Linda Pira, del 1

 
 
 
 
 
 
foto: julia möllgård (jag) | utrustning: nikon d90 + tamron 70-300mm f/4-5,6 | linda pira ft. stor
 
I tisdags så var jag iväg och såg Linda Pira ft. Stor. Första gången jag faktiskt lyssnade på hennes låtar och jag kan ju inte neka att hon är grym - för det är hon verkligen! Likaså uppträdandet, båda hade mycket energi och försökte verkligen få igång publiken. Tyvärr var väl inte dem (vi) så bra på det. Väldigt slappa må jag säga. Hade jag kunnat låtarna och så, så hade jag definitivt varit mer på hugget och sjungt/dansat med. Men tyvärr kunde jag inte det.
 
Det var väl mer mot slutet som publiken faktiskt engagerade sig. Vilket blev ett litet, pyttelitet plus i kanten. Hon är trots allt hiphopare/rappare så att dansa till hennes musik borde inte vara ett problem. Sen så diggar jag hennes tatuering. Riktigt, riktigt snygg! 
 
En till del med bilder härifrån kommer att dyka upp inom kort. Kanske blandar någon annan artist emellan, vi får helt enkelt se. Sen kanske det inte är de bästa bilderna, lite ringrostig är jag trots allt fortfarande! Längesedan jag fotade konsert och även i mörker. Argh, även fotandet verkar vara en färskvara...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback