Inga nya bilder

Har haft lite otur med att fota, eller rättare sagt har inte haft tillfälle till att fota något nytt på ett tag. Dagarna har mest gått åt till skola, plugg och träning. Men nu i helgen ska jag iväg till Bollebygd, till min farfar, så kanske kan få möjlighet att fota lite porträtt på min syster och bror. Hoppas då också på att det kan vara lite snö (trots att jag inte är ett större fan av det). I alla fall, kan ju berätta lite hur de kommande dagarna/veckan kommer se ut.
 
Imorgon väntas skola, därefter gymmet (legday!) och vid sju/halv åtta hämtar pappa oss så åker vi till farfar! På lördagen ska vi baka bröd och knäckebröd, tror det kommer att bli riktigt mysigt! Bilder kommer förhoppningsvis upp efter det. Nästa vecka är det inga obligatoriska lektioner (bortsett från engelska 7 som är ett I-val). Vi kommer att ha en hel vecka till att bara jobba på gymnasieprojektet. Så då väntar två studiofotograferingar, ett möte på lokalen och även lite annat smått och gott! 
 
Så nästa vecka kan jag förhoppningsvis få till lite nya bilder. Kanske ber Joakim att fota lite studioporträtt på mig efter att han har blivit fotad. Vi får se helt enkelt! I vilket fall, så har jag som sagt inga nya bilder så ni får en arkivbild från studion för ett tag sedan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback