Daniel Adams-Ray, del 1

 
 
 
 
 
foto: julia möllgård (jag) | utrustning: nikon d90 + nikkor 70-300mm f/4-5,6 | daniel adams-ray
 
I tisdags var jag och såg Daniel Adams-Ray. Nästan som på Linda Pira så hade jag inte hört speciellt många låtar. Men roligt var det i alla fall! Och när det väl kom en låt jag kunde så sjöng jag med. Dansa gjorde jag nästan hela tiden - inte som på Panda, men lite dans blev det allt. 
 
Hur var det annars då? Jodå, publiken var mycket bättre här än vad det var dagen innan under Lindas konsert. Och trots att det kom två rejäla regnskurar under den timmen så var det en trogen publik som stod där. Vilket jag tycker är väldigt roligt. Regn ska inte få förstöra ett bra uppträdande. Hans låtval var också väldigt bra och han fick igång publiken nästan med en gång. Vilket är väldigt viktigt, annars kan det nästan kvitta. Det var roligt också att han hade med låten "Mister Cool" som han och Oskar Linnros skrev/sjöng när de hade gruppen Snook. Också en av de låtar jag faktiskt kunde. 
 
I alla fall, konserten var väldigt bra och jag har faktiskt inget negativt om det. Förutom vissa människor som inte alltid tänker på att det är massa andra människor runt om. Men så är det nästan på varenda konsert, så det är onödigt att ta upp. Jag är i alla fall glad att jag gick, trots att jag knappt kunde några låtar. Dessutom blev bilderna HUR BRA som helst. I'm in loooove.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback