Ridning - Tomos + övningskörning

Tja! Nyss kommit hem från både ridning och övningskörning. På ridningen hoppade vi, som ni vet. Fick kära Tomos, som jag kanske inte hade velat ha då hans galopp inte är den bästa. Men det gick faktiskt riktigt bra! Lite undertempo, men hans galopp var rund och bra takt. Sprången var bra, och konstigt nog gillade jag faktiskt hans språng! (Har hoppat honom innan, men det var ett tag sedan..) Så det var helt klart en lyckad hopplektion idag! Trots lite undertempo :) 
Sen efter ridningen åkte vi och handlade och sedan vid halv åtta stack vi ut och körde. Och gissa vart? På landsväg! Vi, eller rättare sagt jag, körde faktiskt till och från stallet. På en 80-väg. Och jag körde i 80. Helt otroligt! Men riktigt jävla (ursäkta ordvalet) roligt! Så på söndag då vi ska ut igen, blir det antagligen lite landsväg igen. Så det ska bli skoj! Och ni som inte börjat än, men som ska. NI KOMMER TYCKA DET ÄR SJUKT ROLIGT! Åh, älskar att köra bil ♥
Såhär glad är jag just nu om kanske inte lite gladare! Lov, lyckad ridlektion och övningskört på landsväg. Kan det bli en bättre dag? Tror inte det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback