Hårvårdstips!

Så nu äntligen kommer tipset jag pratade om! 
Jag ska nämligen tipsa er om en sjukt bra hårolja man har i håret - nämligen Arganolja! Min mamma köpte den för ett tag sen till min syster (fast den är till hela familjen!). I alla fall, oljan hjälper till att vårda håret på ett bra sätt. Den lenar även upp håret och gör det mjukt! Har du tovigt hår eller får du lätt tovor? Då ska du springa iväg och köpa denna sjukt underbara oljan! Det gör det mycket lättare att borsta ur det. Men såklart, även om du inte har tovigt hår så ska du lätt köpa den. Jag använde denna igår istället för balsam (vi hade slut på det hemma..) och det fungerade utmärkt! Och missförstå mig rätt, jag använde den INTE i duschen utan efteråt. 
När man ska applicera oljan i håret så ska man ta ytterst lite - mellan en 50öring och en 1krona, beroende på hur tjockt hår du har och den ska även appliceras i blött hår, då det annars kan se fett ut om du tar det i torrt hår. När du tar i det i håret så ska du med det mesta av oljan applicera det i topparna, och så mycket som om du skulle sätta upp håret i en tofs, sen ta det sista och dra genom håret i luggen. Tar du för mycket kan det lätt se fett ut, enligt mig själv det vill säga. 
Priset ligger på ungefär; 280:- men det är helt och hållet värt det! Den är väldigt dryg av sig och som ni ser på bilderna så har vi använt ytterst lite av det. 
Min är köpt på en frisörsalong, men jag gissar att man kan köpa något liknande på KICKS mm! 
O herregud, jag undrar hur detta inlägget blev! Men är det något ni undrar eller inte förstår är det bara att lämna en kommentar! puss på er så hörs vi! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback