Älskar Musik

Jag älskar verkligen musik och lyssnar på det dagligen, flera timmar. Jag är dessutom väldigt öppen vad gäller ny musik, genre, artister osvosv. Är inte alls speciellt kräsen, det enda jag inte gillar är riktig schlager eller dansband. Annars är jag väldigt öppen med att lyssna på olika artister. Hör jag en bra låt så spelar det ingen roll vem det är, kan vara någon artist jag vanligtvis inte alls tycker om, men det hindrar inte mig från att lyssna på låten ändå. Så var fallet när jag började lyssna på både Justin Bieber och Miley Cyrus! Tyckte inte alls speciellt bra om dem till en början, men se vad som hänt nu. Dessutom kan jag också lyssna på gammal musik, vilket på många sätt är väldigt roligt! Spelar ingen roll om den var gjord fem eller femtio år sedan. Lyssnade ju på Elvis för ett tag sedan. 
Har ni också lätt för att lyssna på musik och bli inspirerade av andra? Eller har ni en viss genre ni endast lyssnar på och inte alls tycker om att lyssna på annat? Oavsett vad så får ni här en låt jag tycker om.
 
Jag lyssnar vanligtvis inte så mycket på Beyonce, även om jag tycker att hon är en grymt bra sångerska. Men denna låten är awesomee! Dessutom, skulle ni gilla om jag gav olika låttips någon/några gånger i veckan? :) T.ex. bra pepplåtar till träning, eller liknande? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback