l know, I know

Jag vet att uppateringen varit kass. Men anledningen är camping + inget internet = sämst. Hahah. Nu har vi äntligen fått lite mer mobilt bredband, så jag ska nog klara mig. Ska försöka att fixa lite tidsinställda imorgon då jag är ledig. Men vi får helt enkelt seom jag hinner/orkar/kan. 
 
I alla fall, vad har hänt under dagarna jag inte uppdaterat? Jag har jobbat, njutit av sommarlovet, fotat massvis med solnedgångar, lagad hyfsat god mat, varit i Strömstad, börjat läsa Harry Potter, nästan redigerad färdigt alla bal + studentbilder och massa annat! Varit en väldigt bra första vecka här uppe på Rossö. 
 
Jag har även challenge:at mig själv denna gång. Ska nämligen - fram tills det att jag åker hem (och undantag ifall jag åker till GBG när jag är ledig), fota solnedgångar. Förra året var jag en hajjare på att göra det, så detta år ska jag fota en varje dag. Och när jag är tillbaka i lägenheten hemma i Göteborg så ska jag lägga upp alla och så får ni se. Låter det bra? Hehe.
 
Dessutom är det ju midsommar imorgon, naaajs! Sill och potatis är ju typ det godaste som finns? Dessutom blir det grillat på kvällen. Bättre kan det ej bli. Hur som helst så får jag uppdatera er mer imorgon, annars kommer inlägget bli en mil långt. Så jag hoppas att ni får en bra midsommar ni också och en fortsatt fin sommar! Låter dock som om jag inte kommer uppdatera mer, men det kommer jag så don't worry peeps!
 
En av alla bilder jag redigerade idag. SÅ HIMLA FIN ÄR HON! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback