Top 5 just nu!

Ja, jag tar låtarna från youtube, men lyssnar på dem på Spotify!
 
1. Efter att denna snygga killen uppträdde med den på X-Factor scenen i fredags så tyckte jag att låten var riktigt bra! Jag är inget fan längre. Och denna låten är annorlunda med tanke på hans tidigare låtar. Och den personen jag pratar om är ingen mindre än Manboy-Eric Saade. Låten heter Marching. Och jag tycker att ni ska ge den en chans, för den är bra. 
 
2. Den andra låten är en gammal låt från 2005. En dänga som gick mycket på MTV har jag för mig. Från det att Isak Danielsson sjöng den på X-Factor förra veckan har jag i princip lyssnat sönder den. Jag hade glömt bort hur fin den låten var och ni som inte kommer ihåg vilken låt det var så var det You're Beautiful med James Blunt.
 
3. Den har gått mycket på radion och trion har flera hits innan! Dem har bland annat sammarbetat med Tinie Tempah, John Martin och Pharell. Låten heter Greyhound och artisterna är inga mindre än DJ-trion Swedish House Mafia.
 
4. Hon deltog i Melodifestivalen förra året och detta året. Skillnaden - detta året gick hon vidare till Eurovision. Där hon även tog hem allting. Då tävlade hon med en låt kallad Euphoria. Men, det är inte den låten jag lyssnar på nu. Utan det är ingen mindre än hennes nyaste låt, den släpptes tidigare i oktober och heter Crying out your name. När jag först lyssnade på den tyckte jag den var riktigt bra. Fast i och för sig så gör Loreen väldigt bra låtar, så det var ju inget undantag.
 
5. Ytterligare en X-Factor låt. Skillnaden? Denna kille skriver sina egna låtar och är fett bra, haha. Hur kan man inte gilla denna kille? Hans första låt i finalen var Bredängstil och man kan väl säga att den är min absoluta favorit, men, jag ska faktiskt skriva om hans senaste låt istället. Den heter Malcom B-thoven's femma och är då skriven av ingen mer än Malcom Brandin. Älskar takten och den skiljer sig lite från t.ex. Bredängstil. Men - luta dig tillbaka och njut!
 
Nu insåg jag att jag inte riktigt satte dem i den ordningen från mest populära låten jag lyssnar på och neråt. Men det spelar väl ingen roll? Eller? Hoppas ni gillar! Ha det gött så hörs vi! puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback