Wanties: skönhet

 
Några produkter jag skulle vilja ha just nu. Min L'Oreal True Match foundation börjar ta slut och velar lite mellan vilken av de olika foundation jag ska köpa nu. Älskar true matchen - täcker otroligt bra och håller bra under dagen. Däremot har jag hört att Infallible återfuktar väldigt bra = passar någon med ganska torr hud, aka mig. Kanske slår till med båda? Nackdel: kostar 170:- styck... 
 
Borsten är från real techniques och det finns inga ansiktsborstar jag tycker är så bra som dem. Så otroligt bekväma, fina och lätt att arbeta med. Hittade faktiskt just den borsten när jag var på stan häromdagen, så funderar på att slå till på en sådan. Blush brush, 120:-. Inte så farligt faktiskt, ungefär det mina borstar kostade som jag köpte i London.
 
Har på senare tid velat ha massvis med olika läppstift/läppennor i olika färger. Speciellt riktigt mörklila - plum. Så. Himla. Snyggt! Så dessa tre är något jag gärna skulle vilja köpa. Orange, mörk lila och knall rosa. Hur underbara färger?! Ett naket ansikte - endast bas och ögonbryn, tillsammans med ett par färgglada läppar. Underbart! 
 
Och sist men inte minst, Rihannas parfym Nude. Har hennes parfym Reb'l Fleur. Älskar den verkligen, men nu börjar den ta slut så skulle gärna vilja köpa denna. Också en helt fantastisk parfym. Har ofta gått och luktat på den när jag har varit i en parfymbutik. Det går inte att undvika. 
 
Men så är det ju det här med pengar. Ekonomin tillåter ju inte det här just nu. Så får nog vänta lite med att köpa allt detta. Ullared nästa vecka och då kanske jag hittar de båda foundation för rimliga priser och då köper jag den/dem! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback