Äntligen ledig!

Igår jobbade jag min sista jobbdag för det här året! Skönt måste jag säga för nu kan jag njuta lite extra av ledigheten innan jag börjar skolan igen. Även om jag ska springa runt på stan en hel del, men vad gör det? Jag är äntligen hemma i Göteborg igen och sov i min egna säng, finns faktiskt inget som slår det. Eller hur? 
 
Men jag ska sammanfatta mig lite om vad jag tycker om det receptionsjobbet jag har haft: Det har varit jättekul! Jag har lärt mig så mycket trots att jag bara har suttit inne och tagit emot kunder. Jag har pratat en hel del engelska, och jag gör gärna inte det om man säger så. Men det har gjort att jag känner mig tryggare i att prata det, även om jag ofta har sagt fel grammatik eller inte rätt ord. Men vad gör det? Jag har pratat det. Dessutom sa en person att jag hade bra engelska. Det gör en ändå lite mer glad! :) Även om jag ska att jag tycker att jag har dålig engelska, hahah. Jag har varit tvungen att ringa och ta emot samtal, och det har jag också haft lite svårt för. Jag tycker inte om att prata med främmande människor i telefon, eller ringa - trots att jag har pratat med dom i riktiga livet. Men det har jag kommit över och det är mycket enklare nu. 
Sen har jag såklart varit tvungen att vara extra trevlig trots att jag har världens skitdag eller att det kommer in någon kund som varit otrevlig. Det har hänt och vid ett tillfälle var jag väldigt glad att ena vaktmästaren, även han sommarjobbade, var där. För annars hade jag varit lika otrevlig tillbaka. Det är inte alltid lätt att vara trevlig när en, två personer står och klagar på något. Men det ska jag bli bättre på! 
Men även om detta jobbet har varit riktigt roligt så har det även varit extremt segt. Speciellt dom tre senaste dagarna. Usch. Men jag satt och tittade på film, lyssnade på musik osv. så jag klarade mig. Men det är inte alltid roligt, men då uppskattar man när folk kommer. Och med tanke på att jag hade lite extra tråkigt dom senaste dagarna så gjorde jag en massa nytt bla detta: 
Skrev nyare lappar, bytte snören på nummerbrickorna, satte "nyporna" på sidan av lådan, gjorde fina nummerlappar osv. Har man inget annat att göra, så gör man sånt här, haha. 
 
Favoritlåtarna just nu, tänkte att det kunde vara roligt att lyssna på! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback