Frukost & middag & träningstalk

Detta goda åt jag idag. Nyttigt!
Frukost: Yoghurt med banan och frysta bär. 
Middag: Sallad som jag köpte på Willys. Bla. räkor, kräfta, skinka, ost, melon&annans, grönsaker, pasta och couscouse. Riktigt gott!

Från och med idag så ska jag börja äta riktigt nyttigt. Ska inte äta något socker (som finns i kakor, godis, läsk osv.) utan ska ersätta det med juice (finns socker i jag vet men bättre än läsk), frukt och grönt och nötter! 
Dessutom ska jag försöka hinna till gymmet 2-3 gånger i veckan, sen ridning och dans och när det blir varmare så ska jag dessutom ut och springa. Nu, idag, SKA jag göra en förändring med min hälsa. Nu ska jag bli fit for fight till sommaren. Det är nu det händer. 
 
Förövrigt så åkte jag och Emelie direkt till gymmet efter skolan. Blev både crosstrainer och löpbandet, ca 30min sammanlagt. Sen körde vi det vi brukar - armar, ben, rygg och mage. Ungefär 2 timmar blev det på gymmet idag. Dessutom var det inte så mycket folk som det brukar vara när jag är där på onsdagar så det var gött. Och som sagt, på onsdag sticker jag dit igen. Imorgon väntas dans! Denna vecka blir en riktig träningsvecka så ska försöka uppdatera så mycket det går med vad jag tränar osv. Ska också försöka ta kort på maten och visa. Gillar ni det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback