Glad tjej!

Tjenare! Hur mår ni? Själv mår jag riktigt bra! Hade ett prov - historia, och en redovsning - engelska, idag. Gick hyfsat bra, men jag är glad att det äntligen är gjort! Nu är det bara ett inledningskapitell kvar i svenska, sen är det allra viktigaste färdigt. Ska blir riktigt skönt att få gå på lov. Det är väldigt behövligt just nu. 
Igår på ridningen hade jag min plutt. Vi övade på bl.a. skänkelvikningar och lösgörande övningar. Tycker att det gick bra. Dock var han lite seg vid skänkelvikningarna ibland. Men i helhet gick det bra. Min älskling är bara bäst. Dressyr, hoppning, vilket som - han är bäst! 
Idag däremot blir det hoppträning och ni kan ju gissa vem jag vill ha? Haha. Inte så stor nyhet. Så eftersom det allra sista gången för den här terminen så vill jag verkligen, mer än verkligen, gärna ha honom! Så ja, det händer ikväll. 
Just nu tittar jag på ett avsnitt av CSI Miami. Skönt med lite avslappning innan man ska iväg igen. Även om det är på roliga grejer. Men nej, tänkte att det skulle bli ett kort inlägg - men det blev det inte riktigt. Så nu ska jag inte prata mer. Vi hörs senare ikväll eller imorgon! Puss
@ Julia Möllgård
Ni får en gammal arkivbild. Ska försöka få någon att ta lite nyare bilder :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback