Planer för veckan

Nu har visserligen två av veckans dagar gått. Men tänkte att det kunde vara roligt att veta vad jag har för planer denna veckan. Det är ju trots allt lite festligheter i Göteborg, haha.
 
(Tisdag: Klippt mig och går ev. och ser Movits!)
Onsdag: Hemma, städar lite, övningskör till Mölndal för att inhandla en viss pryl! Går förhoppningsvis och ser Darin.
Torsdag: Liseberg med Felicia om ingenting ändras. Skulle vilja se The Sounds samt Moneybrother, men kommer troligen och missa dem. Men det beror på helt enkelt. 
Fredag: Inget speciellt planerat, sticker kanske ner till stan och tittar. Stannar ev. till vid Götaplatsen för att se Yohio.
Lördag: Inget planerat här heller, men vill gärna se Labyrinth och hoppas på att jag får med mig Louise dit! Har ju inte frågat henne än, hehe. 
Söndag: RixFm festival heeela dagen! Kommer sitta där tidig morgon tills det är slut. Och det med Felica. 
 
Det är lite vad jag har tänkt göra och jag hoppas att jag kan göra allt också. Och då ska jag dessutom fota en massa. Tyvärr är de flesta konserter, t.ex. Movits!, kl 22.00-23.00. Och då är det inte jättebra ljus. Men jag kanske hittar på något annat? Fota med blixt och låg slutartid? Vem vet? Hoppas iaf att det blir bilder som jag kan visa upp. Kanske måste klämma in en dag med min syster också innan hon börjar skolan! Ska bjuda henne på mat eller ett klädesplagg. Det beror på vad hon vill :) 
 
Och eftersom jag inte har mycket bilder nu så får ni dagens klädsel. Så mysig och jag är helt kär i kläderna jag köpte igår. Lovelovelove!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback