The first time

Filmer och serier är något jag tycker om väldigt mycket. Och något jag gärna spenderar tid på. Jag såg nyligen filmen "The First Time", där Britt Robertson och Dylan O'Brien är huvudroller.
 
Filmen handlar om Dave (Dylan) som är förälskad i en tjej som han inte kommer att kunna få och Aubrey (Britt) som är ihop med en äldre kille som inte riktigt förstår henne. Båda har med andra ord lite komplicerade förhållanden. Som jag förstår det som, så utspelar sig filmen under endast under några få dagar. Det hela börjar med att Dave och Aubrey möts i en gränd, utanför ett party. De pratar och blir genast kompisar. 
 
För att inte spoila för mycket, så lämnar jag handlingen där. Jag tycker att filmen var väldigt bra! Jag är svag för romantiska filmer med inslag av komedi. Det är något jag uppskattar väldigt mycket! Sedan har jag även blivit väldigt svag för Dylan O'Brien.. Och då menar jag väldigt svag. Allt på grund av Teen Wolf. Anyways, filmen får en 4,5/5 från mig. Den får dock inte full pott eftersom den är lite förutsägbar, men det är ju nästan alla filmer nuförtiden. Den är i alla fall väldigt mysig och en film jag troligtvis kommer att se på fler gånger. 
 
Tänkte lägga in trailern till filmen, men tyvärr så går inte det. Vet inte varför, men klicka här ifall ni vill se den. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback