First day of school

Hade tänkt skriva ett inlägg igår om hur jag kände för skolstarten, men det sket sig då jag åkte iväg med pappa och åt. Så Blev allt för sent att publicera något sådant - med tanke på att jag inte ens hade skrivit färdigt det.
 
Anyways, idag var första skoldagen. Hur känns det då? Jodå, det känns helt okej. Bortsett från tidiga mornar och prov och allt sånt så känns det bra. Bra att få rutiner igen och att slippa sitta inomhus och ruttna - som jag gjort väldigt mycket nu under lovet. Sen har vi fått nya studiehandledare och det känns faktiskt inte alls bra. Har fått dåliga vibbar av en av dem och den andra tycker jag bara känns, ja jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Är i alla fall väldigt besviken över att vi var tvungna att byta då jag faktiskt gillade min förra! Trots att hans MSK-lektioner var ett rent helvete, hahah. 
 
Menmen, utöver det så kommer jag att ha min gamla engelskalärare (och studiehandledare!) som jag hade i ettan i min engelska 7-kurs. Så det är en stor tumme upp! Så lite lycka blev det allt. Gillar henne skarpt och hon är verkligen jättetrevlig. Nu ser jag nästan fram emot engelskalektionerna. Hahah. 
 
Tog en powernap en stund efter att jag kom hem. Och efter det fick jag lust att sminka mig. Då blev det denna - inspiration från Linda Hallberg. Har gjort denna en gång tidigare och då lite bättre och lite finare, men då hade jag visserligen en pictutorial. Nu utgick jag från minne. 
 
 
 
Vad tycker ni? 

Förövrigt om jag orkar/känner för det så tänker jag spela in en video imorgon. Funderar på TMI-tag, en sminkvideo eller bara berätta lite om mina planer för skolan, träning och kost - hur jag ser på det och vad jag hade för planer/mål med det. Låter det bra? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback