2013 årsresumé I

Vad har hänt under årets gång egentligen? Det är knappt så att jag vet det, så därför hade jag tänkt rota bland mina bilder och skriva ihop en liten årsresumé om vad som egentligen har hänt. Året har gått så himla fort, men jag har också gjort så himla mycket roligt! Och eftersom det är 12 månader, så tänker jag dela upp denna resumé i 4 olika delar. Jan-mars, apr-jun, jul-sep och okt-dec. Låter det bra? Dessutom blir ju detta en anledning till att uppdatera! Min inspo är ju inte den bästa just nu, tyvärr... 
Det hände inte så mycket i denna månad. Som det alltid gör. Ganska tråkig. Men jag började månaden med att fota lite bilder på min syster. Fotade i samma veva några enkla "sen-vinter-bilder".
Dessutom fotade jag självporträtt. Som faktiskt fortfarande är några av mina favoriter! Bortsett från sminkningen som då var grön sotning och röda läppar? Men annars var den rolig att göra. Och det var även denna fotningen som gjorde att jag började gilla detta mer och mer. 
 
Fotade även lite vinterbilder när jag gick till stallet för att rida. Mitten av januari och fortfarande snö.. 
 
Dessutom fyllde min bror 5 år och hade kalas! Då hjälpte jag och systern till och även om det var en himla massa liv så var det roligt. Men bilderna därifrån är så pass mörka och hemska så det tänker jag inte ens lägga upp.
Utöver detta så var det inte så mycket mer som hände. Åt massa mat och mamma gjorde sin mat i vår "Halv åtta hos mig", vi har fortfarande inte tittat vem som vann.
I februari hände ingenting. Jag fotade dessutom ingenting under denna månad heller. Biljetterna till Justin släpptes denna månad har jag för mig och det var nog det som var det bästa just denna tråkiga februari-månad. Det enda jag vet att jag gjorde, eller ja som jag har bild på är att jag köpte nya kläder. Ett par jeans och två tröjor. Två tröjor som fortfarande är helt användbara, hehe.
 
Vad hände i mars då? Detta var också en månad då mitt fotointresse inte var jättehög och det var inte så mycket som hände. I början av månaden köpte jag i alla fall nya jodhpurs, då mina ridstövlar hade gått sönder.
 
Dessutom fyllde min morfar 85 år och det firade vi på restaurang! Åt god trerätters och umgicks med hela släkten. Tre dagar efter hans födelsedag fyllde jag år. 17 hela år. Ingen märkvärdig ålder, men ytterligare ett år närmare 18!
 
Fotade mitt kusinbarn också, samma helg vi firade morfar.
 
Fotade även lite fotboll. 
 
Och köpte dessutom min efterlängtade SWEET-keps!
 
Det hände med andra ord inte speciellt roliga saker i januari, februari eller mars. Men året innehåller ju nio andra månader, där det händer ännu fler roliga saker! Håll utkik för resten av årets månader ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback