Kl 06.00 imorse...

... gick jag upp för att gå ut och powerwalka/jogga. Det är så olikt mig som bara den, men jag gjorde det helt enkelt för ett vad som jag och mamma gjorde. Likadant igår. Så nu är hon skyldig mig pengar, HA! Anyways, skönt var det ändå och jag funderar på att göra det fler gånger. Och utöver powerwalkingen så gjorde jag även lite situps (3x12), armhävningar (2x12) och squats (2x12). Ska dock byta ut det sista mot utfall då mitt knä inte alls tyckte om det. 
 
Motivationen är i alla fall på topp och jag känner verkligen att uppdateringen om träning kommer att komma längre in i sommar/höst! Nu är det lite svårt och ganska enformigt då jag endast är ute och "springer". Men så fort sensommaren kommer så ska jag variera min träning och då blir det även roligare för er att läsa. I hope! 
 
Annat som händer idag är att min älskade syster fyller 15 år! Så min ena faster, farfar, pappa och bror kommer upp hit och firar henne. Mys! Så nu ska jag börja göra mig iordning samtidigt som jag fixar en sista film till min kusin. Därefter ska jag (äntligen!) skicka iväg det till henne.
Bild från några dagar sedan. Så himla fula fläckar har jag fått på skorna :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback