2013 årsresumé II

Under denna månaden hände det betydligt mycket mer saker! Och dessutom saker som var riktigt roliga. 
Började månaden med att fota vid Röda Sten för första gången. Sen vad jag tycker om bilderna är en annan femma. Men roligt var det i alla fall!
 
Sen var jag även i/utan för Båstad! Pappa skulle flyga och sedan skulle vi grilla. Det var en fin dag, men det blåste så fruktansvärt mycket, så kallt var det!
 
Sen hade vi även ett skol-grupp-projekt där vi skulle intervjua en som arbetade inom media. Första steget till att prata med en helt okänd människa, nervöst - men gud så nyttigt att göra.
 
Och nu kommer vi till höjdpunkten denna månad, och troligtvis hela årets höjdpunkt. Och det var att jag äntligen fick åka till Stockholm och dessutom få se Justin Bieber! Detta var lycka och en händelse jag sent kommer glömma. 
Och för att göra denna månad som pricken över i:et. Så kom Anton till Varberg och det gjorde att jag äntligen kunde få se honom också. Ett perfekt avslut på en perfekt månad. Det var svårt att förstå att något av det här hade hänt. Både Anton och Justin. 
 
 
Vad hände i maj då, då? Eftersom inget kunde toppa förra månaden så förväntade jag mig inget speciellt eller extra roligt. Men jag fick i alla fall ett fotojobb av min kusin - genom att fota hennes bröllop och även hennes sons dop. Blev riktigt glad och detta var en stor ära och erfarenhet för mig.
 
Mer än detta roliga hände inte. Jag shoppade visserligen en hel del denna månad och dessutom började min stil ändras. Jag köpte två långklänningar, en långkjol samt en jeansväst. Inget av det här hade jag gillat innan och hade jag gått på högstadiet så hade jag nog aldrig ens köpt det, men glad att jag gjorde det. För nu är jeansvästen ett av mina absolut älskade plagg!
 
Dessutom hade vi vårt sista projekt i skolan, vilket var Konstprojekt numero dos. Det bästa någonsin och jag är så glad att vi valde just det vi valde.
 
 
Eftersom maj månad inte var speciellt händelserik så hade jag större förväntningar inför junimånad. Sommarlovet skulle börja och därmed betydligt mycket mer saker som kunde hända! Månaden började därför med att jag gick på Pride-festivalen. Första gången någonsin och jag har nog aldrig sett något liknande, och detta inte på ett negativs sätt. Utan detta var så himla roligt att se! 
 
Dessutom var jag och såg Panda DA Panda på Liseberg. En ren chansning och jag kunde lika gärna ha känt att det var rent slöseri med pengar. Men det var det inte. Riktigt bra var det och jag är glad att jag gick. Och såklart gick jag med min älskade konsertpartner Louise.
 
Några dagar gick och sedan kom Anton till Kungsbacka. Det blev ju en självklarhet att jag skulle gå. 
 
Två dagar senare var det dags för skolavslutning. Inget märkvärdigt med det, men samma dag fick jag även en underbar teckning av Felicia. 
 
Samma vecka så åkte jag till pappa för att tillbringa några veckor där tillsammans med honom, syster, lillebror och låtsasmamma. Grillade och åt jordgubbar.
 
Firade midssommar på dagis.
 
Fotade porträtt på Linn.
 
Var i Smögen.
 
Och sist men inte minst - köpte mina älskade favoritklackar! (Observera att jag inte använt dem än....)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback