En bild... på hår

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Syster och "låtsasmamma"
En bild jag tog för ca en vecka sedan. Inte visat den eftersom den inte passat in. I alla fall, bara för att hålla uppdateringen uppe så lägger jag upp denna nu. Skulle vara roligt att ha en sådan här bild på mitt hår, haha. Får hitta någon som kan ta ett fint kort på det! :) 

En solnedgång

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Nikkor 18-55 / En solnedgång

Häromdagen satt jag i köket och höll på med något på datorn och när jag gick upp fick jag syn på denna fina himmel. Och eftersom kameran fanns nära till hands så kunde jag inte låta bli att knäppa av några kort. Gillar ni? Ursäkta för en aningen brusiga bilder.. vet inte vad som hänt med min kamera. Även om jag inte har hög ISO så blir det brusiga bilder! Tyvärr. 

27 juni - New in!

Solglasögon - Gekås / Skor - Scorett
Blev lite shopping idag också, och ja - jag har sagt att jag inte har några pengar, men kom faktiskt på att jag har pengar här hos pappa, som han har hand om. Men i alla fall, ett par nya solbrillor fick följa med samt ett par sjukt snygga klackar jag såg igår. Har knappt tänkt på något annat än dem, så var helt enkelt tvungen att köpa dem! I'm in love! ♥ 

26 juni - New in!

Blev en tur till Ullared idag, endast för att min "låtsasmamma" skulle köpa ett likadant ögonbrynskit som jag köpte sist jag var på Ullared. Och eftersom jag inte har några pengar så skulle ingenting med hem. Men kunde inte låta bli att köpa dessa tre lacken från märket Claudia. Och de kostar endast 10:- styck. Dessutom är de så underbart fina! Och jag har redan hunnit testa alla tre. Gillar ni? Väldigt enkla och somriga. Kommer användas flitigt :)

Natur, kväll

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Natur under kvällen

Blev ju även lite naturfoto under kvällen, med motljus. Vilket jag älskar! Blir så fint! Det mesta blev på lupiner, eftersom det nästan var den enda blomman som fanns just där. Men om min syster får en cykel snart så ska jag ta med henne ut på en lite längre cykeltur, så jag kan upptäcka fler ställen. Och även få fota lite mer porträtt. En sak att längta tills jag åker till Rossö. Kommer förhoppningsvis bli många tillfällen till att fota, trots att jag jobbar 2,5x så många timmar detta året, till skillnad från förra året. Hoppas i alla fall att ni gillar dessa bilder! :) 

Natur, dagtid #2

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Natur i Falkenberg

Kungshamn

Hej! Och ledsen för dålig bloggning, men har ju som sagt varit i Kungshamn hela midsommarhelgen. Var verkligen inte pepp på det men det blev en okej helg i alla fall. Nu är jag äntligen hemma igen och jag ska försöka få upp i alla fall ett inlägg om dagen. 
Har inte hänt så mycket i helgen utan var mestandels i deras stuga, dom vi firade midsommar hos. Midsommar var ju bra, eller? Kom en hel regnskur under dagen, och jag tror nästan alla vart med om det? Har i alla fall ALDRIG varit med om ett sådan regnväder. Haha. Helt otroligt hur mycket regn det kom! Men åt den traditionella maten - sill, potatis, knäckebröd osv. Gott! Till en början åt jag med ungdomarna, men eftersom jag tycker det blir så tråkigt där så brukar jag hellre sitta med gamlingarna, som jag kallar det. Haha. Roligt! Var med och sjöng snapsvisor, vanlig sång, pratade och allt sånt. Och jag vet inte hur många gånger vi hörde samma låt från en som spelade och inte heller hur många gånger jag fick veta samma sak när han skulle prata med mig. 
Under lördagen blev det att vila upp sig och under eftermiddagen/kvällen åkte vi ut till Smögen. Jättefint! Mer än så behövs inte sägas. Och nu under söndagen blev det inte så mycket gjort heller. 
Hoppas att ni också har haft en fin midsommar! :) 
Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 & Nikkor 18-55 / Smögen

Natur - dagtid #1

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Naturen i dagsljus

Blev en hel del fotande igår. Bl.a. naturen under dagen - i dagsljus så att säga. Blev en hel del bilder som kommer komma upp här! Just denna delen är tidsinställt eftersom jag troligtvis är i Kungshamn, och kanske inte har datorn med mig. Så vi får se. Och har jag datorn med mig så får ni liveuppdatering, annars får ni vänta till lördag, eventuellt söndag. Vi får se! (Hoppas starkt på lördag i alla fall! Eftersom jag inte ens vill åka dit upp..) Ajja, detta var några bilder, så hoppas ni gillar't! :)

Fina systern min ♥

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300mm / Min fina syster
Blev en liten fototur till ett av de fotoställen jag vill fota porträtt på. Blev bara en snabb visit, men det ligger inte alls långt ifrån där jag bor. Så dit kommer vi cykla/gå till fler gånger. Dessutom blev jag så glad då det var fint väder idag och därmed motljus. Älskar motljus bilder, även om jag sällan fotat i det. Blev tyvärr inga fler bilder än dessa, men jag hoppas att ni gillar det ändå! Min syster är så fin, och hon gör sig riktigt bra på bild! ♥

Grillkväll

Blev en mysig grillkväll med familjen. Brasilansk mat - picanha, vinagrett, couscous och någon majsröra med ärtor. Riktigt gott och jag verkligen ÄLSKAR sådan här mat. Har ni inte smakat på picanha och någon som gör det bra - då har ni missat något! Sen efter det blev det jordgubbar med cream fresh och lite socker. Ett helt okej avslut på dagen kan man säga. Vad har ni gjort idag? :)

Ett avsnitt CSI

Kom hem för ett tag sedan efter att ha följt med pappa. Han skulle hämta sin kärra till bilen, så hängde på för att hjälpa honom. Men det blev inte så mycket hjälp, haha. Men nu är jag hemma igen och har hunnit sitta på balkongen och läst lite teori, verkligen inte roligt. Men som tyvärr måste göras.. Ska nu ta och titta på ett avsnitt av CSI och sedan tar jag cykeln och cyklar en runda. Tar med mig kameran ifall jag hittar något roligt att fota. Förhoppningsvis gör jag det. Längtar även tills systern min kommer imorgon, då hoppas jag att hon följer med ut och agerar modell. Har nämligen hittat ett finfint ställe att fota på. Dessutom tror jag att det blir extra fint när det är motljus! Ihhh, jätteglad! :)
Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Bild från Panda da Panda
Dessutom, som jag sagt tidigare, så har jag ett sånt kli i mina fingrar till att fota konserter! Tur att det kommer några roliga under kulturfestivalen och rixfm. Dock inte så många som jag hade velat, tyvärr. Men bättre det än inga! :)

Första kvällen i Falkenberg...

... börjades med en cykeltur in till stan. Bor inte så långt ifrån centrum, så vi tog en cykeltur dit för att käka. Mysigt! 
Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Nikkor 18-55 mm & Tamron 70-300 / Falkenberg
Blev bara lite fotande, då jag stannade en gång för att ta lite snabba bilder. Imorgon funderar jag på att ta en cykeltur för att hitta fler ställen att fota på. Bl.a. för porträtt :)

Powerwalk!

Tog en powerwalk förut. Riktigt skönt må jag säga. Så detta ska jag försöka göra varje dag under sommarlovet, ta en powerwalk på några kilometer. Det ska nog göra gött för kroppen :) Idag blev det en tur på ca 6-7 km. Så imorgon ska jag nog ta samma runda innan övningskörningen, om jag hinner. Kanske sover fram tills dess, eftersom jag gick upp innan 8 idag för att se på Nyhetsmorgon. Men det var värt det, hehe. Nu ska jag slappa lite framför CSI NY och sedan ska jag ta tag i lite teoriplugg. Ett måste nu! Har ni börjat med övningskörningen än? Om ni har - hur går det för er? :)
Tagna med HTC One X. Stannade inte upp, utan tog dem när jag gick. Och skobilden är ju standard när man är ute och tränar ;) Haha

Cykeltur till stan

Blev en cykeltur till stan idag. Och eftersom jag inte bor i stanstan utan på Hisingen, ön utanför, så var jag såklart tvungen att cykla över bron. Jag hatar verkligen broar! Att åka bil/buss/spårvagn över är inga som helst problem, men att gå eller cykla. Då får jag nästintill panik. Men jag klarade! Hehe. Hade ju mamma med idag, men på måndag, då ska jag cykla själv... undrar om jag kommer överleva då? Det väntas och se! 
Cyklade i alla fall hemifrån, över bron, till Kungsportsplatsen och vidare till Götaplatsen. Det är drygt 1mil - fram och tillbaka. Sen gick vi även lite i Trädgårdsföreningen och tittade samt köpte juice på McDonalds och satte oss vid Poseidon. Det var en mysig liten utflykt/liten form av träning. Är nämligen helt slut i benen! Men det var helt klart värt det. Nu har jag inte så mycket överskottsenergi som jag hade igår :) 
Lite bilder från turen. Fotade med HTC One X! :) 

Slappat i flera dagar...

