Body Combat, lite gym OCH dans

Idag blev det stenhård träning. Direkt efter skolan drog jag till gymmet för att möta upp Emelie, vi hade nämligen bokat passa till body combat. Combat är en träningsform med inslag av boxning. Mycket slag med sparkar kort sagt. Riktigt roligt! Dock var det inte lika jobbigt som jag hade föreställt mig! Det var jobbigt-roligt istället för jobbigt-jobbigt, som spinning, urgh. Så detta ska jag fortsätta med på tisdagar. Hade gärna velat göra det på torsdagar också, men tyvärr börjar den en halvtimme efter att jag har slutat rida, så jag hinner tyvärr inte. Lite synd, eftersom det är instruktören jag gillade mest som har då! 
I alla fall, blev även en liiiten sväng på gymmet också. Tog då endast triceps, men det är härligt det också. 
Sen blev det dans. Gjorde det vanliga - uppvärmning, tänj, ben, midja&höft, öva dansen och stretch. Härligt! Även om jag kände mig som ett kokt spagetti. Men det kommer gå bättre så småningom, så fort jag är van att träna dvs. Har ju inte tränat intensivt, eller speciellt regelbundet under hela sommaren. Endast vart några powerwalks. 
I alla fall, det var en härligt tisdag med träning. Imorgon väntas gym! Blir då fokus på benen, eftersom det var en hel del armar idag. Mage och rygg kommer jag alltid köra, oavsett vad jag tränar. Nu när jag börjar komma igång med träningen på riktigt samt käka nyttigare, jag käkar nyttigt nu också, men ännu nyttigare (!) så ska jag försöka bli bättre på att uppdatera med vad, varför, hur osv jag tränar. Skulle ni uppskatta det? :)
Ni får en bild på mina pannkakor som jag åt till frukost förra torsdagen. Och precis som det står på bilden så ska jag låta bli pannkakor ett tag nu, har blivit aaallt för många.. Så istället, när jag har sovmorgon, så ska jag försöka fixa ägg. Mycket mer mättande och man håller sig som sagt mätt ett bra tag.

Kommentarer
Postat av: Felicia

Jag skulle uppskatta det sjukt mycket! Just för att jag försöker göra samma sak liksom :)

2013-09-18 @ 16:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback