Det senaste inom fitness

 
 
 
Uppdateringen har inte varit den bästa - men har endast fokuserat på skolan, träning. Har även varit otroligt trött också, så det har inte funnits tid till bloggning. 
 
Det här är lite det som har hänt under den senaste veckan när det gäller träning. Har ändrat på mina vanor och min träningsrutin ganska mycket, köpt nya träningsbyxor, bytt skor, testat ny dricka samt proteinbarer. Känner mig i alla fall på topp och det finns inte mycket jag kan klaga på. 
 
Ska försöka att bli bättre på bloggningen. Har en hel del matbilder, eventuella recept, bättre bilder på kläder och lite annat som ska upp. Fyller även år om 1,5 vecka så då blir det också lite roligare! Håll ut, det kommer att bli bättre om någon vecka. 

Mellanmål - kvarg

 
Köpte Lindahl's kvarg häromdagen och testade den igår. Tyvärr var den inte så god att bara äta så. Men jag gjorde ett nytt försök idag, med kokos, honung och solrosfrön och genast blev det mycket godare! På denna kvargen hade jag persika-passionssmak. Har en med hallon också, så förhoppningsvis är den godare! 

Snacks

 
Fick sådan craving efter snickers-bitar. Tyvärr hade vi inga jordnötter hemma så fick provocera fram något. Tills det att jag kom på att jag kunde ta efter ett recept som min syster hade hittat. Så till slut blev det dessa rutor. Jordnötssmör, kokos och haregryn är huvudingredienserna. Riktigt goda och nyttiga! 

The Maze Runner

Trots lite försent så har jag nu äntligen sätt filmen The Maze Runner. Anledningen till varför det tog tid att se den var för att jag ville läsa boken innan, vilket nu i efterhand var väldigt bra att jag gjorde. Så nu tänkte jag skriva lite vad jag tycker om filmen respektive boken, en liten jämförelse mellan de två.
 
Jag måste säga att jag blev ganska besviken på filmen. Jag tycker dock att den var, överlag, väldigt bra. Men det fanns en hel del som inte fanns med i filmen som finns med i boken - saker som jag tycker skulle ha gjort att filmen blivit mycket bättre och som betyder mycket för själva handlingen. Vissa saker hamnade på helt fel plats och vissa saker var borta helt och hållet. Vilket var väldigt tråkigt eftersom boken är helt fantastiskt bra! Trots det så var ju filmen väldigt bra gjord - miljön, personerna, kompositionen och så. 
 
Jag kan inte förklara alltför mycket då jag inte vet om ni har sett filmen/läst boken och jag vill inte spoila för mycket. Men det var tråkigt att det var så stora skillnader. Det gick också allt för fort mellan de olika händelserna som också gjorde att det kändes som om man såg filmen i framspolning. 
 
 
 
Om vi ska prata om boken istället så måste jag säga att det var en av de bästa böckerna jag har läst. Jag blev helt fast från och med mitten, även om det tagit ett tag att läsa den (dock p.g.a. att massa annat kommit i vägen). Det händer saker hela tiden och man får liksom en kontakt med karaktärerna och det känns som om man är på plats - vilket jag tycker är jätteviktigt. Reserverade även bok nummer två "The Scorch Trials", men har inte kunnat hämta ut den och dessutom har jag valt att vänta med den tills det att jag läst ur skolbok nummer två. Som borde gå ganska fort. I vilket fall, så har jag höga förväntningar på även den boken. Så jag hoppas att den är lika bra som den första! 
 
Till sist, har ni sett filmen så ska ni definitvit läsa boken! Det är nästan ett måste. Och har ni läst boken så tycker jag ändå att ni kan se filmen. Dock tycker jag inte att det är en självklarhet att göra det nu, så här i efterhand. Och sist men inte minst; om någon av er har läst både boken och sett filmen så skulle det vara roligt att höra era åsikter om respektive del. Gillar att höra andras åsikter och inte bara mina egna. 
 

Gym, ridning & sallad

Nyss hemkommen från gymmet! Blev ett gött armpass, då jag inte hann göra det igår efter spat och innan middagen med pappa, mamma, bror och syster. Så det fick bli idag istället direkt efter ridningen. Luktade nog lite häst av mig, men whatever, haha. Var som sagt ett skönt pass och ridningen gick även den väldigt bra! Felicia var med som sällskap så det var najs. Så himla mycket mer trevligare att ha kompisar med sig i bilen som sällskap.
 
Anyways, nu sitter jag i sängen och äter kycklingsallad med sweetchili-dressing. Supergott! Egentligen vill jag inte äta efter 20.00, men ibland blir man illa tvungen. Speciellt när man inte ätit någonting sedan ca 15 och utfört två hela träningspass. Ska titta på någon mysig film och sedan blir det duschen. Mer än så gör jag inte idag. Imorgon väntas en hel del pluggande, fixandet av min systers hår och sedan en sväng till gymmet. Ska även försöka fixa lite inlägg som kan dyka upp här i dagarna. 
 

Uppdatering kommer

Har haft en liten svacka för tillfället och det har gått ut över bloggen. Men har några bilder på lager samt så ska jag visa vad jag köpte på Ullared igår. Ska även försöka hinna spela in videon med träningsfrisyrer någon dag i veckan. Sen är det även en hel del med skolan som ska bli klart denna veckan, så uppdateringen kommer ligga lite lågt - trots att det är lov.
 
Så, jag har inte glömt bort er. Det är bara jag som inte har någon inspiration för tillfället. Men förhoppningsvis så kommer den tillbaka snart.
 
Smygtitt på några bilder som dyker upp snart!

Scones - Recept

 
 
 
Här får ni ett enkelt, men supergott recept på scones. Något som är typ det godaste att äta till frukost? Mums! Tog också tid till att ta fina bilder också.

BTS GY-arbete

 
 
Två BTS-bilder från fotograferingen för några veckor sedan. Som jag sagt innan, vill ni se slutresultatet så är det bara att komma på fotoutställningen! Här kan ni se information. Detta var en av de "roligaste" sminkningarna att göra faktiskt. Så jag ser fram emot att få hänga upp bilderna offentligt!

Wanties - träningskläder

 
Lite träningskläder jag skulle vilja ha nu! Tightes från aimn har jag suktat efter bra länge nu, men tyvärr tillåter in min ekonmi till att kunna köpa den (649:- samt 699:-). Så de får helt enkelt vänta lite till! Men innan sommaren börjar så ska ett par vara i min ägo.
 
Shakerna fick följa med på ett hörn då det är något jag verkligen behöver, inte bara vill. Min shaker jag har nu börjar lukta lite, så snart dags att byta den. Samma sak med träningshandskarna - måste ha ett par snarast så att jag kan börja lyfta ännu högre vikter! Vill inte skada händerna alltför mycket då jag också rider. 
 
Menmen, det är bara att vänta tills jag fyller år, bara lite mer än en månad kvar! Så ska jag i alla fall köpa en ny tröja, ett par tights och handskar. 

Ekat lite tomt

Det har ekat lite tomt här trots att jag faktiskt har flera inläggen i utkast för att publicera när jag inte har något att skriva. Menmen, har man haft en upptagen dag och sådant så blir bloggen lite lidande. 
 
Igår var jag på gymmet, as usual, för att träna igenom hela kroppen. Gick riktigt bra! Har nämligen börjat med tre olika challenges. Abs, butt och plank. Är endast på dag två och mina ben är i princip ihjälkörda och min mage börjar smått närma sig det stadiet as well. 
 
Idag har det varit en väldigt hektiskt dag. Eller jag har i alla fall haft mycket att göra. Skola fram till 11. Stannade dock kvar för att plugga lite och sedan vid halv två sminkade jag Veras modell inför gymnasiearbetet. När det var färdigt åkte jag för att hämta bilen - idag var det nämligen första ridlektionen för Lukas! Han uppskattade det väldigt mycket, men jag hoppas att han börjar lyssna mer för han var lite ur fokus idag. Anyway, när det var färdigt lämnade jag av honom hos Linn för att sedan lämna bilen och åka till gymmet för att köra cardio. Efter det blev det dans. Hektisk men rolig dag helt enkelt! Jag gillar sånt här. 
 
Imorgon blir det lugnare. Ska till skolan vid 10 för att plugga och vid 13 har jag min enda lektion för dagen - vilket är foto och då ska jag fota Joakim. Sista bilden för gymnasiearbetet! Det är lite sorgligt, men jag ser verkligen fram emot det. Kommer bli grymt, jäkla bra! 
 
Här kommer två bilder från när Lukas red. Azlan och Lukas. Hur söta som helst! 

Tips - jordnötssmör

 
Är ni som jag och gillar jordnötssmör? Då rekomenderar jag starkt denna. Den innehåller endast jordnötter och havssalt, vilket gör att det faktiskt är ett nyttigt jordnötssmör. Speciellt om man jämför med Skippys som innehåller jordnötter, socker, palmolja och salt. Dock är denna något dyrare, har för mig att den ligger strax under 30 kr/burken - men så mycket mer värt!