... så nu är det dags att dra sig ut! Men eftersom sommarlovet precis har börjat så har jag ingen som helst ångest över att jag bara har legat hemma. För det är man faktiskt värd att göra! Men nu är det dags att röra på kroppen och dra sig ut. Så imorgon funderar jag på att åka med bussen in till stan och sedan ta en riktigt promenad runt hela (läs: en hel del av) Göteborg. Se ifall jag kan hitta nya fotoställen, upptäcka nya platser helt enkelt. Får se ifall jag kan få med mig någon med ut, eller om jag tar det själv. Kanske inte lika roligt, men jag måste komma ut. Börjar bli så fruktansvärt rastlös...
Bild från Stockholm. Ta mig tillbaka nu, tack! Foto; Jag

9 juni - We are who we are, yeah we are. Nothing but human. ♥

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Anton Ewald
Nu äntligen får ni bilderna! Dom har legat på lager sedan i måndags, men jag har liksom väntat på rätt "tillfälle", med andra ord - när jag inte har någonting att skriva om. Och idag är det ett sånt tillefälle. Hope you like it! :)

Ridning - Tomos

Ridning idag trots att jag inte kände mig 100% frisk. Men eftersom det var sista gången idag så kände jag att jag var tvungen att gå. 
Hoppning blev det och jag fick kära Tomos. Gick helt okej. Inte det bästa som jag presterat men inte heller det sämsta. Är ju trots allt sjuk, så ansträngde mig inte helt och hållet. Men men. Hade även vikare, en tjej jag inte är speciellt förtjust i. Så även det var väl en bidragande faktor till att jag inte ansträngde mig, haha. I vilket fall, så var det i alla fall ett hyfsat bra slut på terminen. Längtar redan till nästa termin, då jag inte kommer rida någonting i sommar tyvärr. :(
Sjuk flicka innan ridningen. 
 

Ridiculousness

Eftersom jag fortfarande inte mår speciellt bra, så ligger jag i soffan och tar det lugnt. Samtidigt som jag tittar på Ridiculousness på youtube. Lite inspierarad av Americas funniest home videos, bara det att det är kändisar som är gäster typ. Riktigt roligt och jag ligger här och gråter av skratt för mig själv. Haha. Så man kan väl säga att det är en helt okej grej att börja dagen med! Tycker verkligen att det är värt och titta in på om ni har tråkigt. Tummen upp för detta programmet! 

Teckning - Justin! ♥

I början av läsåret, i mars ungefär, frågade jag min fina vän Felicia om hon ville måla Justin till mig. Men det blev inte riktigt av då det var mycket i skolan och så. Men idag när jag kom till skolan, så visade hon mig denna bild. Och jag blev riktigt glad, såå fin! Och riktigt duktig är hon också. Så TACK ännu en gång. Du ska få något i gengäld, vad vet jag inte än. Men jag kommer på något ♥ 
Så nu sitter denna fina bild på min garderob. Ska även köpa en ram och rama in den, då blyertsen förmodligen håller bättre! Men det får vänta tills jag får pengar.. Men visst är bilden helt underbar?!

SOMMARLOV!

Äntligen har jag sommarlov. Har visserligen haft det i några timmar nu, haha. Men så fort jag kom hem så tog jag lite mat, satte mig i soffan - käkade och tittade på Lorax. Älskar animerade barnfilmer! Något av det bästa som finns. Sen tog jag mig en tupplur eftersom jag sov otroligt dåligt i natt, vaknade flera gånger av att jag hade ont i halsen, huvudet osv. Så sommarlovet började inte jättebra då jag är sjuk. Så pga. detta kunde jag inte heller dra ut på en powerwalk som jag hade tänkt. Men vi får helt enkelt ta det någon annan dag! :) 
Hoppas att ni också får sommarlov snart! Om ni inte redan har det? Berätta gärna!
Såhär glad är jag idag trots lite sjukdom!
 
 
 
 

Kort "skoldag"

Blev en väldigt kort skoldag idag. Eller rättare sagt, ingen skoldag. Blev ingen idrott, då det blev massa strul med det. Så pratade bara lite kort med henne om året som gått. Var där i 5 min och sedan så gick jag och Felicia till skolan för att sätta oss ner och fixa lite saker, samt lyssna på radion via datorn. Har ju inte någon matte, eftersom jag inte behövde komplettera något. Och på historian som vi egentligen ska ha om en halvtimme behövde jag inte heller gå på då jag redan har pratat betyg med honom. Så det var egentligen en ganska onödig dag. Men det gör inget, fick ju komma ut lite, och dessutom gå. Haha. 
Ska strax äta lite och sedan ska jag hitta på något roligt. Kanske börja på riktigt med min koreografi? Eller så sätter jag mig med teoriboken... Dock lockar dansen mer. Nej, vi får se vad jag hittar på. Vi hörs i alla fall! :)
Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Nikkor 18-55 / Signering
I brist på bilder (MÅSTE UT OCH FOTA!) så får ni en bild från signeringen. Precis innan det skulle stänga. :)

9 juni - Kungsbacka & Anton Ewald ♥

Ingen uppdatering idag, men det kan lätt skrivas så här: Varit i Kungsbacka sedan 11 i morse och åkte därifrån 17.20. Så som sagt, var där nere idag för att se fina Anton Ewald. 6 veckor sedan sist och det var lika underbart idag. Om inte roligare, eftersom man kunde låtarna denna gång. Dock var det en betydligt mindre scen och betydligt sämre ljus. Så bilderna kanske inte är dem bästa. Stod dessutom lite längre bak denna gång, men kunde se sjukt bra ändå! 
Under en av pauserna, när han pratade för att andas lite, så fick vi världens längsta ögonkontakt. Dog lite där. Så underbart! Och hans ögon, gosh, riktigtriktigt fina! 
Sen var det signering som gällde, men eftersom vi skulle få stå i den kön hur länge som helst, så gick jag och Louise ut för att ta lite frisk luft. Gick in efter ett tag, men kön var fortfarande lång så vi satte oss på en bänk framför scenen (en bit från). Så där satt vi ända tills kön var slut, då jag vill prata med honom i lugn och ro. Inte ha massa människor i ryggen dvs. Men tror ni jag sa någonting? Nej. ARGH! Hatar mig själv! Han var i alla fall hur fin som helst och jag kan trösta mig med att jag hade ögonkontakt med honom ett bra tag. 
Så trots att jag hatar mig själv just nu så var det ändå en riktigt go dag! Affischen hänger på min garderob, en cocacola flaska med hans namn står på mitt skrivbord, jag har fortfarande ögonkontakten och hans röst kvar i huvudet, så det var med andra ord en bra dag! ♥
Just det ja! Såg och stod/satt bredvid en av medlemmarna i The Fooo också. Omar. (The Fooo var förband åt Justin!) Så det var lite roligt också. Dock tog jag inga kort eller pratade med honom. Men vi fick också lite ögonkontakt med varandra. Fick det även med hans bror. Så det var också roligt. 
 
Och på tal om nästan något helt annat. Det är väldigt irriterande och synd att jag inte är 18 år, då Anton kommer till en nattklubb här i Göteborg om drygt en vecka.. Jag som längtat efter tills han kommer hit! Åh..
Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Anton Ewald ♥
Så sjukt fin. Och ja, jag har sagt det många gånger, och jag kommer inte att sluta. Fler bilder kommer!

Släkten kommer!

God morgon! Eller ja, själv har jag varit vaken i ungefär två timmar. Idag kommer kusinerna och mostrarna hit. Mysmys! Dem ska nämligen hjälpa min ena kusin som bor här att flytta. Så dom sover över här och åker hem imorgon igen. Men en liten snabb visit gör ingenting. Vi kommer ha det så roligt ändå, som vi alltid har så att säga. För om ett gott skratt förlänger livet så borde jag vara odödlig efter en helg med dem. Haha. I alla fall, ska strax börja röja lite i rummet, lyssna på hög musik och vänta tills dom kommer. Awesome helt enkelt! :) 
Hoppas att ni också får en bra lördag, så hörs vi senare, kram! 
Rebecca och Fiona från förra året. Grymt bra! 

Konserter in my ♥

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Massa olika konserter från -12 och -13
Något av det bästa sakerna att fota är konserter. Det är så mycket liv och action i det. Jag hoppas därför innerligt att det kommer några bra artister till kulturkalaset och även RixFm. Måste fota och jag har ett sånt kli i fingrarna till att göra det också. Som tur är kan jag dämpa det lite på söndag då jag ska iväg. Men sen blir det knappt något på jag vet inte huuur länge. *ledsen i ögat*. Men jag får väl titta tillbaka på dessa bilder och tänka tillbaka, hehe. Hoppas i alla fall att ni gillar dessa bilder! :) 

Panda da Panda #2

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Panda da Panda

Shopping - Gekås

Blev en tur till Gekås idag för att shoppa lite. Det enda jag egentligen behövde var jeans och mascara. Vilket jag också fick med mig hem + lite annat. Blev inte jättemycket då jag är i stort behov av att spara pengar, ska ju dessutom till Kungsbacka på söndag och där kommer jag säkerligen också slösa en del. Men jaja, det kommer säkert gå ändå! :)
Svarta + vita jeans, ett par hotpants, kammar, örhängen, mascara, ögonbrynskit, arganolja och torrschampoo. 

En trappa

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / En fin trappa vid Näckrosdammen

Näckrosdammen

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 & sista bilden - Nikkor 18-55mm / Göteborg
Lite bilder från näckrosdammen. Som jag sagt innan; sjukt fint där! Tyvärr kunde jag inte fota så mycket då solen precis hade gått ner och jag ville få med solljuset på bilderna nämligen. Men nästa gång så! :) 

Min fina vän och jag

Foto: Jag och Louise / Kamera: Nikon d3000 + Nikkor 18-55mm / Jag och min fina vän
Och såklart blev det även några lite mindre seriösa bilder. Så som att prata innan man tar kort, eller varför inte några oerhört charmiga hoppbilder? 

Panda da Panda #1

Blev en spontantur till Liseberg med min fina vän Louise för att se Panda da Panda! Har aldrig hört någon låt med honom innan, utan lyssnade ca 1 minut av en av låtarna precis innan jag skulle gå. Men jag ångrar det inte, för jisses vad bra han var! Dessutom var han snygg också. Så ett stort + på det! ;) 
Blev även lite annat fotande också, bl.a. från näckrosdammen. En otroligt fin plats och arkitekturen där är helt amazing! Ett fotoställe jag kommer dra nytta av, speciellt porträtt. Vill fota där NUNUNU! 
I alla fall, här är några bilder. Det kommer komma en till så håll utkik! :)
Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Panda da Panda

Tisdag

Tisdag idag och endast en vecka kvar sen är det sommarlov! Hade min sista grej i skolan idag - svenskadebatt. Så nu är det inget mer denna termin, hur skönt?! Jätteskönt! Slutade dessutom innan elva idag då jag inte hade någonting att göra i mediaämnena, så när jag kom hem blev det film, mat och slapp. Sovit i 1,5h, så ska upp och käka lite mer och dessutom lämna in en sista grej, som jag är sen med. Men annars, nada. Hoppas att ni också har haft en go tisdag! 

Pride-paraden!

Var på Pride-paraden igår och tittade. Roligt var det att se! Speciellt alla som hade sina helt egna outfitar, haha. Nej, men det är roligt och bra att det finns sånt här! Speciellt i Göteborg, då vi inte har jättebra rykte om oss när det gäller HBTQ-personer...
Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Nikkor 18-55mm / Pride-paraden

5 veckor sedan & 1 vecka kvar

Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Tamron 70-300 / Anton Ewald i Varberg
Det var 5 veckor sedan jag såg Anton för första gången. Nu är det endast en vecka kvar tills jag får se honom igen. Och jag kan lova er att det inte är sista gången. Kommer bli awesome! Och dessutom kommer fler bilder komma, hehe. En annan sak som är riktigt roligt med det här - att jag åker och ser Anton - är att jag får se massa nya ställen. Det blir som en roadtrip. Kommer vara första gången jag är i Kungsbacka nästa söndag! Dessutom har jag aldrig varit i Varberg på det sättet som jag var på för 5 veckor sedan. Så det är roligt! :) 

Ett försök till självporträtt

Fick för mig att jag skulle locka håret förut, då jag inte hade någonting att göra. Skulle sedan försöka få med mig systern min ut och fota lite i skogen, men hon var tyvärr inte hemma. Så istället fick det bli försök till att fota självporträtt, går lite åt helvete varje gång. Efter sommaren, när jag har jobbat - då ska jag skaffa en fjärrutlösare. Så det så. I alla fall, en bild blev bra och det är den ni ser nedanför :)
Foto: Jag / Kamera: Nikon d3000 + Nikkor 18-55 + Stativ / Jag