Dag 12 och 13...

... får komma imorgon båda två. Dag 12 ska ju egentligen vara idag, men eftersom jag inte orkar fota det som finns i min väska, just nu så får det komma imorgon. 
Idag har inte så mycket hänt. Åkte till pappa 9.40 (fick gå upp 7.45!! Trodde jag skulle dö) men jag överlevde. Åkte till Sjönevad för att packa det som fanns kvar och flytta det till lägenheten vi bor i nu. När vi kom hit så hade jag världens fetaste huvudvärk så tog en tablett och gick och la mig, tror jag sov i en timme. Kanske till och med 2. Men det var skönt, för efter det var värken borta. Sen har jag tittat på mello och ska nu ta och göra mig i ordning för att sova. Svintrött, trots att jag sov förut. 
En fråga till er; vet ni vart man kan titta på SNL (Saturday Night Live)? Får i så fall se repris, eftersom jag inte vill vakna 05.00 för att titta på det. Trots att jag skulle vilja. Skulle vara tacksam för svar! :)
Såklart denna kille jag vill se då :) 
Jag förut, osminkad och ofixad. Ser även ut som om jag har förstorat läpparna, men det är endast lite för stark mat som gjort att det ser så ut. Svider som attans!
 
Men ni får sova så gott så hörs vi imorgon. Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback