Kim Cesarion, del 1

 
 
 
 
 
 
 
foto: julia möllgård (jag) | utrustning: nikon d90 + tamron 70-300mm f/4-5,6 | kim cesarion
 
Kim's konsert var väl en blandning mellan Linda Pira och Daniel Adams-Ray. Lite fart men inte så pass mycket att folk sjöng med eller dansade. Visserligen är ju inte hans genre dansmusik. Så som Panda eller Linda pira är. Anyways så var det ändå bra stämning och det var en hel del folk där. Även om det dröjde ett bra tag innan folk faktiskt kom. Men jag ska ju inte neka att han är charmig och har en helt otroligt sångröst! Det är synd att fler faktiskt inte tar sig tid att lyssna på honom, för bra det är han. 
 
Några saker som var plus i kanten var när han äntligen tog av sig solbrillorna så att man faktiskt fick se hans ögon. När han hoppade ner från scenen och stod vid staketet och när han slutade ha på sig sin konstym - i alla fall kavajen. Sen när han sjöng Undressed så fick han ju igång hela publiken, även det ett stort plus! 
 
Vad var minus då? Jo att publiken var allt för sega, tråkiga och inte så aktiva. Ja, vissa var det men jag önskade att fler faktiskt var det. Sen var jag väl inte ett jättestort fan när han tog dem höga tonerna och inte la av förrän flera (vad det kändes som) minuter. Blev lite tråkigt i längden faktiskt. Sen är han ju riktigt haj på dem också, så det är ju inte det. Det blev bara lite mycket och det gjorde det lite jobbigt när man stod så nära. 
 
Men utöver det så var han riktigt bra! Jag ångrar inte alls att jag gick, trots att jag endast hört fyra låtar av honom. Men har man velat se honom live i över ett år så får man faktiskt ta och gå och se honom. Så det så. Så nu kan jag pricka av det från listan as well. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback