Tyst i 3 dagar

Har varit lite tyst här nu ett tag. Men har helt enkelt inte haft något att skriva om och sen har jag haft så mycket att göra. Eller ja, mer än vad jag brukar. Men jag kan kortfattat lite vad som har hänt sedan i fredags. 
Idag däremot har det än så länge endast vart skola fram till 12.30 då man fick då hem om man ville. Ska byta om för att sticka till gymmet med Emelie. Vänster bild, min lilla mini "frukost" då jag var deppig för att det skulle vara simning idag på idrotten. Vilket jag verkligen hatar!. Andra bilden ootd. Slappt! Och väldigt fint hår *host*. Hatar klor.
Fredag: Skola som vanligt fram till 2. Hade matteprov-procent. Gick helt okej! Åkte hem, vilade lite och sen packade jag för att dra ut till stallet. Hoppträning stod på schemat. Fick, as always, min bebishäst. 
Detta var hoppövningen. Vid det lila hindret med gröna "hinder" vid sidan var ett smalt hinder. Då vi skulle öva på att få hästen rak. Och det gröna var inramningar, staket. Gick faktiskt över förväntan. Alltså mycket bra! Men min lilla plutt brukar inte bry sig så mycket om sånt. Han är väldigt enkel att hoppa med. Och de andra hindrerna, blev olika banor sen. Pappa, bror och syster kom även och tittade. Mys! Dock mådde inte pappa så bra, då han är allergiker. Men det var roligt att dem kom :) Dock fick jag stressa som ett as efteråt...
Lördag: Gjorde inte så mycket på morgonen. Gjorde frukost, spelade lite Wii - Super Mario och sedan tog vi en liten promenad. Lite släkt kom på eftermiddagen. Satt och pratade, åt wok, åt massvis med godis & chips, tände "olagliga" lyktor och spelade kort fram till 2 på natten/morgonen. En riktigt bra lördag med andra ord! 
Söndag: Vaknade, umgicks med släkten, spelade kort och sedan stack dem hem. Gjorde inte så mycket efter det, chillade och spelade ännu mer kort med pappa och syster. Tiden gick fort och någon timme senare åkte vi hem till Göteborg. Tittade på Bones och åt mat. 
 
Blev inte så kortfattat på fredagen. Men eftersom jag hopptränade så kunde jag vara lite mer utförlig :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback