Dagen

Har endast bloggat om påskaftonen igår. Men dagen har ju innehållt fler timmar än det. 
Gjorde inte så mycket efter det, tittade lite på CSI, åt frukost, fixade iordning mig och sedan stack vi ut och övningskörde. Blev endast landsväg idag. Körde till och från stallet och påväg hem körde vi nästan till Lilleby och  innan vi skulle lämna tillbaka bilen så blev det lite start i uppförsbacke. Vilket gick jättebra! Dock skärmde jag livet ur ett par, då jag råkade gasa för mycket och släppa på kopplingen för lite. Menmen, är ju trots allt bara en övningskörare! :) Sen när jag kom hem blev det middag, rester från igår och sen sminkade jag mig lite och så för att ta lite självportätt. Har dock inte laddat in dem än, så ni får antagligen några imorgon istället. Hoppas att ni också har haft en bra dag! Imorgon blir det att gå upp hyfsat tidigt för att åka till gymmet med Emelie vid 10. Härligt! 
Helt in love i kepsen! 

Påskafton

Den tradionella påskmaten är aldrig fel. Såhär såg det då ut igår. Trots att vi bara är tre så var det riktigt mysigt. Och såklart blev det en massa godisätande också. Jag hoppas att ni också åt god mat och mycket godis! För det tycker jag allt att man kan unna sig ibland. 
Nu tittar jag på CSI och efter detta avsnitt göra mig iordning och lite så. Hoppas på en bra dag även idag. Övningskörning bl.a Yay! 

Rum - Före&efter

- Först och främst, ursäkta för de dåliga bilderna! Men hade helt fel inställningar och var ganska så trött redan när jag tog de första bilderna -
ÄNTLIGEN! Nu har jag möblerat om i rummet och jag tycker att det blev sååå bra. Dock har jag fortfarande en massa kassar (som ni ser på bilderna) som måste upp och så. Men det tar jag i morgon, för just nu är jag väldigt trött och funderar på att lägga mig snart. Dock har katten tagit min säng, syster står och fotar, så jag får helt enkelt vänta tills de går. Haha. 
Förövrigt hoppas jag att ni har haft en bra påsk! Att ni har ätit mycket mat, godis och druckit massvis med påskmust. Det har jag i alla fall. 

Shopping!

Detta var det jag fick med mig från stan idag. Sminkborsten var bara ett spontanköp, men kände att jag faktiskt behövde en ny sminkborste. 
Men kepsen var det jag var ute för att köpa. I'm in love! Heeeelt underbar är den ♥
Sminkborsten - H&M 30:-
Kepsen - Hollywood 299:-

In till stan för lite shopping!

Godmorgon guys! Själv har jag varit vaken sedan 9 i morse och har hunnit äta frukost, tittat på ett avsnitt av CSI och ska nu börja göra mig i ordning. Sticker ner till stan en snabbis för att utföra ett litet ärende. Vad jag hoppas komma hem med får ni ses sen. Åh hoppas verkligen att jag får med den hem, så underbart fin! 
Hinner inte ladda över från kameran, så ni får bilder på outfit sen! :) Mitt hår har blivit väldigt långt, minns när jag hade till axlarna och jag trodde att jag aldrig skulle kunna få långt hår. Ja, vi ser ju att det gick ju hur bra som helst!
Sticker antagligen iväg och fotar på "riktigt" med Emelie nu på lovet också. Så då får ni bättre bilder.

Fönster

Har i princip inte haft båda persiennerna uppdragna samtidigt sedan hösten ungefär. Men vilken skillnad det gör! Rummet blir ju så mycket ljusare och mycket trevligare att vistas i. Vet inte varför jag inte dragit upp dem tidigare, men det är väl av lathet antar jag. 
Dessutom blev jag väldigt förälskad i både bilden och redigeringen så därför fick den komma upp här! :)

Training - gym 29/3

 
Blev ett riktigt hårt pass på gymmet idag. Började med att powerwalka i uppförsbacke på löpbandet. Kan säga att det var riktigt jobbigt och gjorde att jag kom igång. Så detta ska jag verkligen fortsätta med i framtiden! Sen blev det att träna lite armar och ben. Triceps, bak-& framsida lår, biceps, bröstmuskeln osv. Sen blev det lite kondition igen. Körde då på samma som jag värmde upp med. Löpbandet med uppförsbacke. Efter ca 10 min, vilket är absolut lagom när man tar kondition mittemellan maskinerna, fortsatte vi med lite armar, rygg och mage. Rygg och mage är något jag alltid gör innan jag går och strechar. Jag tar det aldrig först utan sist och oavsett vad jag har tänkt träna. Eftersom jag har haft en hel del ont i ryggen när jag stått för länge, eller jobbat i dåliga skor så har dessa ryggmaskiner hjälpt mig en hel del! Jag har fått mindre ont i ryggen, vilket jag är jätteglad för! Så har någon av er också samma problem, testa det som är avsatt för ryggen på gymmet så hoppas jag verkligen att ni också märker skillnad! 
Efter gymmet stack jag och Emelie till Willys, as always. För att köpa en Corny Bar, jättegod! Och sedan köpte jag smoothie. Helt in love i den. Och nu sitter jag här hemma och ska kolla lite bloggar, duscha, vila osv. 

Ridning - Tomos + övningskörning

Tja! Nyss kommit hem från både ridning och övningskörning. På ridningen hoppade vi, som ni vet. Fick kära Tomos, som jag kanske inte hade velat ha då hans galopp inte är den bästa. Men det gick faktiskt riktigt bra! Lite undertempo, men hans galopp var rund och bra takt. Sprången var bra, och konstigt nog gillade jag faktiskt hans språng! (Har hoppat honom innan, men det var ett tag sedan..) Så det var helt klart en lyckad hopplektion idag! Trots lite undertempo :) 
Sen efter ridningen åkte vi och handlade och sedan vid halv åtta stack vi ut och körde. Och gissa vart? På landsväg! Vi, eller rättare sagt jag, körde faktiskt till och från stallet. På en 80-väg. Och jag körde i 80. Helt otroligt! Men riktigt jävla (ursäkta ordvalet) roligt! Så på söndag då vi ska ut igen, blir det antagligen lite landsväg igen. Så det ska bli skoj! Och ni som inte börjat än, men som ska. NI KOMMER TYCKA DET ÄR SJUKT ROLIGT! Åh, älskar att köra bil ♥
Såhär glad är jag just nu om kanske inte lite gladare! Lov, lyckad ridlektion och övningskört på landsväg. Kan det bli en bättre dag? Tror inte det.

I skolan med kompisar

Sitter just nu i ett studiebås med Elin och Felicia och ska försöka fixa klart det sista med förberedelserna inför intervjun vi har efter lovet. Men det går väl sådär, hehe, vi sitter och tittar på videor och lyssnar på musik. Dock har vi inte så mycket mer att göra, så det är inga problem. Efter skolan sticker jag till stallet för att rida lektion. Hoppning idag! YEAH. Och som alltid så har jag inga bilder som hör till inlägget. Men ni får en bild på min goda frukost! Man bara måste älska blandningen av banan, vaniljyoghurt och kanel. Nu däremot sitter jag och äter choklad. Inte lika nyttigt dock..

Training - gym

Kom nyss hem från gymmet och idag blev det lite mer intensivt till skillnad från i måndags. Tränade igenom hela kroppen denna gång och gick/joggade/sprang på både löpbandet och crosstrainern. Så idag var det riktigt gött! Sticker antagligen dit på fredag igen med Emelie (as always) och då ska jag mer än hårdträna. Försöka i alla fall, det beror ju helt och hållet på hur mycket folk det är där. Anyway, ska alldeles strax käka lite och sedan blir det dusch och sängen. Imorgon väntas skola och efter det ridning. På fredag är jag ledig och sen väntas ett helt lov. Mer underbart kan det inte bli! ♥
En bild som inte alls hör hit, men som jag inte visat. Fotade den samtidigt som vi fotade bilderna till serieprojektet.

Lite blandat

Go skoldag idag måste jag säga. Börjad halv tolv och då var det film på svenskan, lunch, sen engelska och då hade vi lite "rollspel" och sedan vid tjugo tre slutade vi. Riktigt gött! 
Ska alldeles strax göra mig färdig för att sticka till gymmet. Blir att åka dit idag med mamma och Emelie. Så det blir soft. Borde egentligen äta nu, men känner mig inte alls hunging. Snare konstig. Har inte alls lust att äta. Menmen, får väl tvinga i mig en macka i alla fall. Nej, nu ska jag inte tjöta mer. Vi hörs mer efter träningen istället! :)
Bilden talar till en helt underbar dröm jag hade i natt! ♥

Bubbelvatten

Måste bara börja med att säga NI ANAR INTE HUR GLAD JAG ÄR! Och då undrar ni: varför är hon så glad? Jo, därför att säsong 8 av CSI Miami äntligen har kommit ut på swefilmer så att jag kan se, iiih! Så 5 avsnitt har jag hunnit med idag sedan jag kom hem vid kvart över ett ungefär. Helt underbart!
Nu däremot lyssnar jag på hög musik, dricker bubbelvatten och ska strax fortsätta med att städa ut resten av garderoben. Tog en pause från det igår, men idag ska jag göra färdigt det! :) Så hoppas innerligt att jag hinner möblera om innan påsklovet! 
Gott med bubbelvatten ♥

Training, food and inspiration

Har nyss varit iväg och tränat på gym. Blev ca 1,5 timme. Kände att det var precis lagom då jag faktiskt simmade idag också. Har suttit och tittat lite på we♥it och jag kan säga att motivationen stiger från 0 till 100! Inte bara inom träning utan även kosten. Därför kan jag sitta framför det och titta på massor av bilder och sedan ta åt mig det. Nu var det visserligen ett tag sedan jag sökte just på training, inspiration, motivation eller något liknade. Men nu ska det börjas igen! 
Men träningen idag var helt okej. Körde lite armar, lite ben, mage och rygg. Inget specifikt idag. Men det var okej det med. Imorgon väntas dans och på onsdag kör vi gym igen. Härligt! Nu kör vi! 
Inspiration and motivation from We♥it

Tyst i 3 dagar

Har varit lite tyst här nu ett tag. Men har helt enkelt inte haft något att skriva om och sen har jag haft så mycket att göra. Eller ja, mer än vad jag brukar. Men jag kan kortfattat lite vad som har hänt sedan i fredags. 
Idag däremot har det än så länge endast vart skola fram till 12.30 då man fick då hem om man ville. Ska byta om för att sticka till gymmet med Emelie. Vänster bild, min lilla mini "frukost" då jag var deppig för att det skulle vara simning idag på idrotten. Vilket jag verkligen hatar!. Andra bilden ootd. Slappt! Och väldigt fint hår *host*. Hatar klor.
Fredag: Skola som vanligt fram till 2. Hade matteprov-procent. Gick helt okej! Åkte hem, vilade lite och sen packade jag för att dra ut till stallet. Hoppträning stod på schemat. Fick, as always, min bebishäst. 
Detta var hoppövningen. Vid det lila hindret med gröna "hinder" vid sidan var ett smalt hinder. Då vi skulle öva på att få hästen rak. Och det gröna var inramningar, staket. Gick faktiskt över förväntan. Alltså mycket bra! Men min lilla plutt brukar inte bry sig så mycket om sånt. Han är väldigt enkel att hoppa med. Och de andra hindrerna, blev olika banor sen. Pappa, bror och syster kom även och tittade. Mys! Dock mådde inte pappa så bra, då han är allergiker. Men det var roligt att dem kom :) Dock fick jag stressa som ett as efteråt...
Lördag: Gjorde inte så mycket på morgonen. Gjorde frukost, spelade lite Wii - Super Mario och sedan tog vi en liten promenad. Lite släkt kom på eftermiddagen. Satt och pratade, åt wok, åt massvis med godis & chips, tände "olagliga" lyktor och spelade kort fram till 2 på natten/morgonen. En riktigt bra lördag med andra ord! 
Söndag: Vaknade, umgicks med släkten, spelade kort och sedan stack dem hem. Gjorde inte så mycket efter det, chillade och spelade ännu mer kort med pappa och syster. Tiden gick fort och någon timme senare åkte vi hem till Göteborg. Tittade på Bones och åt mat. 
 
Blev inte så kortfattat på fredagen. Men eftersom jag hopptränade så kunde jag vara lite mer utförlig :) 

Ridning - Tomos

Idag på ridningen övade vi på serpentinbågar, något sånt. Precis som vi gjorde förra veckan och jag kan stolt säga att det gick mycket bättre idag än förra veckan. Hade som sagt Tomos, just like last week. Känner på mig att vi kommer ha samma hästar ett tag. Blev dock lite besviken då min ridlärare sa till mig att hon hade tänkt sätta upp mig på Treasure, men att hon beslutade att ta Tomos istället. Menmen, sånt får man ta ibland :) Hoppas på en bra häst nästa vecka då det är hoppning! Yeah!
Saknar sommaren något så otroligt mycket! Vill tillbaka till Rossö nu ♥

Städa + gym + skolarbete

Tja! Har nu städat färdigt hyllan min. Kan säga att det verkligen var dax! Jisses vad den såg ut. Ska strax börja med golvet och sedan ska jag ta itu med lite matte. Repetera inför provet på fredag. Vid sju, halv åtta blir det iväg till gymmet. Kommer antagligen fokusera på mage, rygg och ben idag. Kommer kännas skönt att åka dit, idag känner jag mig verkligen motiverad! Har inte känt det på länge utan har bara åkt dit för att liksom. Speciellt på onsdagar då motivationen har varit -0. 
En bild på Norlie&KKV augusti -12. Ska antagligen se dem redan i april igen och även Medina. Kommer bli super! :)

Dans

Har precis kommit hem från dansen och sitter just nu och dricker ett stort glas mjölk. Tycker vanligtvis inte om mjölk, men kan få lite "tvång" till att dricka det ibland. Antar att det är kroppen som vill ha det. Men i alla fall, under dansträningen idag gick vi igenom lite nya steg och repeterade allt det förra. Var en helt okej träning och jag försökte ta i så mycket så att jag verkligen tränade. Så att jag var svettig och go efteråt, haha. Precis som det ska vara efter att man har tränat! :)
Imorgon väntas gymmet med Emelie och hennes kompis Linnea. Ska bli skoj! Känner mig verkligen pepp på att träna my ass of. Komma i form till sommaren. Något har hänt med mig det senaste. Inte bara med träningen utan med allt - städning, plugg, ja sånt stuff. Helt konstigt! Men bra. 
En fotbolls bild från i lördags då min syster hade träningsmatch. Längtar tills fotbollssäsongen sätter igång på riktigt!

Mellanmål/lunch

Detta blev då mitt mellanmål. Ostmackor, salta kex med gräslöks"ost" och oboy. Dagens planer är endast att plugga lite matte och ev. historia och även städa rummet. Ska verkligen försöka bli färdig med rummet denna veckan så att jag kan möblera om i alla fall senast nästa vecka. Har börjat småtröttna på mitt rum nu och vill få det nytt och fräscht! Ska även försöka fixa ramar med bilder och även sätta upp hyllor. Annars händer inte så mycket mer, senare blir det dans. Härligt!

Stan & övningskört

Var först nere i stan för att byta en tröja jag fick i present igår. Dock bytte jag den till en skinnjacka, en till. Fick riktigt dåligt samvete, men eftersom min "låtsasmamma" sa att det var helt okej så gjode jag det. Ni får se bild på jackan inom kort :) Köpte även en present till henne, en rätt så försenad present då hon fyllde år för lite mer än en månad sedan. Men bättre sent än aldrig! Sen blev det lite tittande på solglasögon, ett par pilot. Länge velat ha ett par sådana, sjukt snygga! Sen blev det lunch på Lydia's, buffe men tog endast tacos då jag tog lited för mycket, hehe. 
Nu har jag nyss kommit hem efter att ha övningskört och det måste vara någon av det roligaste som finns! Älskar det. Längtar så sjukt mycket tills jag tar körtkort så jag kan köra lite vart jag vill. Kommer kännas som en frihet! Dock kommer jag ju fortfarande ta buss, eftersom det är smidigare.
Har förresten bestämt mig att jag ska låta mitt hår växa ut tills det nästan inte går mer. Eller ja inte riktigt, men nästan. Såklart kommer jag att klippa topparna och så regelbundet för att det ska vara fint och fräscht! För sedan ska jag nämligen klippa av 4-5dm hår för att donera/sälja det till något bra. Visst låter det som en bra ide? Eller ja, det tycker jag i alla fall! :)

Kladdkaka

En kladdkaka i ugnen och den andra ska fixas snart. Så ser min eftermiddag ut än så länge. Sitter som sagt och väntar på att min ena kladdkaka ska vara färdig, då ska den in i kylen och svalna och sedan ska den andra fixas. Ska nämligen ha ett litet släktkalas imorgon och då ska det bjudas på kladdkakstårta! Yummie! Annars så har jag dansat runt i köket med Anton på högsta volym och även sjungit för full hals. Så det kan man kalla en supereftermiddag. Tills det att min mamma kom hem.... hehe.
Nej, men nu ska jag fortsätta med att göra lite nytta. Vi hörs!
En bild på den svenska snyggingen! 

God morgon!

Godmorgon alla läsare! Har visserligen varit vaken sen halv åtta då jag hade utvecklingssamtal kl 9. Gick bra! Har nyss ätit frukost, lyckats spara video på Antons dans, whoo! (Tack så mycket för hjälpen Olivia!) och har nu tagit den i slowmotion. Så ska allt klara att lära mig den inom kort :)
Idag blir det slappdag/pluggdag. Och senare så blir det igenridning, yeah. Så detta blir en helt okej onsdag, hoppas att ni får en lika bra dag som mig. 
Ni får en bild på min filmaffisch vi gjorde i skolan då vi hade projektet "Identitet". Blev hyfsat nöjd med den, den kunde ha blivit mycket bättre, menmen.

Naturbild #1 12/3-13

Jag älskar att fota naturbilder. Men det är inget jag skulle kunna tänka mig att jobba med. Utan då är det nog porträtt/modellfotograf jag vill bli. Min dröm är att bli en riktigt känd fotograf som får fota en massa kändisar. Men det är en tuff bransch, man måste vara riktigt jävla bra på sitt jobb. Men jag ska nå dit. Om det så blir när jag är 80 år. Jag ska nå mitt mål. Jag ska kämpa!

Förstår inte varför?

Jag förstår verkligen inte varför det inte går att ladda upp videoklipp? Finns så många olika klipp jag vill lägga upp, men eftersom det inte går så kan jag ju inte lägga upp det, tyvärr. Så därför frågar jag ännu en gång: vet någon hur man kan fixa det? Eller vet vad som är felet? Skulle vara väldigt tacksam! 
 

Happy Birthday to me!

YEAH! 17 år idag då och endast ett år kvar tills jag bli 18. Kan inte mer än längta. Längtar så sjukt mycket tills jag får mitt körkort (i princip det enda jag längtar riktigt mycket till). Men om vi går vidare till dagen. Blev väckt vid halv åtta av att mamma, syster och kissemissen sjöng för mig. Mys! Syster hade gjort en riktigt fin tårta, med nutella, non-stops och kitkat. ÅH helt underbar, väldigt mättande dock. Fick en berlock till mitt pandoraarmband, pengar och två Justin skivor. Riktigt najs! Även biljetterna till konserten är en födelsedagspresent! 
Nu sitter jag här och lyssnar på Anton Ewald, Ulrik Munther, Robin Stjernberg och Justin Bieber. Ska strax åka in till stan för att möta Felicia, sticker nämligen iväg till stallet för att fota. Både till serieprojektet och eventuellt lite hästar! Så vi hörs mer senare :)
Webcam bild. Men som sagt, nya bilder kommer idag! 

Profisionell dansare

Sitter och tittar på en massa videor på profisionella dansare. Eller det i alla fall vad jag tror att dem är. Sjukt duktiga i alla fall! Och nu när jag tänker efter så skulle det vara så sjukt roligt att vara det! Tänk att få dansa bakom en massa kändisar, hur roligt skulle inte det vara? Om jag skulle börja i någon annan dans än jazz, typ locking eller hip hop så tror jag faktiskt att jag skulle kunna komma en bit på väg till att bli dansare. Har ju trots allt 13 års erfarenhet av dans! Just nu känner jag mig som en nybörjare när jag ser dessa dansare (varav en är Anton, hehe). Blir nästan lite ledsen. För tänk om, bara tänk om, jag hade börjat en profisionell danskarriär och jag om jag hade varit bra så kanske jag hade kunnat dansa bakom stora artister! Men nu ska vi inte grunna på det, jag dansar och jag trivs bra med det. Eller?
Imorgon kommer nya bilder!

I think I'm in love

Hur charmig är inte Anton egentligen? Det senaste dygnet har jag blivit helt starstruck. Har lyssnat om och om på hans låt och ska så småningom försöka lära mig hans dans. Eller rättare sagt, ska kunna hans dans så småningom. Men i alla fall, hans leende är alldeles för sött och hans röst, åh dör lite här. Dessutom dansar han sjukt bra (skulle inte ha något emot att få en danslektion av honom, hehe) och man ska inte glömma ögonen! HELT UNDERBARA! Med andra ord, i'm kind in love with him ♥

Hemma

Nu är jag hemma, eller ja har varit i ca 1,5h. Har hunnit kolla flera bloggar, facebook och mycket annat. Snart börjar Bones och funderar även på att ta något att äta. Känner mig lite hungrig, och det blir inte bättre att kolla på we♥it.... Så det blir i kort sammanfattning en go söndagskväll! 
Eftersom jag är i brist på bilder så får ni ett litet collage med bilder jag har gillat på we♥it! Bästa sidan som finns!

Idag är det hemfärd

Söndag 10 mars, hemfärd till Göteborg. Idag blir det att åka hem till kära Göteborg. Haft det väldigt trevligt när jag har varit här, men det ska bli skönt att få åka hem. Tror att maten snart är färdig och då blir det att äta, sen packning. Tåget går 16.10, så vet inte riktigt vad jag gör därimellan, men ja. 
Blev lite fotat på mitt kusinbarn idag, dock kommer inga bilder tyvärr. Endast dessa två:
Bebisfötter och bebishänder måste vara något av det sötaste jag vet! Svårt att tänka sig att man själv har haft så små händer och fötter. 

Naglar & hår

Fick naglarna fixade i morse av min kusin Jennie. Fick dessa som en slags födelsedagspresent, vilket jag blev jätteglad över. Så tack ännu en gång! Sen när vi hade firat morfar så åkte vi hem till Felicia, min andra kusin, så klippte hon mina toppar. Kanske inte syns så jätte väl, men det var skönt att få bort lite slitet. Skönt med fräscht hår, så att säga. Så tack även till dig än en gång!

Morfar 85 år

Idag blev det restaurangbesök eftersom min morfar nyss fyllt 85 år! Riktigt roligt och maten var sjukt god. Fick själv lite presenter då jag fyller år på tisdag. Hihi. Nu sitter jag här och ska snart sätta mig i soffan och förbereda mig för melodifestivalfinalen. Så det blir mys. Dessutom är mitt söta kusinbarn här och jag ska försöka ta en hel del bilder, vet dock inte om jag kommer ladda upp dem här. Men ja. Vi hörs i alla fall!
Detta var det vi åt. Supergott! Även de enda bilderna ni får från kalaset då jag inte vill ladda upp bilder på min släkt (eftersom jag inte vet om dem vill vara med eller inte)

I want

Har suttit och gjort detta lilla collage nu under tiden jag har suttit på tåget. Är nämligen påväg till värmland, wiho! 
Men i alla fall, just detta är något som står högt upp på min "I want"-lista. Så sjukt snyggt! Dock är det ju så att jag inte har råd just nu. Jackan ligger på över 2000 spänn, glasögonen runt över 1400 (ska dock inte ha ray ban utan enkla pilot från gina) och kepsen på 300! Tror visserligen att jag köper den, innan eller efter Stockholm, det var jag inte. Så det får väntas och se. Tycker att snapback's är sjukt snygga och har länge velat ha en, och hittade då denna helt perfekta. Älskar färgkombon!

Teori - Tomos

Idag var det då teori, hade kära lilla Tomos! Vi skulle titta på varandras sitsar och formen på hästen. Tyckte att det gick helt okej. Två saker jag borde öva på är att - sitta still med överlivet. Jag brukar röra mig och det gör att jag tappar balansen. Sen också att ha händerna lika högt upp. Men det vet jag redan, har en tedens att dra ner ena handen. Vilket inte är så bra, men det ska jag träna på!
Bokade dessutom hoppträning och rida-igen-gång. Så nästa vecka ska jag rida igen på onsdagen med Alisha, lövläy! Dessutom ska jag upp dit på tisdag, när vi är "lediga". Ska fota lite bilder på busshållplatsen med Felicia och sedan ska vi upp dit och titta på hästarna. Fota lite kanske om dem är ute i hagen. Blir mysigt! Men nu har jag precis käkat och tittar på TV - Breaking Dawn part 1. 
Ursäkta för gamla bilder. Måste ta och fota nytt nu! 

Media & stallet

Har just nu medialektion och slutar 15.50, men eftersom vi är färdiga med skiss osv så ska jag och Felicia dra oss hem om ungefär 20 min. Sticker då direkt till stallet, teori men vi ska rida ändå. Helt awesome! Kommer bedöma varandras sitsar idag, usch. Men hoppas att det går bra ändå. Ogillar att bli bedömd av kompisar osv, ridläraren går bra. Så vi hoppas att jag får en bra häst, vill helst ha Chaming. So go är hon! Känner dock på mig att jag får Cameron, vilket jag älskar ändå. Men vill ha lite variation ändå :) 
Men skriver mer senare, kram! 
Älskar dig min knas! Stort matvrak är du också ♥

Gymmet idag

Idag blev det att dra sig till gymmet. Dock hade jag, av någon konstig anledning, svinont i magen så blev tyvärr inte så mycket tränat för mig. Blev lite kondition, sen en hel del sit-ups och även lite rygg. Så det var helt okej ändå. Så nu ska jag antagligen äta lite och sedan blir det att sova. 
Annars har dagen varit toppen! Började 10.10 och slutade 12.45. Då blev det att åka till stan för att luncha med Louise. Längesen man träffade henne! Så Felicia följde med en snabbis för att titta på jacka och sen åkte hon hem. Då gick vi till pizzahut för att äta. Proppmätt kan man ju säga att jag blev, hehe. Så det var mys, hade mycket att prata om och vi satt där i nästan 2 timmar. 
Men som sagt, nu ska jag snart äta och sedan sova. Så vi hörs mer imorgon! 
@gymmet

Ingen bra bloggning

Har inte varit speciellt bra bloggning idag, tyvärr. Men har inte gjort så värst mycket. Var i skolan fram till tre ungefär, kom hem åt mat och tittade på Top Model Sverige. Började må lite sämre så gick och la mig i mitt rum och sov i omgångar med katten hos mig. Så gooosigt! Men nu mår jag bättre och har nyss räknat en hel del matte. Har legat lite efter det senaste så kände att det var dags att räkna ikapp lite. Så det har jag gjort nu. 
Funderar på att gå och städa mitt skrivbord lite. Så att jag kan möblera om snart. Vore toppen! Men vi får se. Blev tyvärr ingen dans idag, vilket jag hade längtat till väldigt mycket! Men min danslärare var tyvärr sjuk, så då blev det inställt. Men får längta till nästa vecka istället. Och vet ni vad? Det är en vecka kvar tills jag fyller år!
Imorgon är det sovmorgon och en hyfsat kort dag i skolan. Men skriver mer imorgon, vi hörs då, kram! 
Gjorde bara någonting... Längtar förövrigt överdrivet mycket till 24/4!

Film & städning

Har precis tittat färdigt på en film. Idag blev det Princess Protection Program, disneyfilm. Älskar att titta på såna filmer ibland! En riktig disneynörd är jag. 
I skolan var det hyfsat gött idag. Idrott, matte och historia. Dock var det hinderbana under idrotten vilket jag hatar, men det var väl okej ändå. 
Nuska jag städa. Mitt rum ser förjävligt ut, så det är bara att börja. Ska ju dessutom möblera om snart, vilket jag har sagt i ca 4 månader nu. Men nu ska det verkligen möbleras om snart. 
Är det bara jag som skulle vilja testa att låta håret växa så långt det bara går? (Såklart toppa håret regelbundet!!) Skulle vara sjukt coolt, hihi :)

Övningskört

Kom hem för ett tag sedan. Har nämligen varit och övningskört. Åh, älskar att köra bil! Typ det bästa som finns, hehe. Gick riktigt bra idag. Var och körde på ett större industriområde, där jag var sist och blev så stressad. Men idag var jag lugn och det gick hur bra som helst! Var uppe i 50km/h och körde även i rondell idag. Inte alls svårt. Så idag var det en lyckad övningskörning. Hoppas att det går lika bra nästa gång! Ska dessutom snart välja körskola och börja köra där, men det tar vi och skriver om någon annan dag ;)
 

Film

Skolen skiner och det är varmt ute. Istället ligger jag i min säng och tittar på film.. Sa till mig själv igår att jag skulle undvika datorn idag. Men icke sa nicke. Istället blir det film. Har redan sett So undercover, faktiskt en helt okej film, kommer i alla fall se den igen. Nu blir det Jack and Jill. Har endast sett några småklipp av den och hoppas innerligt att den är bra! Men Adam Sandler är ju en riktigt bra skådespelare så filmen är nog inte kass. 

Lite spontanköp

Eftersom mina ridstövlar gick sönder i förrgår så tänkte jag att jag kunde leta efter ett par jodhpurs till ett bra pris. Efter att ha använt ridstövlar ett tag så är det rätt obehagligt att ha dessa typer av skor. Men de är betydligt billigare än ett par till stövlar. Så hittade dessa på My One idag och slog till direkt! Förvånatsvärt bekväma och bra sula (till skillnad från dem jag har nu...Fruktansvärt gamla och platt, glidig sula). Fick dessa för endast 299:- så det var ett riktigt kap enligt mig! Så kommer antagligen inviga dem redan på torsdag! :)

Hoppträning - Cameron ♥

- Skriver om igår, trots att jag inte kan lägga upp videon -

Fick då som sagt Cameron (as usual). Vi gjorde lite olika övningar, men det mesta gick ut på lydnad och bågar mellan hindrerna. Tycker att det var en helt okej övning, inte allt för lätt och inte alltför svår (går trots allt i lätt grupp, vilket jag tycker räcker helt och hållet än så länge). Men i slutet fick vi även lite höjd på vissa hinder. Visserligen brukar vi få det, vilket är super! Älskar att hoppa högt, och det gör även min gubbis. Man märker att är det för lågt, 50-60, så går han i princip över. Och att det inte är kul, han anstränger sig inte ett dugg då. Men även igår så såg det ut som att han gick över hindrerna, och det kommer ni få se på filmen när det går att se den dvs. Men tillbaka till träningen. Dock var det lite segt i början och några missar. Men det blev bättre till slutet och när vi körde hela "banan" så var han framåt och då gick det superbra! Och när vi skrittade på volterna och även i slutet så gick han såå fint! Stolt över min pojk! Så även den här hoppträningen var bra, och har även  märkt hur mycket jag har utvecklats. Om man tittar tillbaka ca två år, så hade jag jättesvårt för att följa med i sprången och hade jättedålig balans. Men som Gunilla, min hopptränare, säger, så har jag blivit så mycket bättre på det och att allt går framåt. Vilket är jätteroligt att höra. Är så glad att jag började med hoppträningar, annars hade jag inte varit där jag är idag. Och det känns så mycket bättre att utvecklas med någon man älskar! ♥
Min plutt! Du och jag ♥
En liten snabb skiss på banan! Övade också med sockerbitar vid de lila hindrerna och det var en rätt så "snäv" båge, runt 4 meter mitt emellan dem.

Kan inte ladda upp filmklipp...

Någon som vet hur man fixar så att det går att ladda upp filmklipp? För jag lägger in länken och så i HTML, men sen syns den inte på bloggen. Sjukt störande då jag har klippt ihop en liten film från igår. Så fort någon hjälper mig så ska jag skriva om hur det gick och lägga upp film och så. Skulle bli så sjukt tacksam om någon hjälpte mig! 

Dödstrött

Kom hem för ett tag sedan och är dötrött nu. Så ska därför ta och sova. Men jag uppdaterar er imorgon om hur det gick och så ska jag försöka fixa färdigt filmen. Snälla syster filmade! TACK! ♥ 
Ville bara ge er en snabb update, men vi hörs imorgon! 
Såhär såg jag ut idag. 
Grattis snyggo! 19 hela år nu, tiden går fort ♥

Sol!

Åh vilket underbart väder det är ute idag. Sol och varmt! Känns som om våren är påväg nu och kan inte mer än längta. Idag fyller min snygging Justin Bieber år och om 11 dagar är det min födelsedag. Wiiii längtar! 
Dagen hittills har innehållt historiaprov, som gick hyfsat bra, engelska, matte och tv-tittande. Snart ska jag käka lite och sen sticker jag till stallet. Idag väntas hoppträning, riktigt skoj! Hoppas att det går bra och att jag får min älskling ♥ Tror även att min syster kommer och tittat, då ska jag be henne filma. Så kanske jag lägger upp en liten film, så att ni får nytt "material".
Men vi hörs senare, kram!
Igår, när jag kom hem.