Sneak peak

 
Skulle gett er lite behind the scenes bilder idag, men tyvärr så slutade kameran fungera (ännu en gång). Blir ärligt talat förbannad, så ska åka till Scandinavian någon dag den närmaste veckan för att prata med dem. Höra vad jag ska göra, för nu är det andra gången detta händer så ja, blir ganska så irriterad + att batteriet laddas ut på nolltid så fort man börjar filma. Inte okej! 
 
I alla fall, här får ni en liten sneak peak på hur det såg ut idag när vi fotade. Mer än detta får ni inte se förrän om cirkus två månader, efter att utställningen är över.
 
Men, bor ni i Göteborg eller i trakterna runt omkring, får ni gärna komma och titta! 6 stycken olika utställningar i en. 50:- inträde, men kommer ni på vernissagen fredag 20 mars 18-22 så bjuds det på tilltugg, livemusik och vimmelfoto! Därför utlovas det intressanta bilder och en trevlig kväll! 

Kommentarer
Postat av: Agnes

Bilden får mig att tänka på pjäsen vi just nu sätter upp. Den handlar också om bl.a. misshandel och psykisk ohälsa o.s.v.
Viktigt ämne att ha utställningar, föreställningar och liknande om.

Svar: Ja det är det verkligen! Våld i nära relationer, eller allmänt, händer allt för ofta, tyvärr. Tummen upp för ert arbete också!
Julia Möllgård

2015-01-13 @ 21:14:32
URL: http://agnesbjurek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback