Gott och blandat

Igår var det alltså Linns födelsedag! Det firades med att pappa, bror, faster och farfar kom. Mysigt! Åt grillat, pratade, fiskade krabbor, spelade strandspel, åt tårta, spelade kort och ja, bara hade en trevlig stund. 
 
På kvällen fotade jag nog tidernas finaste solnedgång! Så himla fint och jag vill så gärna visa idag, men nej. Det får väntas tills jag kommer hem. Då jag ska visa alla jag fotat. Har dock missat fyra eller fem stycken, menmen. 
 
Vad har hänt idag då? Jo, pappa och bror stannade över natten så i förmiddags tog vi bilen till Strömstad (till en början var det tänkt att bara åka till hamnen, trots att det är gångavstånd dit). Och det bara för att jag så gärna ville köra bil, allt för längesedan! Och det märktes - två kärringstopp innan jag ens hann åka ut från campingen och sen att jag tryckte ner bromsen istället för kopplingen. Men det allt på grund av att jag körde automat bil hit. Så ja, kändes bra, haha! 
 
Anyways, imorgon är det jobb igen och jag hade tänkt gå upp en timme tidigare än vanligt för att gå ut och träna. Ta en powerwalk och sedan fortsätta med situps, armhävningar och utfall. Känns som om det kommer göra gott för kropp och själ och att jag kommer kunna fokusera mycket bättre. Missförstå mig rätt där, fokuserar 100% på jobbet!
 
Blev ju även krabbfiske idag. Så här har ni två bilder från idag då Lukas vågade hålla två småkrabbor och så fick jag upp en näbbgädda som han gillade. Gosen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback