Hoppträning - Renomeé 13/12

Hoppträningen idag gick förvånasvärt bra! Riktigt nöjd. Hade då Renomeé, en söt liten tant. Var ett bra tag sedan jag red henne, men det gick, som sagt, riktigt bra. Lite skillnad från hur Cameron är, men det var roligt att få en annan häst för variationens skull. Det finns inte så mycket mer att säga om träningen. Jag är nöjd och det blev ett perfekt avslut på denna termin och sista hoppträning. Och eftersom det kändes så bra, så hoppade jag bara en linje i slutet. Så att jag kunde avsluta riktigt bra. Sen var det ju även pga att jag inte mådde 100% bra. Lågt blodscoker, eftersom jag knappt ätit något idag. Så det var ju himla bra att det gick bra idag, annars hade jag nog deppat ihop. Nu kan jag somna med ett leende på läpparna!
Sen måste jag tillägga att jag faktiskt var lite skeptisk, hade helt andra tankar och trodde faktiskt att det skulle gå sämre. Det är trots allt fredag den 13onde (tror vanligtvis inte på detta, men eftersom jag de två senaste hoppträningarna ramlat av, så tänkte jag att det faktiskt skulle bli värre denna gång, haha). 
 Så här hoppade vi. Man fick välja vilket varv och hinder man skulle välja, men det var oftast såhär jag red. De svarta strecken är endast "bommar" som vi skulle galoppera över. De lila hindrena är vanliga rättuppstående.
En gammal bild på mig och Renomeé - från den första gången jag hoppade henne på träningen :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback