Prat

Ridning idag - hade kära Tomos. Blev dock lite besviken på läraren som ropade upp, som tydligen hade bytt häst på mig. Skulle egentligen ha en som hette Solo, hade verkligen sett fram emot det! Men nästa dressyrlektion så får vi hoppas på att jag får honom, velat rida honom ett bra tag. Lika stor som Cameron (min plutt) men betydligt mycket mer häst att rida! Som det ser ut som dvs. Övade i alla fall på tempoväxlingar? Skritt till halt till skritt, trav till skritt till trav, galopp till skritt till galopp. Gick helt okej i de två första, sen gick det inte alls. Så det är lite blandade känlsor efter dagens pass. 
 
Imorgon är jag egentligen ledig, men jag drar till skolan ändå så att jag är där 11. Ska nämligen plugga med Felicia och även göra andra diverse saker. Blir helt okej ändå, jag har verkligen inget emot att vara i skolan :) Kommer ändå bara dra här hemma och inte göra något vettigt, så det är lika bra att åka dit. 
 
För övrigt så är det endast 2 dagar kvar till Horse Show! På lördag smäller det! Längtar riktigt mycket och jag har några få saker jag vill ha köpt på mässan. Dessutom kommer det bli en hel del fotande och såklart umgås med Felicia. Kommer bli himla bra och roligt. 
Bild från förra veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback