"Take that camera out of my face, NOW"

 
 
foto: julia möllgård (jag)
utrustning: nikon d90 + nikkor 50mm f/1.8
selma
 
Det är sällan jag får till riktigt bra bilder på min katt. Men när jag väl får det, så är det ofta hon har detta utseende. Det säger ungefär som rubriken, att jag ska ta kameran ur hennes ansikte. Men icke, jag fortsätter med det ändå.

Fruktsmoothie

 
 
 
 
Nektarin och jordgubbssmoothie. Och som vanligt så är det banan och mjölk som är basen. Det är verkligen så himla härligt att dricka till frukost, mellanmål eller kvällsmat. Speciellt gott är det när det är varmt ute. 
 
Imorgon sticker jag till Rossö för att börja mitt sommarjobb och förhoppningsvis finns det blåbär ute. Då ska jag ta och försöka göra en jordgubb- & blåbärssmoothie. Hur gott? 

Skagen del V: hamnen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
foto: julia möllgård (jag)
utrustning: nikon d90 + nikkor 18-105mm f/3.5-4.5 + nikkor 50mm f/1,8G
hamnen

Jordgubb- & mangosmoothie

 
 
Som ni säkert vet vid det här laget, så är smoothies något jag verkligen älskar och det som jag föredrar att äta/dricka på morgonen. Det roligaste är ändå att man kan mixa så himla mycket och det finns så stor variation. Just denna är gjord på banan, fryst mangojordgubb och mjölk. Mjölk och banan har jag alltid som bas och sedan varierar jag smakerna. 

Petter, del I

 
 
 
 
 
 
 
 
foto: julia möllgård (jag)
utrustning: nikon d90 + tamron 70-300mm f/3.5-4.5
petter, bananpiren
 
Petter. Jäklar vad han var bra. Har aldrig riktigt lyssnat på honom ordentligt, men trots det hade jag en jäkligt rolig timme med att lyssna på hans musik. Han fick även med publiken riktigt bra, 100 gånger bättre än Loreen. 
 
Kommer att komma upp ännu fler bilder från konserten, så det är bara att hålla utkik :) Försöker även göra mitt bästa med bilderna då jag saknar riktiga photoshop. Usch, det suger att inte ha det! 

Sean Banan

 
 
 
 
foto: julia möllgård (jag)
utrustning: nikon d90 + nikkor 18-105mm f/3.5-4.5
sean banan, volvo ocean race
 
Förra veckan var det final i Volvo ocean race i Göteborg och såklart var det artister där som spelade. Bl.a. Sean Banan, Petter och Loreen (de var de enda jag var och såg, annars spelade också Miriam Bryant, Eric Saade och Pernilla Andersson). I vilket fall, så var det en av dagarna som jag tog med min bror för att se Sean Banan och även om jag inte tycker om honom som artist - så är han jäkligt inspirerande. Speciellt för unga barn, såklart. Så det ska han ha mycket cred för! 
 
Menmen, det kommer att komma upp fler inlägg med massa roliga bilder. Även om jag inte fotat jättemycket det senaste så har jag ändå en hel del bilder. Har gjort så himla mycket roligt. Hopptävling på Åby, Loreen, Petter, Trädgårdsföreningen, min systers avslutningsmiddag, min kompis bal + student, mysfika på Näset och lite mat. Så ska försöka få upp dessa bilder även om jag inte har något photoshop...