det käkar jag godaste som finns - yoghurt, hallon och kokos. Möms!
Senare så får vi se ifall jag tar en liten promenad för att fota lite. Var tänkt att jag och Emelie skulle ut, men sen fick hon förhinder tyvärr. Men på måndag då sticker vi ut och då blir det lite höstbilder, om det fortfarande finns några löv kvar.. Förnya designen lite hade jag tänkt! :) 

Allt möjligt

Ännu en studiobild från i torsdags. 
 
Ledsen för dålig bloggning, men har haft fullt upp hela dagen! Trots skola, så hade jag inget vettigt - eller roligt - att skriva om. 
Dans och gym idag. Gymmet endast en liten stund, ben. Och dansen var som vanligt, svettigt och roligt. Sitter just nu och pluggar lite körkortsteori. Helt okej. Och nu är det bara att ligga i! Om mindre än 5 månader så vill jag ha mitt körkort, ihh. Inte långt alltså. Kämpakämpakämpa!
Imorgon är det sovmorgon, men ska iväg och övningsköra vid 11. Ska bli najsigt. Ligger bra till där, så det är roligt. Nu ska jag fortsätta lite och sedan ska jag skriva lite mer på min uppsats som jag även ska ha redovisning om på torsdag. Inte övat ett dugg.. men det ska väl gå bra :) 

14/10 - Dagens träning

 
Dagens träning blev inte jätte mycket. Men det var helt okej. Både jag och Emelie var extremt trötta, men vi klarade oss igenom det. Förstår ni inte vad som är vad så kan jag skriva ut det också, om ni vill alltså. Dvs. typ vad leateral rasie är :)

Ännu ett gott snack

Banan, vaniljyoghurt och kokos.

Ännu ett perfekt och riktigt gott snack. Jag älskar banan och det som är så bra med just den frukten är att den passar till så mycket. Kokos, yoghurt, jordnötssmör, choklad, nutella, ja - i princip allt. Igår åt jag det tillsammans med mörk choklad och kokos. Idag, eftersom det blir mitt mellanmål, så fick det bli med yoghurt och kokos. Perfekt säger jag bara! ♥

Silhouette

 
Två silhouettbilder på min syster som jag tog i torsdags. Tycker att dem blev riktigt najsiga! Speciellt med den svartvita redigeringen. Vad tycker ni? :)

Att undvika socker

Som ni vet så äter jag inget socker. Eller rättare sagt, onyttigt socker. Det jag undviker är ju då godis, läsk, saft, oboy, kakor, bullar och stuff like that. Undviker även chips, MC, BK, trots att det inte tillhör kategorin "socker". Men det finns ju saker som innehåller socker, men som jag äter ändå. Exempelvis: naturgodis, honung, nutrilett/allévobarer och juice. Dock tycker jag att de tillhör en kategori med bättre socker, eller hur jag ska förklara det. Saker som känns bättre att äta och dricka än godis och läsk och som dessutom är snäppet nyttigare.
Sen finns det då energidricka, jag håller mig endast till Celsius, då de innehåller bättre grejer. Dessutom innehåller det ytterst lite sötningsmedel, sista ingrediens eller vad det är. Med tanke på det, så vet man att det inte innehåller mycket av just det. Så andra energidrickor som monster, redbull eller powerking är de jag undviker. Då vissa av dessa innehåller både sötningsmedel och socker. Och som ni då kan förstå, så är dessa långt ifrån "nyttiga". 
Jag kommer inte riktigt ihåg anledningen till att jag slutade äta sötsaker. Kommer endast ihåg att det var i början av detta året, februari/mars som jag och Felicia bestämde oss för det. Dock gick det inte jättebra för mig, då jag faktiskt åt en hel del. Men när skolan slutade i juni så började jag på allvar igen. Och det gick klart mycket bättre. Bortsett från några få dagar under kulturkalaset och när pappa fyllde år, så har jag nu haft ett uppehåll på 4 månader. Det tycker jag är väldigt stort, eftersom jag innan det åt och drack väldigt mycket sött. Alldeles för mycket. Och det jag tycker är starkast är att jag slutade helt tvärt. Jag drog alltså inte ner på grejerna, utan slutade med det på en gång. Det gjorde dock att det var lite svårt i början, men nu är det inte lika farligt.
Men såklart finns det saker jag saknar, och något av det är faktiskt cocacola, vilket är det värsta som finns, tyvärr. Men jag tycker att det är den godaste drickan, bortsett från juice och vatten. Och ibland kan jag sakna det riktigt mycket, trots mitt långa uppehåll, och det gör att jag ibland vill köpa en flaska. Men jag håller mig borta från det. Sen finns det ju saker jag inte alls saknar och det är godis. Nuförtiden mår jag nästan illa när jag är i närheten av godis och jag blir i princip illamående. Ni vet sån där jobbig känsla man får när man käkat för mycket godis? 
Jag är i alla fall riktigt stolt över det jag åstadkommit än så länge. Jag ska fortsätta med detta, men kommer pausa det under julen, då jag faktiskt inte kommer kunna motstå julmusten. Det måste ju ändå vara något av det godaste som finns? 
Även om jag har hållt på såpass länge så har jag tyvärr inte sett någon förändrig på min kropp än, men jag har hört flera jag känner som faktiskt säger att jag har gått ner i vikt. Dock vet jag inte riktigt det. Men vi hoppas ju! Nu har jag ju också, som ni märkt, börjat hårdträna. Och med detta hoppas jag med att se resultat inom en snar framtid! Helst en liten förändring innan jul. Men mitt mål är innan jag fyller 18. Jag har alltså drygt 150 dagar på mig. Men det ska jag fixa! 
 
Och nu till er som faktiskt skulle vilja dra ner på sötsaker eller sluta helt. Hoppas att dessa få tips, som har hjälpt mig, också kan hjälpa er! Dock är inte detta något jag har läst någonstans, utan de är helt och hållet mina egna tips.
♥ Om du har honung hemma, ta en sked om sötsuget blir alldeles för stort! Honung är nyttigt och extremt sött, vilket gör att suget kommer försvinna. Men gillar du inte honung? Blanda i så fall kesella hallon, varma hallon och digestivekex. Också perfekt snack som är lite extra sött! Men skulle det vara så att du är sugen på choklad istället? Ta extremt mörk choklad, 80%are. Smakar inte lika gott, vilket gör att suget försvinner.
♥ Vill du ha dessa söta drickor? Läsk? Varför inte köpa kolsyrat vatten istället. Trots att det inte har någon smak, så kan kolsyran hjälpa, det har det i alla fall gjort för mig. Men vill du ha någon söt dricka - köp juice, vitamin well eller en celsius.
♥ Ha självkontroll. Vill du verkligen sluta så var hård mot dig själv. På ett bra sätt. I början kan det vara bra att unna sig något litet. Någon gång ibland bara, så att det blir lättare för dig.
♥ Ha någon som hjälper dig. I början hjälpte min syster och mamma mig en del. Istället för att äta godis på torsdagarna som vi brukade, så höll dom sig ifrån det också. För att hjälpa mig och för att de också skulle dra ner lite på det söta.
 
Ju längre du håller på desto bättre går det. Har du bara viljan så är det inte så svårt. Man vänjer sig efter ett tag, och tillslut är man inte sugen på godis/läsk längre. Jag är jätteglad att jag slutade med godis, man blir som en helt ny människa, om man säger så. Jag trivs bättre med mig själv och får inte lika dåligt samvete - som jag skulle få om jag tryckt i mig en stor godispåse. Nu käkar jag bättre, mer frukt, vilket är betydligt mycket godare! Och nyttigare. Jag ångrar ingenting att jag slutade med sötsaker, trots att allt ser så himla gott ut. 
Bilder från we♥it. 

Jag vet att inlägget blev långt. Läste ni allt, congratz och hoppas att ni gillade det :) 

Snacks

 
Perfekt snack ifall man inte vill ha någonting sött. Banan, jordnötssmör och mörk choklad. Dock är jag inte så förtjust i jordnötssmör, mest kletigt och strävt. Men om jag tar mindre nästa gång så blir det perfekt. Och som sagt, det är långt ifrån sött och passar perfekt till mig som inte äter sötsaker. 
Dessutom har det gått 4 månader (!) utan att jag har ätit socker. Om man bortser från några dagar under kulturkalaset och när pappa fyllde år. Tycker att det är väldigt duktigt av mig! Jag som drack en hel del cola osv, åt en del godis och mycket mer. Framsteg. Dessutom mår jag mycket bättre av det också. Inget dåligt samvete mm :)

11/10 - Hoppträning, Cameron

Hoppträningen igår började lite segt under uppvärmningen. Han lyssnade inte helt och hållet på mina hjälper och tänkte mer på de andra hästarna. Men under galoppen lyssnade han mer och kunde reglera sin galopp, öka och sänka. Och det är ju ändå galoppen som är viktigast under hoppning. 
Övningen gick ut på att få hästen lydig. Kunna galoppera, bryta av till trav, travhoppa, hamna i galopp, bryta av till trav, skritt och sen halt. Det var första övningen. Och det gick riktigt bra. Han lyssnade bra på mina hjälper och det finns inget att anmärka på. 
Så såg de två första övningarna ut. Mellan de lila hindrena var det 6 normala galoppsprång, men vi skulle köra det på ungefär 7 galoppsprång. 
Och för ovanligheternas skulle och tack till mamma så blev det även en film. Blev tyvärr inget filmande de första övningarna, därför blev det endast slutet. Mamma min är inte lika teknisk som mig, och hittade inte riktigt hur hon skulle filma, hehe. Men jag gillar henne ändå! Och hoppas att ni uppskattar filmen också :)

Lagat mat

Inlägget skulle egentligen kommit upp innan, men eftersom jag fick lite bråttom till hoppträningen så kom den nu. Imorgon kommer film och text upp om dagens hoppning! 
 
Idag fick jag äran att laga mat hemma, typ. Och det blev helt enkelt kycklingspett med ris och jordnötssås! Så sjukt gott! Älskar att beställa detta när jag är på thairestaurang och även om det kanske inte blev lika gott som på restaurang, så blev det över förväntan. Detta ska göras fler gånger, lätt. Skulle ni vilja ha recept eller liknande, så är det bara att kommentera :)
Sen måste jag fråga - vad är det som är sååå gott med jordnötssmör? Jag tycker inte det är så gott som alla säger?....

Ett smakprov

 
Här har ni en bild från gårdagens fotografering! Detta var en av de sista bilderna, som endast blev en snabb bild i .JPG format, då vi annars fotar i .RAW. Tycker att den blev riktigt fin och även i svartvit. Gosh. Min syster är för fin! Vad tycker ni om bilden? :)

Studion

Idag, efter några veckor, så hade vi äntligen tid i studion! Så himla roligt. Efter att vi hade fotat vår uppgift, där min syster stod som modell för mig, så tog jag och min klasskompis Alice några enskilda bilder på oss också. Vera och en tjej som hette Elin tog bilderna, roligtroligt! Och det är inte sista gången jag kommer vara där, inom en snar framtid så hoppas jag att jag kan köra lite photoshoots där med kompisar/syster och hennes kompis/mig själv eller liknande. Vi får helt enkelt se.
Ni kommer få bilderna jag fotade på min syster om ett tag. Vi får se ifall jag lägger upp dem innan redovisningen eller inte. Tills dess så får ni bilder på mig! :)
Kanske inte den charmigaste bilden direkt. Men den får duga ändå, hähä.

+ / -

- Folk som viskar och sedan tittar. Blir riktigt irriterad på dessa människor. Dom tittar liksom på en som om man vore av fel sort. Nu kanske det är så att dom inte alls pratar om just en. Men det känns så. Inte för att jag bryr mig så mycket nuförtiden, det skulle vart värre i högstadiet. Men trots det är det fortfarande jobbigt och omoget. Nu händer det väl att jag också gör så, jag ska inte ljuga så sätt. Men jag gör det inte ofta, så som vissa gör. Så sluta gärna upp med sånt, folk kan ta illa upp.
 
- Att vintern är påväg. Måste jag skriva mer? Vintern är den värsta månaden enligt mig. Hatar kyla. Hatar snö. Hatar stora jackor. Hatar slask. You name it. Trots att jag vet att vintern kommer varje år så fruktar jag den. Tycker att det kan vara höst/vår/sommar året runt. Vintern behövs inte. Det enda bra och roliga är väl julen.. 
 
- Allt hat som finns på internet. Även om internet är något av det bästa som uppfunnits så är det även något av det sämsta också. Det är så himla lätt att trakassera och mobba folk genom internet. Jag tror inte ens hälften skulle våga stå face to face och säga samma saker. Det gäller mest "vanliga" människor, men även kändisar. Allt som har med näthat att göra. Det är så fegt och det gör mig allmänt irriterad och sur.
 
+ Att det inte är långt kvar tills jag fyller 18. Nu är det tyvärr 155 dagar, vilket innebär ungefär 4 månader. Men det är ändå såå nära och det kommer gå i racerfart känner jag på mig. Och behöver jag ens säga något om varför jag längtar? Nej, men vi kan rabbla upp det i alla fall. Körkort. Myndig. Krogen. Inte behöva fråga föräldrar om tillstånd. Ja, det och mycket, mycket mer. Mest av allt längtar jag till körkort och då jäklar ska det bli roadtrips tillsammans med vänner. Hell yeah!
 
+ Att jag börjar få bättre självförtroende. I högstadiet var inte självförtroendet det bästa. Och det är det inte nu heller. Men det är betydligt mycket bättre. Jag vågar vara mig själv och jag bryr mig inte om ifall folk tittar lika mycket, (bortsett från det ovanstående). Trots att jag inte är lika självsäker i t.ex. klassrummet så har det ändå utvecklats på annat sätt. Jag trivs helt enkelt med mig själv nuförtiden, mer än vad jag gjorde i högstadiet dvs. Och det gillar jag!
 
+ Att jag känner mig extremt motiverad till träning. Bortsett från förra veckan då det knappt blev någon träning alls. Så är jag riktigt motiverad till träning! Och jag känner mig verkligen på G. Jag vill förändra mig själv. Jag vill nå mitt mål. Och framför allt, jag vill må bra. Med tanke på att jag tränar såpass mycket (5-6ggr/veckan) så hoppas jag att det håller i sig när hösten och vintern kommer. Så att det inte blir "nej, det är för kallt, jag orkar inte åka till gymmet...". Men just nu är motivationen på topp och det älskar jag!

9/10 - Dagens träning

 
Så här såg dagens träning ut. Även om det inte är meningen att vi ska träna ryggen på onsdagar, så kommer det troligtvis bli så ändå. Men att vi inte fokuserar på just det. Idag blev det så bara för att det inte blir något gymmande på fredag. 
Vi stack i alla fall iväg runt sju, alldeles lagom. Inte alls mycket folk och vi kunde ta god tid på oss. Var där i nästan 2h. Överdrivet glada och spralliga var vi efteråt, men det är bara härligt! Älskar att gymma med Emelie, alltid så himlahimla kul :)
Några bilder kommer även på köpet! Bild 1 - överenergisk efter gymmet resulterar i att stänga alla skåp i omklädningsrummet. Fler skåp finns.. Bild 2 - körde situps på pilatesboll. Betydligt mycket mer träning och dessutom mycket roligare. Bild 3 - Löpbandet efter drygt halva cardion.

Tonfisksallad

Ingredienser: tonfisk i vatten/olja, pasta, ärtor, majs, lök, gurka, paprika, sockerärtor och sedan ägg.
 
Igår efter gymmet så blev det en portion med tonfisksallad med ägg. Så otroligt gott! Och dessutom helt perfekt efter ett gympass. Idag däremot får det bli min uppladdning inför gymmet. Sitter just nu och käkar det tillsammans med en toast och ett avsnitt av The Mentalist. Efter detta får det bli lite plugg och sedan gymmet. 

Träningsschema

 
Hädanefter så kommer min träningsvecka se ut så här, på ett ungefär. Med eventuella ändringar. På tisdagar kan det hända att vi tar simning eller kanske ett gruppass, likadant på fredagar. Då kanske det händer att vi tar ett pass. Och dessutom hopptränar jag vissa fredagar. Men bortsett från sådant så kommer en vanlig vecka se ut så här. Kommer bli perfekt och inte minst en härlig vecka. Och som ni ser ingen träning på lördagar eller söndagar. Men då tycker jag att man kan ta det lugnt. Sen, vem vet, kanske det blir någon enstaka träning även då. När jag börjar bli mer och mer vältränad dvs.

Dagens träning

 
Utöver detta så var det uppvärmning 15 min. Incline mellan 2.0 - 10.0. Speed 6.0. Blev inte jättemycket tränat idag, men det kommer alltid vara så på tisdagar. Imorgon kommer ett inlägg upp om hur en träningsvecka kommer se ut för mig! Bara att hålla utkik om ni är intresserade. Ska försöka få upp en sån här varje gång jag tränar på gym, skulle ni gilla det? Dessutom är den en "hjälp" för mig också så att jag verkligen ser att jag utvecklas, tar tyngre vikter osv.
Men som alltid så var det ett skönt pass, belönade mig själv med en Celsius cola idag. Nu väntas duschen och sedan sängen. Ska dessutom läsa lite idag, för ovanligheternas skull. 

Bandana

 
För variationens skulle så använde jag ingen mössa idag. Utan det fick bli bandana istället. ÄLSKAR'T! Köpte ju två stycken, men fick en när jag köpte min Noir-mössa. Lite typiskt att jag köpte dom andra två innan... Menmen, dom kommer väl till användning dom också, förhoppningsvis. 
Använda även eyeliner idag, för första gången på evigheter. Men det satt kvar och gick smidigt att applicera i morse och jag behövde inte ändra något. +-poäng till mig, hähä. Blev även en brun sotning på det, med matta färgen. Finfint! :)

7/10 - Gym

Cardio, armar och ben stod på dagens träningsschema. Började passet med drygt 30 min, 2,5km, cardio. Blev powerwalk, som alltid, lite uppförsbacke men även raksträcka. Varierade mellan 0.0 - 10.0, incline. Speeden låg på mellan 5.5 - 6.0. Perfekt uppvärmning, även om jag föredrar att värma upp en kort stund och i så fall köra cardio i slutet. Får bli en annan gång helt enkelt! 
Efter det blev det lite armar och lite ben. Inte allt för ansträngande pass då vi körde cardio lite längre än vad vi brukar, och det är bättre att köra lätt när man börjar med något "nytt". Hade den vanliga vikten på och körde som sagt inget ansträngande. Imorgon drar vi troligen till gymmet igen, om jag inte väljer att simma. Vi får helt enkelt se vad det blir! Men jag skulle tippa på gymmet. Och om det inte är så mycket folk imorgon, då jag sticker direkt efter skolan så kanske jag kan ordna lite bilder. Men vi får se :)
Trots att ekonomin är usel just nu så unnade jag mig en Celsius efter träningen. Gott! Och när jag kom hem blev det rödbetssoppa och till efterrätt "cheesecake", falsk. Inget socker osv. Endast hallon, kesella och lite digestivekex. Perfekt för mig! 
Nu ska jag titta lite på The Mentalist och sedan ska jag in i duschen. Imorgon väntas en tidig dag och måste verkligen sova ut. Men det ska nog inte vara några problem efter ett härligt träningspass :) 
Ursäkta för samma bild. Hoppas inte det gör något! 
 

Ett försök till självporträtt..

 
Var lite sugen på att sminka mig igår och gjorde därför denna sminkning. Även ett test på inför torsdag. Blev betydligt mycket mer nöjd med denna än den förra. Så vi får väl se hur det blir. I alla fall försökte jag mig på några självporträtt också, men det sket sig. Gav upp efter ett tag då jag inte alls blev nöjd med bilderna. Men dessa tre duger. Trots att jag använde mycket färg så blev ändå några bättre i svartvitt. Men.. jag ska inte deppa ihop. För det kommer fler tillfällen och på torsdag, då jäklar!!

Facelook

 
Efter helgens alla sminkningar så fick jag en stor lust att göra en enkel sotning till skolan idag. Blev en sotning med orange. Blev inspirerad av hösten, just därför blev det oranget och brunt. Känns ovant med ögonskuggor och sånt i skolan, men jag gillar det! Har ju i princip gått osminkad ett tag, men whatever :) 

Äpple

 
Äpple måste ändå vara något av det godaste som finns. Håller ni inte med mig? Och just nu vid den här årstiden är dem ju så hiimla goda! För att inte tala om nästan all frukt.. Så ät frukt nu! Och om du inte gillar att äta äpplen rakt av, köp en sån där äppelklyftare, jättesmidigt. Dessutom är det jur godare att äta, hihih.
Jag åt i alla fall dessa goda och fina äpplen lite tidigare idag samtidigt som jag såg på två avsnitt av The Mentalist. Nu ska jag fööörsöka att fixa lite plugg, dock tror jag inte att jag kommer orka. Men måste verkligen fixa en grej. Kan väl ta och belöna mig själv med något avsnitt av TM sen, eller? Ja, det tycker jag. Kanske med äpple och kanel då? Hm.. väntas och se :)

Dagens

Mössa - New Black, jacka - Cubus, linne - H&M, leggings - h&m.

Som vanligt, väldigt enkelt. Jag gillar det! Förövrigt så sitter jag och lyssnar på hög musik, Mileys album, är verkligen helt kääär i det! Och snart kommer mamma och då ska vi ut och köra lite, yeah. Go söndag helt enkelt :)

Olika sminkningar

En blå sminkning och en lila&blå. Lite fler stenar än vad de andra sminkningarna kommer innehålla.
En rosa och en helt vanlig lila. Som sagt, färre stenar på dessa och de som kommer nedan.
Grön och en med rött, gult och orange.

Vi har studiofotografering i skolan och har haft det nu de senaste veckorna. Dock har inte jag haft tid förren nu på torsdag, hade egentligen redan nu på måndag, men då var studion fullbokad så vi fick fota på torsdag istället! Min syster får då följa med och modella lite. Och i och med detta så vill jag ha en rolig, lite mer dramatisk sminkning som gör porträttet lite mer livat. Uppgiften kallas personligt porträtt. Och jag vill alltså inte att min syster bara ska stå rakt upp och ned, utan att det får vara lite färg, lite roligare helt enkelt.
Så jag har idag testat på lite olika färg"kombinationer" samt att lägga till stenar. Jag blev nöjd med alla och har därför lite svårt att välja vilken kombination hon ska få på torsdag. Såklart kan man ändra hur stenarna ska sitta och även vilken färg. Så tänkte höra med er vilken ni gillar bäst? Är det någon färg ni gillar speciellt mycket men att inte stenarna passar? Eller någon där stenarna ser mycket bättre ut men att färgen inte passar? Skulle vara roligt att höra era åsikter ang. detta! Och min syster är, precis som jag, blåögd. Lite ljusare dock. 
Och såklart kommer hon ha mascara på sig också, men eftersom min börjar ta slut och jag inte har råd med en ny denna månad, så får jag vara sparsam. 
 
Jag kanske är den enda i fotogruppen som tar denna uppgift väldigt seriöst, men jag har länge velat fota i studio och har haft en hel del tankar kring hur jag vill att det ska se ut. Just därför har jag tänkt extra mycket på hur hon ska se ut. Men jag tycker att det ska bli väääldigt roligt och jag hoppas på bra resultat!
 
Dessutom kommer jag ta med mig min egna kamera denna dagen, förhoppningvis kanske jag ska säga. Och då ska jag försöka filma under tiden jag sminkar henne. Skulle det vara något? Och blir det inte så, skulle ni önska en sminkvideo där jag filmar mig själv hemma? :) 

,

 
Det som fanns i paketet som jag fick var denna helt underbara Noir-mössan från New Black. Jag tackar dem igen för leveranstiden var grym! Och mössan är helt underbar. Förlåt alla, men jag tror faktiskt att jag kommer se bäst ut i höst. Tyvärr.. 

Bangerz!

 
Idag släppte Miley sitt album Bangerz! Och jag är... Fast. Jisses vilket bra album, och då har jag inte ens lyssnat på alla låtar än. Detta album är så mycket mer Miley än vad hennes tidigare har varit. Åhgud, den här kommer jag lyssna på resten av kvällen, speciellt 4x4, kärlek ♥

Paket

 
Igår fick jag äntligen paketet som jag beställde i tisdags. Otroligt snabb leveranstid och jag är mer än nöjd över det jag fick! Ni ska få se bilder lite senare, då jag ska ta lite bilder. Men ååh, det är kärlek det här. Så otroligt fint ♥

Frukost

 
Så här började min dag. Med en rejäl frukost - pannkakor, äggröra och juice. Perfekt frukost att börja dagen med, eftersom det är så mättande. Förövigt är det en ledig dag idag, så ska försöka fixa lite plugg i alla fall och även göra lite andra saker. Kommer vara själv i princip hela dagen samt kvällen. Så det blir chill, lite ensamtid så där :)

Idag fick jag en puss

Ibland är min kung för omtänksam. Idag fick jag en puss av honom, som jag inte fått på väldigt länge. Och det tackar man för, alltid lika uppskattat! Man får verkligen ta vara på dem få man får, för det händer som sagt inte ofta.

För övrigt gick ridningen okej. Vi hoppade, och om ni inte förstått det, så hade jag min kung. Men idag var en av dagarna då han var ööööverdrivet seg. Trots det så gick det ändå att komma över hindrena hyfsat fint. Bortsett från sista. Men några dåliga lektioner blir det ibland och idag var inte en av de bästa. 
Vi hoppade i alla fall olika hindertyper - kryss, rättuppstående, oxer samt plank. Och han hoppade de utan några som helst problem. Finns inte så mycket mer att säga om passet. Men han har ju sina dagar, precis som vi människor. Jag blir i alla fall lika glad varje gång jag får honom, min älskling ♥

Imorgon väntas i alla fall ledigt. Ingen lektion och då SKA jag göra färdigt min shopping-bag som vi gör i photoshop. Dock förstår jag ingenting och ingenting vill gå som jag vill att det ska göra. Så vi får helt enkelt se hur det slutar...

NEW IN - igen....

 
Idag köpte jag (äntligen!!) jackan. Även om jag älskar den och den kommer bli suuuper i höst, så är jag nu fattigare än vad jag någonsin har varit. Men jag ska inte klaga, nu har jag i alla fall en jacka som passar min stil och sommer kommer bli awesome! Nu väntar jag bara på mitt paket och sen är höstens outfit spikad. 
Tycker det var lite roligt när jag sa till min mamma vad jag skulle köpa för jacka. 
Jag: En bomber jacka ska jag köpa.
Mamma: Ska du köpa en nazistjacka?!

Ja, mamma. Precis det jag ska göra. Men när jag visade henne den så tyckte hon den var fin. Haha, så det var inga problem, skulle ändå köpa den oavsett.
 
I alla fall - Vad tycker ni om denna jackan? Tycker ni överhuvudtaget om modellen? :)

Gymmet

 
Direkt efter skolan så stack jag och Emelie till gymmet. Onsdagar är dagen då vi tränar armar. Men som vid varje träningspass så kör vi även mage och rygg. Det är alltid skönt att köra så här - att ha en viss dag som man riktar sig till en viss muskelgrupp. Måndagar = helkroppsträning. Fredagar = ben. 
Under dagens pass blev det även en kort uppvärmning på löpbandet. Jag personligen älskar att gå i uppförsbacke när jag värmer upp, därför brukar jag ställa in bandet på mellan 6.0 - 10.0 incline. Sen går jag i tempo mellan 5.0 - 6.5. Jag kör alltså inget spring. Jag har mina anledningar till det. Dessutom blir det som powerwalking när jag är på runt 5.6 - 6.5, och det är vid den punkten - om man får upp pulsen - som man bränner fett. Och det är ju lite det jag har i tanke också att göra. Så utöver armar så ska vi köra 30 minuter cardio. Detta efter vi har kört styrka. Tyvärr blev det inget med det idag, men vi börjar lungt igen. Ingen av oss har nämligen mått så bra under en kort period, förkylda, ont i halsen osvosv. 
Det finns inte speciellt mycket att skriva om vad jag gör. Ska försöka, någon gång då det inte är så mycket folk, att ta lite bilder på det jag kör. Dvs, tricpes, biceps, bak&framsida lår, rumpa, rygg - you name it! Då kan det även vara lite lättare att förklara. 
Förövrigt så är jag extreeemt sugen på att köpa ungefär likadana handskar som jag har på bilden. Fick testa Emelies en gång när vi körde biceps. Och jisses vad sköna. Så det ska jag införskaffa mig när jag har pengar, eller önska mig i julklapp.

Internetshopping

 
Så där ja, nu har jag internet shoppat lite grann! Så det är bara att vänta tills det kommer på posten. Ihhh, är så spänd! Det är inte ofta jag shoppar så här, men nu hade jag inget annat val. Längtar som bara den. Enligt bekräftelsen så skulle dem skicka iväg den inom 48h. Så vi håller tummarna för det. 

.

 
Tänk att det redan är oktober! Tiden går fort... Så här såg jag i alla fall ut idag, kommer säkert bli en typisk höstklädsel så länge vädret tillåter jeansväst. Börjar dock bli lite kallt, men med en tröja under den tjocka tröjan så ska det allt funka! 
Förövrigt så ska jag in till stan så snart som möjligt (inte idag dock) för att köpa jackan jag såg på Cubus, sen ska jag beställa en mössa och nästa månad - eller denna, men pengarna börjar redan ta slut, ups! - ska jag beställa hem någon mer tröja från Urban Outfitters! Älskar denna och den har jag haft ett tag nu, sedan 25 april 2013, och jag äääälskar den! Så mysig, så några fler vill jag allt ha. Finns ju likande modell på vanliga affärer, dock sitter dom inte alls lika bra. Så får nog ta och beställa hem någon från Urban Outfitters så snart det bara går :)

Pappas födelsedag

Alla bilderna är tagna med Nikon d90 + Nikkor 50mm f/1,8G! 
De översta bilderna är hemma hos min låtsasmamma och det är ända fram till olivoljan. Dessutom tog min bror bilderna på mig. Duktig som satan, haha. 

Lite bilder från pappas födelsedag igår. Började med lite champange hos min låtsasmamma, fick själv smaka. Men det var väl kanske inte supergott. Smakade väldigt starkt, drack dock inte upp allt pga. det. Sen åt vi, som nästan alltid, på en italiensk resturang nära Vasastan. Älskar det stället. Trevlig personal, underbar mat och ett riktigt mysigt ställe. Och eftersom det var ett födelsedagsfirande så unnade jag mig ett glas cocacola samt Tiramisu till efterrätt. Så. Himla. Gott!