Jag fick ett A...

... på muntlig redovisning! Ni anar inte hur glad jag blev när jag fick höra detta. Jag och två andra klasskompisar, Alice och Vera, skulle hålla en lektion/redovisning om krigsfotografins historia. Denna skulle ligga på 20 minuter och man skulle prata om det i ett 100-årigt perspektiv. Men efter att ha övat på den några gånger så tyckte jag att den kändes väldigt platt och jag hade även svårt flera gånger att få in rätt bild (powerpoint bild, dvs) under rätt stycke. Men på något sätt lyckades vi när vi väl presenterade arbetet och det slutade med att vi fick ett A på hela presentationen! 

Nu kanske flera tycker att ett A inte är så märkvärdigt när det gäller just muntlig presentation. Men det är en väldigt stor grej för mig eftersom jag alltid blir så nervös när jag ska prata inför klassen. Denna gång var det dessutom för fotoklassen, där typ inte halva gänget går i parallellklasserna, vilket gör att det blir ännu jobbigare. Men jag lyckades! Vi lyckades! Jag är så stolt över mig själv att vi lyckades med det här. Ett så stort arbete som gjode att vi var lite sena i tajmingen (men tack vare en akuttid för min lärare så blev vår presentation uppflyttad två veckor). Vi lyckades ändå få ihop en presentation på hela tjugo minuter! Det är stort det. 
 
Sen pratade vi ju som sagt om krigsfotografins historia, som är ett ganska svårt ämne att hitta bra information på. Men tack vare en av mina favoritlärare (som jag tyvärr inte har kvar längre, på vanliga lektioner), så fick vi ungefär hälften av all information av honom. Men det var ett väldigt intressant ämne och jag tror därför att det var just det som gjorde att vi fick högsta betyg! Vi pratade inte bara om det tragiska utan tog upp olika perspektiv, la in våra egna tolkningar och pratade en hel del om just fotografer, kameror och utvecklingen som skett. 
 
Nej, det finns inte mycket mer jag kan säga. Mer än att detta gjorde att jag har fått en extremt stor självförtroende-höjning vad gäller muntlig framställning! Detta gjorde mig gott. Detta kan jag leva länge på.
 

Kommentarer
Postat av: studentmaten.blo.gg

Åh vad roligt, grattis!!

Svar: Åh, tack!!
Julia Möllgård

2015-03-09 @ 16:34:36
URL: http://studentmaten.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback