Melodifestivalen #4

Sista deltävlingen i Melodifestivalen och nästa vecka är det dags för andra chansen! Tyvärr missar jag den eftersom jag är i Scandinavium på Horse Show, men det gör ju inget. Det går förhoppningsvis och se på repris. 
I alla fall så tycker jag att gårdagens deltävling var rätt så tråkig. Det fanns inte alls många bidrag som jag tyckte om. Anton var den bästa, hans nummer var fett! Tyvärr tycker jag att sången var lite si så där, den var lite vinglig och klen ibland. Men han gick i alla fall direkt till final och han fick sällskap av Alcazar. Deras låt var helt okej, men ingen jag hade velat skicka till final. Då hade jag hellre valt Janet eller Josef Johansson som kom på plats 8 resp. 7. De som gick till andra chansen var ännu ett rockband som jag inte minns namnet på och Ellinor någonting. Tyckte inte heller att den var någon höjdare. Menmen, får hoppas att rätt låtar skickas vidare nästa vecka. 
Så överlag så var det ingen bra deltävling igår kväll, endast låtar som var helt okej. Men inget som jag hoppar upp och dansar till, tyvärr. Men finallåtarna är än så länge väldigt bra så jag tror att det kommer bli grymt under finalen som är om två veckor, 8 mars.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback