Nyårslöften

 
2013 är nu slut och det är faktiskt lite sorligt. Året har varit så himla bra och det har gått alldeles för fort. Men nu kommer ett nytt år med nya möjligheter och många roliga saker! Därför hade jag tänkt lista några av mina löften och mål för det kommande året. Det är några stycken, men inte jättekomplicerade saker. Det svåra är ju att hålla fast vid dem, ellerhur? 
 
2014
♥ Börja träna igen och hålla igång det. 
♥ Fortsätta med mitt sockerförbud. 
♥ Våga göra saker jag inte vågat innan.
♥ Ta chanser!
♥ Försöka ta och skaffa ett extrajobb. 
♥ Plugga i tid vad gäller läxor och prov.
♥ Bli mer aktiv på lektionerna.
♥ Utvecklas inom fotografering och ridning.
♥ Nå mitt mål med träningen.
♥ Vara lika duktig på att spara pengar som jag varit detta halvåret. 
 
Och sen får jag inte glömma bort att jag ska leva livet. Jag fyller 18 år och kommer ha alla möjligheter som finns. Jag kommer ta körkort och får därför större frihet att röra mig. Och hur mycket jag än hatar uttrycken YOLO, så är det nästan det jag vill leva efter så fort jag fyller år. Men missförstå mig rätt, jag ska inte bli som alla ungdomar som dricker sig stupfulla och anser att det är yolo, utan jag ska göra sånt jag verkligen vill och göra sånt jag aldrig vågat. 
2013 har varit så himla bra på så många olika sätt. Jag har som sagt hunnit med så himla mycket. Men trots det så ska 2014 bli mycket, mycket bättre. Har ju redan massa planer på G! Men bortsett från alla planer jag har, så ska jag dessutom vara så mycket mer spontan. Gosh, jag längtar!! Endast några få timmar kvar. Har ni några speciella mål eller löften inför det nya året? 
 Ni får en bild från i somras. Och ja, jag har blivit lite obsessed över denna redigering! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback