Åsiktsinlägg - Miley Cyrus

Ända sedan Mileys "nya" singel - We can't stop, kom ut så har det varit en massa prat om henne. Många tycker att hon har blivit en sämre förebild för hennes unga fans medans en del tycker att det inte är något som helst konstigt med det. Hon är trots allt ung och ska få göra och bete sig hur hon vill. Förstå mig rätt! Och jag håller helt klart med dom människorna. Hon är ung och ska få ändra sig så som hon vill. Hon är inte längre Hannah Montana, barnstjärnan på Disney Channel. Hon börjar bli en vuxen kvinna. Även kändisar förändras, för dom är människor precis som vi. Och vi förändras också, eller hur? 
Efter uppträdandet på VMA häromdagen så blev reaktionerna ännu mer negativa. Allt fler tycker att hennes uppträdande var smaklöst. Visst kanske det inte är det bästa. Men kom igen! Så farligt är det inte. "Min kusin på 5 år har börjat twerka efter att ha sett Mileys uppträdande, det är verkligen långt ifrån okej!" "Ni som gillar/älskar henne, är ni verkligen seriösa?" "När ni säger 'jag älskar dig Miley', 'du är den bästa förebilden' så får ni det att se ut som att det är okej att twerka (skaka rumpan) hur som helst i TV" ungefär så löd några kommentarer jag läste på en bild. Seriously? 5 åringar nuförtiden är inte som 5 åringar för 10 år sedan. Dom förändras också, jag vet. För jag har själv en bror på 5 år och han är långt ifrån så som jag var, min syster var eller min kusin var när vi var 5. Men så är det också, generationerna förändras. Så att skylla på att det är Mileys fel, för att hon twerkade i TV och ett litet barn såg det - det ska man inte göra. Vad jag tycker i alla fall. Och det där med att det skulle vara fel att gilla henne? Det förstår jag inte heller. Jag skulle inte klänga ner någon annan för att dom gillar en viss artist. För i så fall skulle jag ha gjort det en hel del. Och det är okej att gilla vem som helst, ha någon som förebild osv, även om denna person kanske skakar rumpan på ett visst sätt i TV.
Dessutom förstår jag inte varför alla går på henne för att hon har förändrats? Jag menar, Rihanna har ju också ändrats en hel del på några få år. Varför går inte folk på henne också? Jo, för att hon alltid har varit lite "speciell". Medans Miley har varit den söta "girl next door", långt, brunt hår, klädd som en flicka och alltid det söta leendet. Men sedan hon klippte av sitt långa hår och färgade blont så blev folk genast skeptiska mot henne. Varför förstår jag inte? För vad spelar det för roll om hon klipper håret eller inte? Dessutom är hon samma person, bara en annan frisyr, annan stil och annan musiktyp. Dansen har kanske blivit mer sexig, men det betyder inte att hon är en dålig person. Och Justin Bieber då? Han har ju också förändrats. Kanske inte personligt, men en massa tatueringar har han skaffat. Varför blir inte folk lika upprörda över det?
Nej, jag blir faktiskt lite irriterad på det här. Visserligen blev jag också lite chockad när jag såg hennes video till We can't stop och uppträdandet från VMA. Men what the fuck spelar det för roll?! Jag tycker att hon är cool som vågar göra detta, trots att hon har ständig övervakning av precis allt hon gör. Jag diggar denna tjejen och jag tycker att hon sjunger grymt bra! Hennes nya stil är sjukt snygg och den passar henne verkligen. Dessutom är den så mycket mer Miley än vad den någonsin har varit! Så thumbs up for you Miley!
Och det sista jag vill säga; låt henne vara. Sluta hata. Och det gäller inte bara Miley - det gäller alla kända personer.
Videon till We can't stop:
Video från VMA: (Det är delen när Robin Thicke är med också!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback