Det enda jag gör på dagarna...

.... är att spela Burger. Efter att jag fick min nya mobil så har jag blivit lite av beroende av ett spel som heter Burger. Och som det låter så ska man göra hamburgare och servera dricka, pommes, muffins och hamburgare osv. Riktigt roligt må jag säga! Och det är nästan bara det jag gör på vardagarna än så länge, men lite nyttigt har jag väl ändå gjort också, så som att vara ute och titta på fotboll. Sen var jag även ute och övningskörde, gick riktigt bra och det börjar gå framåt. Sen blev det väl lite tjafs mellan mig och mamma, så gick ut och satte mig i baksätet istället, inte så smart. Men blev väl lite för frustrerad.. Menmen, var även ute och körde på vägen lite. Känns väldigt bra eftersom det kanske är 5e eller 6e gången jag är ute och övningskör. Men nu ska jag inte tjöta, vi hörs senare eller imorgon, puss
© Julia Möllgård
   Detta goda åt jag idag, ytterst lite iofs, men mår sjukt illa nu. Om ni ville veta, haha.

Låttips!

Tänkte att jag kunde ta och tipsa om några bra låtar som jag brukar lyssna på. Både gamla, nya och lite mittemellan. Enjoy!
Den första är en låt som gott flitigt på radion, speciellt när jag har lyssnat, och det är sällan! Dessutom hamnade den på topp 1 på Diggilistan i P3 (en av de få kanalerna jag lyssnar på). Han sjunger i Takida och heter Robert Petterson. Men, detta är ingen Takida-låt, utan det är såklart Stiftelsen vi pratar om! Och låten skrivs såhär Vart jag än går. Har du inte lyssnat på den? Då har du missat något!
 
Detta är också en låt som spelats flitigt på radion. Men detta är i stället en tjej som sjunger. Hon låter lite som Veronica Maggio om du har hört henne utan att veta vem det är. Speciellt om du hör henne i all hastighet. Hennes förnamn stavas Linnea och efternamnet Henriksson. Och låten vi pratar om heter ju förstårs Lyckligare nu.
 
Tredje låten är en gammal goding från 80-talet (tror jag...) och den heter Born to be alive - Patrick Hernandexz. Lyssnade väldigt mycket på denna när jag jobbade hos pappa för ca 4 veckor sedan, och jag gillar svänget i den ! Det är en låt man kan dansa riktigt fult till och inte behöva bry sig helt enkelt. Jag diggar den! 
 
Denna låten får mig att tänka tillbaka några år i tiden då jag mest satt och tittade på MTV mest hela dagarna. Jag tyckte låten var ganska kass och då ska man inte prata om vad jag tyckte om artisten! Men igår, under engelskan så satt jag och Elin och pratade lite, hon började nynna på Hollaback gril - Gwen Stefani, jag sökte upp den på Spotify och fick syn på Mika. Just den artisten jag tyckte var lite smått konstig för några år sedan. Men OJ vilka minnen som dök upp, därför måste jag ju bara delade med mig av hans ena låt Lollipop. Men naturligtvis ska ni också lyssna på Grace Kelly och We are gold.
 
 
Och den sista låten jag tänker tipsa om jag brukar lyssna på är väl något som kanske har gått på radion? Jag vet inte riktigt, brukar inte lyssna på radio så ofta längre. Låten är sjukt bra, enligt mig, men dock väldigt misstolkande. Då kanske ni kan gissa vilken grupp jag syftar på? RÄTT! Såklart att det är Ansiktet. Deras senaste hit För stor är det jag ska tipsa om. Jag tycker om alla deras låtar, men som sagt, de är väldigt misstolkande. Men vad gör det? Låten är bra!
 
 

Springtur - eller inte alls..

Skulle egentligen ut och springa med mamma men blev så irriterad på henne och sen har jag ingen musik på nya mobilen. Så måste skaffa Spotify Premium snart! Så får väl köpa det imorgon, eller på månad eller något. Men annars då? Händer inte så mycket, tittat på The Smurfs, käkat godis, spelat Subway Surfers och bara chillat. Ska städa rummet strax och sedan kanske jag sticker ut och springer själv lite senare ikväll. Känner att jag verkligen måste komma ut! Men ja, ingen bloggning igår, hade verkligen ingenting att skriva om och så satt jag knappt vid datorn. Menmen, ni överlever väl? Just nu iallafall så spelas musik på högsta volym och ur högtalarna hörs Live while we´re young - One Direction. Inget fan precis, men låten är riktigt bra tycker jag! Puss!
Bild från min Instagram
© Julia Möllgård

Tankar om alkohol...

Ni som läser detta och är kompis med mig, ska definitivt inte ta åt er - för jag älskar er ändå, oavsett! 
 
Detta är tankar som jag har tänkte mycket på under en väldigt lång tid, men som jag har tänkt på om jag ska lägga upp eller inte. Men nu har jag bestämt mig att jag ska göra det. 
Jag förstår inte varför alla dagens ungdomar, från 13-14 år till 16-17år, ska supa sig fulla var och varannan helg. Eller åtminstone dricka alkohol överhuvudtaget - alltså inte supa sig fulla utan dricka och bli påverkade. 
Jag tycker att man ska vänta tills man är 18 år, när det är lagligt att göra det. Varför inte vänta tills dess och ha något att längta till? För det första gör man så sjukt många misstag och de flesta ångrar man efteråt. Jag har själv inga erfarenheter av det, men jag har hört en hel del som gör det. För det andra så förstör man sin kropp i förtid. Varför ska man göra det egentligen? Ska man inte ta och leva som en frisk tonåring och ta vara på de få åren man har innan man fyller 18 - då man får börja dricka alkohol? Det går väl att ha kul utan alkohol? Eller? Jag kan i alla fall det, och jag tycker att det är så mycket bättre! Men ja, jag vet inte riktigt hur det är att ha roligt med alkohol, men jag kan tänka mig hur det är - jag har ju som sagt inte festat med alkohol och druckit mig full. Det är så onödigt enligt mig. Men ja, jag har gjort misstag när jag var lite yngre med alkohol, men en grej hände och just idag är jag så sjukt tacksam för att det hände! Men visst var jag sur just då, men som sagt så var jag en dum yngre tonåring som verkligen inte tänkte efter. Men ja, jag har smakat alkohol - i en väldigt liten mängd - och jag tycker definitivt inte att det är godare än t.ex. Coca-Cola. 
Men bortsett från det här, så förstår jag att man vill testa olika saker och så. Och som ett "uttryck" som finns nu - du måste ha varit ung och dum för att bli gammal och vis. Något sånt är det, och visst stämmer det. Men jag tycker ändå att det är väldigt fel att dricka alkohol så ofta som många ungdomar nuförtiden gör. Men jag tror att det mesta faktiskt är en liten del av grupptryck, att man inte vill känna sig fånig osv. som inte testar det. Men då tycker jag att du ska ställa upp för dig själv och säga att du inte alls vill testa det eller något sånt. Jag vet hur det är och det är definitivt inte roligt. Grupptryck är något av det värsta som finns. Beroende på vad det är, vid sånna här tillfällen så är det definitivt det.
Men det som stör mig mest är väl när 13-14 åringar super sig fulla varje helg. Det är nog en av dem värsta med det här. Och jag kan väl nästan avsluta med att - du är inte cool som gör det. Du förstör bara för dig själv.
Men som jag sagt, jag har inga problem med mina nära och kära som gör det. Eftersom jag på något sätt har vant mig, men jag tycker fortfarande att det är otroligt synd att ni gör det! Jag tycker att ni ska leva livet utan massa skit, ni skulle nog må så mycket bättre då - mest av allt psyksiskt! Flera gånger har jag hört från ett x-antal personer att dem inte ens kommer ihåg vad dom har gjort. Är det verkligen värt det? 
(Bild lånad av Flickr, tillåten "låning"!)
 
Jag vet inte om ni orkade läsa detta, men gjorde ni det. Bra jobbat! Det blev ganska långt, men det mesta av vad jag ville få ut kom med här. Så jag hoppas att ni i alla fall kanske ögnade igenom det om ni inte orkade läsa. 
Ha det bra, så hörs vi!

Till skolan

Nu drar man snart till skolan. Endast media lektioner idag, härligt! Dock slutar man 15.50, så kommer ha så sjukt stressigt till ridningen som börjar 16.15, men har redan ordnat allt, men kommer vara väldigt stressigt ändå. Men nu ska vi inte snacka mer om det. Ska strax dra, ska inviga både min nya ryggsäck och min mobil (visserligen lite redan, haha), härligt ska det bli! Men vi hörs, puss på er!
© Julia Möllgård - Ingen kopiering tillåten!
Hade ingen bättre bild, så det fick bli en på snygg-Kim från Norlie & KKV

LYCKLIG TJEJ!

© Julia Möllgård - Ingen kopiering tillåten!
 
Stack till stan idag med mamma för att titta på vad det var för slags erbjudande på mobiler på tele2. Och ett riktigt bra erbjudande var det, så fick med mig en ny mobil med mig hem! HTC One X. Glad tjej här. Fick även med mig en mobilväska, bättre bild på den kommer. Väldigt snygg må jag säga.  Och inte nog med det, jag hittade även en sjukt snygg ryggsäck! Precis en sådan jag har letat efter. Datorn passar perfekt i den, så det kunde inte vara bättre, hehe. Men det var bara det jag ville säga just nu, så vi hörs senare eller imorgon, puss! 

Läggdags

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg så här på kvällen! Dansade idag, den vanliga dansen som jag har hållit på med i ett x antal år, och det gick helt okej. Kände mig lite geléaktig i benen, vet inte varför, så var inte så "aktiv" som jag brukar. Slappade lite, men hängde ändå med. Imorgon blir det skola - 10.10, känns som om jag alltid uppdaterar när jag börjar på onsdagar? Efter det lite plugg och sedan ner på stan med mamma för att titta på ett erbjudande eller vad det var och ny mobil! Så det blir nog en najs dag. Men ja, nu ska jag ta och lägga mig och sova. Vi hörs mer imorgon, puss!
Älskar röda naglar, så sjukt snyggt! Dock ger det fula missfärgningar om man inte använder baslack...

Ingen body jam idag

Tja! Idag blir det ingen boby jam för min del. Känner att jag har lite huvudvärk och fick för en stund sedan ingen som helst lust att åka dit - utan fick istället lust att gå ut och springa. Men jag tror nog att jag går ut imorgon istället, känner faktiskt för att ta det lite lugnt idag. Menmen. Vad ska man skriva då? Tycker att ni får ge lite tips om vad jag ska skriva om! Så att det blir lite roligare inlägg osv.
Men vi hörs senare, puss!
© Julia Möllgård - Ingen kopiering tillåten
Foto: Jag
Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300mm
Bild när jag och Emelie var ute och fotade förra veckan.

Karré med råstektpotatis och grönsaker

Mumma säger jag bara! Jädrar vad gott det blev. Haha, lite mycket självförtroende här nu va.. Nej, men det blev riktigtriktigt gott! Och så här såg det väl ut;
 
Visst ser det gott ut!? Nej, men efter denna goda maten åt jag en liten bit kladdkaka som jag bakade i lördags och som jag också fick ta med mig hem från pappa eftersom han inte hade någon användning för den. Han skulle varken äta den eller ge bort den, om man säger så.. Så ja, och om jag ska strö på lite mera självförtroende så var den också jävligt god! Blir att äta lite mer i kväll och då kanske någon bild dyker upp. Men vi hörs så länge, puss på er!

Mat!

Står just nu och steker potatis. (Rolig information, haha) Men fick rökgrillad karré från pappa igår eftersom han ska resa bort, så då tänkte jag att jag kunde göra maten idag. Så på matschemat står det: Karré med råstektpotatis och grönsaker. Hoppas att det blir gott, för är verkligen utsvluten! 

Hur kan jag ha så långt hår?

Jag får väldigt många frågor om hur jag kan ha så långt hår och hur jag kan hålla det så fräscht och inte få några slitna hårtoppar. Men faktum är att jag faktiskt får kluvna hårtoppar jag med. Sen med hur jag kan ha så långt hår? Jadu, egenligen gör jag inte så mycket och speciellt inget speciellt. Men jag kan ändå ta och skriva lite om vad jag gör med mitt hår osv. 
För det första så försöker jag klippa mig två gånger per år, dvs. en gång per halvåret. Klipper man sig ofta så får man fräschare hår och håret växer bättre(?). 
För det andra så tvättar jag mitt hår endast 2-3 gånger per vecka. Tvättar man det varje, eller varannan, dag blir håret lätt förstört. Dessutom tvättar du bort hårets egna oljor och det gör att håret måste producera mer, därför blir håret fett. Så rekomendationen är att inte tvätta håret mer än 3 gånger per vecka, till och med det kan vara en gång för mycket. När jag duschar håret använder jag endast schampoo och balsam. Jag låter alltid balsamet värka ca 2 minuter innnan jag sköljer ut det, och jag tar även ytterst lite i hårbotten, eftersom det också kan göra att håret ser fett ut. Jag använder ingen inpackning, fråga mig inte varför, men det bara är så. Gör du det så är det ju jättebra!
För det tredje använder jag nästan aldrig några värmeprodukter så som - plattång, locktång och hårblås. Jag använder det knappt 1 gång i månad, så det är ytterst lite jag gör det. Men när jag väl använder det, så har jag alltid i värmeskydd. Jag använder mig av Tresemme Heat Defence. Ett jättebra värmeskydd som dessutom luktar väldigt gott! 
För det fjärde brukar jag ta i Arganolja i håret efter att jag har duschat. (Du kan läsa om vad Arganoljan gör med ditt hår genom att klicka här)
För det femte sätter jag alltid upp håret i en fläta när jag ska gå och lägga mig. Det gör att håret inte skadas lika lätt när du vrider dig i sömnen. Jag tycker att alla ska för vana att göra detta, dessutom kan du få väldigt fina beachlockar när du vaknar på morgonen och tar ut dom! 
 
Det här är väl det som jag gör mest. Men visserligen finns det väldigt mycket mer som jag gör. Men som inte är speciellt viktigt just i det här inlägget - dvs. småsaker. 
Hittade ingen bild när man ser håret på ryggen, men denna får duga. Hoppas även ni fick svar eller inspiration till hur jag håller mitt hår friskt och varför det är så långt! Kram

Igenridning + hoppträning

Tagga både igenridning och hoppträning idag! Känner mig faktiskt sjukt taggad, bortsett från vädret som kommer bli väldigt roligt att gå i. Menmen, svenskt väder, vad ska man förvänta sig? Haha, men ja, det får bli ett kort inlägg och bildlöst, eftersom jag inte hinner leta upp bild. Ska gå till bussen nu, men uppdaterar säkert senare, är i stallet i alla fall 3 timmar! Pusspuss

Efterlyst!

Tja, sitter just nu vid mitt finfina skrivbord och har städat lite. Men nu börjar jag bli ganska så trött, så fortsätter mer imorgon. Har ju nästan hela dagen på mig, börjar 9.50 och slutar 12.20. Så då blir det mycket plugg och städ! Som jag sa, måste ju städa riktigt noga nu annars får jag ju inte mina pengar.. och dem vill jag ju gärna ha, haha. Men nej, ska titta lite mer på historialäxan, fixa mangon och sen sätta mig och titta på Efterlyst. Vi hörs mer imorgon, puss!
En väldigt fin bild på mig. Vet inte varför men gillar den faktiskt!

STÄDNING! BU!

Då var det dags att städa rummet.. orkar inte. Men det är verkligen något som behövs, usch. Fattar inte hur jag orkar gå runt i detta rum, menmen. Lika bra att städa nu, för gör jag inte det så får jag inget studiebidrag, bu på det. Så det är lika bra att göra det, eller vad säger ni? Haha, men ha det så bra så länge, så skriver jag snart igen! puss
Bjuder på en liten bild på mig - såhär ser jag ut just nu.

Träning, träning, träning!

Så nu har jag klarat av pass numero uno: body jam! Och nu har jag kvar den andra dansen. Så känner mig faktiskt lite taggad, för en gångs skull. Fast just nu chillar jag lite, tar det lugnt tills det att nästa pass börjar. Och för att varva ner så sitter jag ner och tittar på X-factor. Tycker faktiskt att det är riktigt bra! Mycket bättre en Idol.
Här får ni en bild från skolan idag. Var ute i "grupp" och fotade porträtt/grimaschporträtt. Vi skulle vara 4&4, men det blev bara jag och Felicia i våran lilla grupp.


Maskrosor

Var ute och fotade med Emelie idag också. Denna gången var vi nere vid Eriksbergs hamn och fotade. Riktigt mysigt och fick väl hyfsat bra bilder. Dem duger i alla fall!
Kamera: Nikon d3000
Foto: Jag
INGEN KOPIERING TILLÅTEN UTAN TILLÅTELSE!
 

Det blev bara en svartvit bild denna gången. Eftersom maskrosor, tycker jag, blir värdelösa i svartvit. Dem blir så onaturliga på något sätt. Menmen, fler bilder kommer från vår lilla fototur!

Ny tillfällig header IGEN!

Ja, som ni ser så har jag bytt header igen. Men orkade inte med den förra, så denna får duga ett tag framöver. Men som sagt, denna är också tillfällig. Men måste lära mig lite mer i photoshop osv. innan jag fixar till en ordentlig header, haha. Men ni överlever väl? Det hoppas jag!
Nu: Ut och fota med Emelie. Vi hörs!


Smoothie!

Något av det bästa som finns när man kommer hem från skolan är nog Smoothie! Tyvärr har jag inte druckit det på länge, så det var så sjukt gott idag! Därför tänkte jag dela med mig av mitt recept till er.
 
Ingrediensser:
ca: 2dl vaniljyoghurt + fruktyoghurt
ca: 1-1.5dl frysta bär, här använde jag hallon&blåbär
ca: 1tsk vaniljsocker + florsocker
ca: 1msk citron&fläderbärssaft
 
Gör så här:
Häll i yoghurten och de frysta bären i en mixer. Om du vill så kan du mixa ihop detta. Annars fortsätter du att hälla i flor-&vaniljsockret och saften. Mixa tills det inte finns några bitar kvar av bären. Häll sedan upp i ett stort glas och sedan är det bara att njuta
 
Enkelt ellerhur? Men det är otroligt gott, så det är värt att göra. Sedan är det upp till er vad ni vill ha i. Man kan ha i princip allting i - banan, annanas, vindruvor osvosv. Mixa till eran favorit! Puss och hoppas att ni provar detta!

Dark Shadows

Tja! Sitter just nu och tittar på Dark Shadows! Än så länge har det inte hänt så jättemycket, men den kommer allt bli spännande och rolig! Den buffraar just nu, eftersom jag tittar på den på internet, men det går lika bra det med. Man kan ju inte mer än annat älska Johnny Depp!
Någon som sett filmen? I så fall, vad tycker ni?

Kapten Röd! Del II

Kamera: Nikon d3000 + Tamrom 70-300mm
Redigerat i photoshop cs5
Fotograf: Jag
INGEN KOPIERING TILLÅTEN UTAN TILLSTÅND!
 

Här ser ni andra och sista delen från Kapten Röd, det blev tyvärr inga speciellt bra bilder, väldigt brusiga osv. Men det får duga ändå! Första och andra bilden är stora favoriter.
Bilder från fotbollen kommer men om ett tag. Måste ha något att lägga upp om jag får bloggtorka, haha.
Ha det så bra så hörs vi! puss

Film, sova, upp tidigt!

Tja! Just nu sitter jag i sängen och ska strax göra mig i ordning för kvällen. Ska sätta på en film och sen sova. Upp tidigt imorgon som gäller! Ska till Rossö - utanför Strömstad, ni som inte vet - för att ta ner husvagnen. Ska även bli gött att träffa släken, det var ett tag sedan nu! Men ja, det finns väl inget mer att skriva - tänkte bara att ni skulle få en uppdatering så att ni vet att jag lever. Haha. Sov sött, så hörs vi! 
En bild som inte ens hör hit..
INGEN KOPIERING ÄR TILLÅTEN UTAN TILLÅTELSE!

Kapten Röd! Del I

Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300mm
Redigerat i photoshop cs5.
Fotograf: Jag
INGEN KOPIERING UTAN TILLÅTELSE!
 
Här är lite bilder från Kapten Röd! Det kommer en del til, eftersom jag tycker att det blir lite för många bilder i ett inlägg annars! På det första bilderna är det Kapten Röd + tre stycken från hans band. På sista bilden ser vi Aki från LABYRINT. Riktigt bra var han! 

Fotboll!

God morgon! Jag vet inte om jag är vid klubbstugan eller om jag är vid fotbollsplanerna i Torslanda där matchen ska hållas. Eftersom jag tidsinställde detta inlägget så att ni kunde få någonting att läsa så att det inte står helt tomt här! Jag vill heller inte blogga på morgon heller, även om jag kommer sitta vid datorn.. haha. Nej, men vi får hoppas att det går bra för syrran på matchen! Kameran följer med så ni får pics lite senare. Uppdaterar mer när jag kommer hem så får ni se bilder från Kapten Röd och fotbollsmatchen. Puss!

Så länge får ni en/två bilder på mig från i onsdags, då jag och Emelie var ute och fotade.

Kapten Röd <3

Tjena! Var på Liseberg och såg Kapten Röd. Herregud, den mannen gör en så sjukt glad! Andra gången jag ser honom live, och jag kan ju säga att han får en verkligen på gott humör direkt.
Bilden är lite speciell, men jag gillar den! Bättre bilder kommer, när jag orkar fixa till dem, är sjukt trött nu så ska ta och sätta på en film och sen lägga mig och sova. Imorgon blir det fotboll och sedan övningköra, så det blir en soft dag! Men vi hörs mer imorgon, puss


 
 

Photoshop

Hejsan! Lekte lite i photoshop på lektionen förut. Eftersom jag är ganska ny med det så fixade jag lite och letade efter nya grejer och så. Men denna bilden blev jag faktiskt riktigt nöjd med!
Bilden är fotad igår när jag var på fotorunda med Emelie! Tagen med Nikon d3000 + Tamron 70-300mm

Hårvårdstips!

Så nu äntligen kommer tipset jag pratade om! 
Jag ska nämligen tipsa er om en sjukt bra hårolja man har i håret - nämligen Arganolja! Min mamma köpte den för ett tag sen till min syster (fast den är till hela familjen!). I alla fall, oljan hjälper till att vårda håret på ett bra sätt. Den lenar även upp håret och gör det mjukt! Har du tovigt hår eller får du lätt tovor? Då ska du springa iväg och köpa denna sjukt underbara oljan! Det gör det mycket lättare att borsta ur det. Men såklart, även om du inte har tovigt hår så ska du lätt köpa den. Jag använde denna igår istället för balsam (vi hade slut på det hemma..) och det fungerade utmärkt! Och missförstå mig rätt, jag använde den INTE i duschen utan efteråt. 
När man ska applicera oljan i håret så ska man ta ytterst lite - mellan en 50öring och en 1krona, beroende på hur tjockt hår du har och den ska även appliceras i blött hår, då det annars kan se fett ut om du tar det i torrt hår. När du tar i det i håret så ska du med det mesta av oljan applicera det i topparna, och så mycket som om du skulle sätta upp håret i en tofs, sen ta det sista och dra genom håret i luggen. Tar du för mycket kan det lätt se fett ut, enligt mig själv det vill säga. 
Priset ligger på ungefär; 280:- men det är helt och hållet värt det! Den är väldigt dryg av sig och som ni ser på bilderna så har vi använt ytterst lite av det. 
Min är köpt på en frisörsalong, men jag gissar att man kan köpa något liknande på KICKS mm! 
O herregud, jag undrar hur detta inlägget blev! Men är det något ni undrar eller inte förstår är det bara att lämna en kommentar! puss på er så hörs vi! 
 

Engelska

Tjena! Lovar att tips-inlägget kommer senare! Bara så ni vet. Just nu ja, sitter jag och pluggar engelska. Som ska vara inlämnad idag, senast! Känner mig sjukt duktig som gör allt i tid.. eller inte. Nej, men ska försöka bli klar med den så fort som möjligt, sen om jag hinner så kanske jag sticker ut och fotar lite med Emelie, om hon fortfarande har lust. Men ja, vi hörs senare puss!
Fint plåster man har på tummen, ser ju inte lite vrickat ut...

Jag vet, uppdateringen har varit KASS!

I know, I know. Jag ber om ursäkt att uppdateringen har varit som den har varit, men dels har det varit så att jag inte haft tid (i helgen då jag jobbade), och dels för att jag inte haft något att skriva om - det har jag i och för sig inte nu heller. Men tänkte ändå att det kunde vara bra att slänga in ett litet inlägg! Nu ska jag skriva färdigt engelskan lite, sen sova - börjar 10.10 så det är gött! Imorgon däremot, så kommer ett "take care"tips upp, så håll ögonen öppna! Puss på er, så hörs vi

Jobb imorgon/odag

Tja! Eller? Ska alldeles strax lägga mig och sova, är sjukt trött, så förstår inte varför jag sitter här med datorn i knät... Upp imorgon/senare idag för att jobba, på nått sätt så känns det roligt, men ändå inte. Kanske beror det på att de som jobbar denna gången är sjukt underbara människor! Riktigt goa att umgås med! Men nej, jag får skriva mer senare, däckar snart här. Ögonen är halft öppna och jag orkar nästan inte skriva. Men puss på er, sweet dreams!
Piggar upp bloggen med en bild från förra året, som jag är totalt kär i! <3

Dags för skola!

Godmorgon! Snart drar man till skola, börjar tidigt idag. Var lite jobbigt att gå upp imorse och inte nog med det så drömde man den värsta mardrömmen man kan drömma! Drömde att jag glömde väskan på spårvagnen med datorn och allt i, usch! Kan ju säga att jag fick lite smått panik, även när jag vaknade. Men som tur var det bara en dröm. Nej, men nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, måste gå om 20 min, så att jag hinner till bussen. Puss på er!

(Känner att jag måste ut och fota så att ni kan få några vettiga bilder och inte bara på mig!!)
 

STÖRT SKÖN KILLE!

Herregud, denna killen är väl för skön! Haha, kan inte låta bli att skratta varje gång jag ser den. När min kära kusin visade den för mig, så höll jag helt och hållet på att dö av skratt. Det borde finnas fler sådana här killar i världen! 

Stallet

Får bli ett snabbt inlägg nu. Nyss ridit färdigt och väntar nu på att mamma ska komma och hämta mig! Hade lilla söta Zack, guud så go han är! Men dock lite svårriden, hehe. Bild kommer senare, inte bästa men den får duga. Får inte riktigt grepp på hur man bluetoothar med mobil och dator, menmen jag kommer på det! Hörs senare, puss

OOTD

För att göra bloggen lite mer "interessant" så lägger jag upp dagens outfit, eller outfit of the day. Bloggen ska komma igång mycket mer och jag ska börja ta bättre bilder osv. Men har helt enkelt inte kommit igång än, haha. Men ja, här är DO!
& med bättre bilder så ska det komma bättre outfit bilder också! 
 
Enkelt - jeans & skjorta och till det blir det skinjacka och converse.

Efterlyst!

Tittade nyss på Efterlyst och jag måste säga att det är ett superprogram! Dock kan man bli en hel del skärrad för vissa grejor. Om man är känslig dvs. Men i slutet av detta programmet intervjuade man en kille vid namn Rudolf som blev rånad och även påtänd - dvs. att han började brinna! Det är helt sjukt vilka idioter det finns. Fast i och för sig så kan man inte kalla dem idioter för det är en förolämpning mot idioter, för dessa människor är så sjukt sjuka i huvudet så ord inte räcker till! GAH blir så arg och jag kan ju erkänna att jag nästan började gråta när jag såg hur allvarligt brännskadad han blev och hur han berättade det.. Usch! Men det är starkt av honom att han klarade av att prata om det, så det ska han helt klart ha cred för!
Bild lånad från Google

Hjärnan halvt död så bara lite skitsnack sådär!..

Tjenare! 
Nyss hemkommen från stan. Köpt träningskläder och lite sånt. Nu ska det börjas tränas på allvar känner jag! Jag var ju inte speciellt duktig på att träna under sommaren om man säger så.. Haha. Men så är det. 
Men vad händer annars då? Jo, sitter och tittar på film. Vilken film det är har jag faktiskt ingen aning om. Någon på Viasat vet jag i alla fall. Haha. Men jaoo. Har faktiskt inte mycket mer att säga, eftersom min hjärna är lite halvt  borta. Vet knappt vad jag har skrivit här. Menmen, skriver mer senare!
& jag kan ta och bjuda på denna finfina bilden jag tog i skolan idag, puss!

Tränat!

Tja!
Nyss duschat efter första danslektionen efter sommarlovet! Riktigt gött att ha fått börja igen! Saknat det grymt mycket, känns tomt när det är sommarlov och man inte har någonting att göra.. Har ju trots allt dansat i nästan 13 år snart! Men i alla fall, kommer ha svårt för att ta mig upp imorgon, har sjukt mycket träningsvärk och det kommer ju inte bli mindre imororgon. Men det märks i alla fall att man har kommit igång med att träna efter sommarens lata månader, så jag ska inte klaga. Men nu ska jag dra mig mot sängen, måste verkligen sova - sjukt trött! Börjar 10.10 imorgon så det är najs! Men vi hörs mer imorgon, pusspuss!
Med denna bilden säger jag godnatt, sov sött allihopa! 
 

Funderar på att starta upp bloggen igen?

Hej! Har en sjukt stor lust att börja blogga igen, men jag vet inte riktigt? Både min syster och kusin har tjatat otroligt mycket på att jag ska börja blogga! Så det kanske är värt det. Har ju trots allt fått en dator nu som jag kommer sitta med i princip varje dag. Eftersom det är en "skoldator" som jag har alla skolarbeten på och så, så kommer jag ju trots allt sitta väldigt mycket. Och då blir det ju väldigt lätt att blogga. Jag kan ju i alla fall försöka blogga i några dagar och se vad jag tycker, trivs jag med det igen så fortsätter jag, annars slutar jag. Låter det bra?

/puss&kram