#mh13

Stack ju som sagt till musikhjälpen idag med Felicia för att se Anton. Vi kom dit runt tre för att verkligen få stå längst fram, vilket vi också gjorde. Mötte även en gammal klasskompis, som också heter Julia, så det var roligt. Snackade en massa och om det blir som vi vill, så kaaanske vi två åker till Stockholm på konsert i maj. Men vi får helt enkelt se hur det blir, skulle vara fett roligt i alla fall.
Anyway, vi stod där en timme innan Oscar Zia skulle sjunga live, riktigt go grabb! När han var färdig kom han nämligen ut till oss, tog en bild med oss och sedan fick vi även en kram. Trots att jag inte är något större fan av honom, så blev jag riktigt glad och trodde knappt att det hade hänt, haha. Men honom gillar vi lite extra nu!
Lånad från Oscars instagram
Sen stod vi där några timmar till innan Anton kom. Därimellan kom ju även Clara Henry och Simon Lussetti, najsinajs. I l alla fall, Anton var grym som alltid. Och lyckan när han hade sin mössa på sig, ahhhh dog lite. Så fin. Dagen var i alla fall riktigt grym, trots att jag inte hade någon känsel i mina fingrar i slutet. Men vad spelar det för roll? 
foto: julia möllgård (jag) | kamera: nikon d90 + nikkor 50mm f/1,8G | Oscar Zia och Anton Ewald
 
P.S en fråga till alla överdrivna fans? Vad är vitsen med att skrika som om man hade mött Mikael Jacksson? Det är inte ett dugg roligt och det förstör för alla andra som faktiskt vill träffa honom. Fast det värsta är väl när ni innan säger "skrik inte för då kan han komma hit. Annars tycker vakterna att det är en fara för honom", men när ni ser honom, skriker för fulla halsar? Usch för det. Ni förstör för andra. Just so you know.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback