Update

Lite enkla bilder från i tisdags, julafton dvs. 
 
Tycker att det var en bra julafton, med tanke på att jag var sjuk och att vi inte riktigt firade som vi brukar. Men vad gör det? Körde julklappsleken, öppnade några få julklappar, åt god mat, tittade på Kalle Anka och spelade massvis med kort. Var er julafton bra? :)
 
Dessa dagar har inte varit speciellt roliga, har varit hemma och varit sjuk. Usch. Matat Bones-avsnitt efter avsnitt samtidigt som jag käkat godis, druckit julmust och knaprat tabletter. Försökte mig på att gå på mellandags-rean när jag kom hem till Göteborg igen. Men efter en kvart så mådde jag förjävligt så det var bara att åka hem igen. Nu har jag käkat ytterligare lite julmat och firat en liten minijul med mamma. Som vi alltid brukar göra när jag är hos pappa på jul. Vad jag har fått i julklapp får ni se i ett annat inlägg, har inte riktigt orkat ta kort. 
 
Imorgon får jag nog ta och vila upp mig så att jag kan gå på stan och handla lite på rean. Troligtvis är väl det mesta som är fint redan slut, men vem vet man kanske kan hitta något ändå? Dessutom hörde jag från min mamma att vi ska hem till min kusin som bjuder på mat, najsigt! Hennes mamma och syster kommer nämligen ner, så vi fick komma över dit vi också.
 
I alla fall, nu ska jag ta och tittar på ännu ett avsnitt av Bones. Sen får vi se vad jag hittar på! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback