Dålig bloggning...

Jag ber så sjukt mycket om ursäkt för dålig bloggning! Men det har varit väldigt mycket i skolan denna veckan, histroiaprov, inlämningar och massa annat. Men nu kommer helgen och det ska bli skönt att få vila lite. Ska visserligen läsa både engelska och svenskaböcker, men det är ju inte så ansträngande som tur är. 
Idag då, började som sagt dagen med historiaprovet, och det gick väl sådär. Svara visserligen på alla frågor och så, men frågan är ju om det är rätt, haha. Sen fortsatte det med engelska, där vi skulle skriva några argumenterade svar till tre frågor. Gick väl hyfsat där med. Matte - grupparbete. Gick verkligen inte bra, haha. Skulle diskutera osv, men gjorde väl inte så mycket med det. Haha. Men försökte i alla fall, och det är väl meningen, ellerhur? 
Sedan åkte jag hem för att ta det lite lungt innan jag skulle till stallet. Blev att rida igen idag också. Hade söta Tomos på denna lektion, och det gick riktigt bra! Tomos är verkligen jätteduktig, supersöt och lätt att rida! Sedan några timmar senare blev det hoppträning på bästa plutten! Och precis som förra gången, så gick det jättebra! Känner verkligen hur jag utvecklas inom hoppning, och övrig ridning, så tycker verkligen att det är jättevärt att fortsätta! I alla fall, plutten var bäst. Fart genom hela hoppningen, öronen framåt, bra hopp och mycket, mycket mer! Sista hindret blev dock inte så bra, men det kan vi glömma eftersom allt annat var toppen. Men nu ska jag inte babbla mer, för nu ska jag lägga mig och sova. Upp tidigt imorgon för att åka till pappa och förbereda lite packning till på söndag då jag ska ha tjejkväll med bästa tjejerna från klassen. Ska bli bäst! Men uppdaterar mer om det senare osv. Vi hörs, puss på er!
© julia möllgård
Fotograf: Joakim Ekholm
(snart 1 år gammal bild)
Jag och bästa hästen någonsin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback